Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Aceasta  postare vine ca raspuns la intrebarile Adrianei. A pus niste intrebari foarte frumoase si interesante care chiar mi-au placut si am asteptat sa gasesc ceva timp ca sa ii pot raspunde printr-o postare.

Intrebarile ei sunt:

– care este vibratia minima pentru a intra in D4 si apoi in D5?
– cei care incep schimbarea abia acum nu vor trai aceasta schimbare mai puternic?
– cum putem afla cate catene avem activate?
– care sunt schimbarile fizice vizibile ale activarii catenelor in plus?
1.  Care este vibratia minima pentru a intra in D4 si apoi in D5?

In primul rand, vibratia nu se poate masura exact, adica in cifre, procente etc. Nu poti sa spui ca pe o scara de la 1 la 10, ai vibratie 5 sau 7. Vibratia se simte, se percepe, se poate determina prin felul in care traiesti si te manifesti, in felul in care gandesti, simti si reactionezi. In vibratiile dimensiunii a 3-a, esti prins intre extreme, in dualitate, esti confuz, derutat, treci dintr-o stare psihologica si emotionala in alta, manifesti atat bunatate cat si egoism, ego-ul este foarte puternic, relatiile tale cu oamenii sunt bazate pe temeri si frustrari, ai multe conflicte, esti depresiv deoarece te simti intr-o cautare continua a ceva ce nu poti descrie sau intelege si aceasta cautare pare fara finalizare, suferi lipsuri si pierderi, boli si accidente. In relatii manifesti posesivitate, egoism, gelozie, manipulare, sensibilitate exagerata, si conditionari. Datorita vibratiei tale joase, care se simte pur si simplu fizic si emotional si spiritual, prin starea de sanatate, emotii exagerate, si ruperea de divinitate si cautarea ei in continuu, atragi in jur oameni care par sa iti faca rau, care ti se pare ca te dezamagesc sau te tradeaza. Traiesti pe baza asteptarilor si rareori asteptarile ti se indeplinesc. Puterea de intentie este slaba si manifestarea dorintelor si viselor se intampla greoi si in timp indelungat.

In dimensiunea a 4-a sunt doua stadii. In prima faza din dimensiunea a4-a, corespondenta energiilor si influentei astralului inferior, toate extremele, dualitatea din 3D, se vor manifesta mult, mult mai puternic. Aici este asa zisa “judecata de apoi”. Oamenii se cern, in functie de cu ce rezoneaza. Aici, in acest stadiu, poti sa iti dai seama daca vibratia ta este joasa sau inalta, in functie de ce lucruri atragi in viata ta. Daca observam acum, Pamantul este in dimensiunea a4-a. In timp ce unii oameni experimenteaza fenomene extreme precum foamete, cancer, boli, terorism, violenta extrema,sclavie, munca grea epuizanta, saracie, ura, revolte violente si razboaie, traind in tensiuni si conflicte, altii experimenteaza pace, abundenta, trairi spirituale intense, iubire, nu trebuie sa munceasca ca sa obtina ceea ce isi doresc pentru ca puterea intentiei este foarte puternica, viata lor pare o simfonie si traiesc practic o replica a raiului pe Pamant. In stadiul inferior al dimensiunii a4-a are loc o eliberare de karma sau o acumulare de karma, in functie de ce alegi sa fii si sa faci. Este nivelul la care ai ocazia sa iti echilibrezi bagajul karmic, ca sa poti intra in dimensiunea iubirii. Din pacate, unii oameni acumuleaza karma in acest stadiu, sau, nu isi modifica deloc situatia, si atunci, acesti oameni sunt cei care nu pot evolua in 5D si trebuie sa plece (“moara”) pentru a se reincarna intr-un alt plan al 3D, unde vor ramane pana cand se trezesc spiritual mai mult si aleg sa evolueze. Analizeaza-ti viata si vezi in care dintre cele doua categorii esti sau spre care tinzi. In functie de asta iti vei da seama daca ai vibratie inalta si daca esti mai aproape de 3D sau de 5D.

Atunci cand esti pregatit sa treci in 5D, nu mai manifesti sentimente si comportamente specifice 3D deloc. Ura, posesivitate, separare, egoism, boli, tristete, frica, gelozie, lacomie, stres, griji, neincredere, pesimism, depresie, limitari, lipsuri, saracie, violenta, furie, oboseala – toate, au disparut din viata ta si peste toate primeaza o iubire nemarginita, calda, plina de compasiune, neconditionata, fata de tot ceea ce exista. Experientele spirituale fac parte din viata ta si esti complet deschis si curajos, liber si creativ. Puterea intentiei functioneaza atat de bine incat aproape ca ceea ce iti doresti se manifesta instant in viata ta. Atunci stii ca esti aproape de 5D.Atunci cand te simti usor, eliberat, devarsand iubire peste tot, radiind lumina catre toti si atragand in viata ta numai fericire, implinire, pace si oameni frumosi si iubitori.

Cam asa se poate masura vibratia. Analizandu-ti viata.Deci, nu exista o vibratie minima sau maxima,exista o vibratie pe care tu rezonezi si asta se vede in fiecare aspect al tau si al vietii tale. Altfel spus, vibratia se poate analiza din prisma a cata iubire neconditionata si eliberatoare exista in tine si in jurul tau. Asa cum iti dai seama ca este iarna pentru ca ninge, sau ca e noapte pentru ca e intuneric si luna e pe cer, asa iti poti da seama daca esti in 3D, 4D inferior sau superior, sau pregatit pentru 5D.

2. Cei care incep schimbarea abia acum nu vor trai aceasta schimbare mai puternic?

Posibil, dar nu este o regula. Sunt cazuri si cazuri. Evolutia spirituala a nimanui nu seamana cu a altuia. Oamenii au toti evolutii diferite, alese de ei insisi, din motive stiute doar de Sinele lor Superior, de Dumnezeu si de fiintele de lumina care i-au asistat de-a lungul calatoriei prin dimensiuni. Poate ca unii au planuit sa se trezeasca acum, inainte de a se reincarna, asa ca ei fac exact ceea ce era stabilit, si atunci cand se vor trezi, se vor conecta direct la intelepciunea cosmica si la planul lor divin, neintampinand dificultati, pentru ca si-au amintit clar cine sunt. Altii, sunt cei care planuisera sa se trezeasca acum 10 ani sa zicem, insa egoul lor a fost atat de puternic incat i-a controlat si i-a tinut departe de conexiunea cu Sinele. Acestia sunt cei care trebuie “sa prinda din urma” si sa se incadreze in grafic, si de aceea, totul va fi mult mai intens pentru ei. Bineinteles, fara a ii presa prea mult, incat sa o ia razna. Vor trai multa presiune, oboseala, stres, socuri, transformari bruste si intense, insa vor primi si puterea si intelepciunea sa suporte toate schimbarile. Pentru ca trebuie sa se grabeasca, vor trai cumva in acelasi timp in doua dimensiuni, primind ajutor si din 5D. De exemplu, vor exprima blocajele si relatiile din 3D pentru ca inca nu s-au eliberat de ele, dar vor trai si o puternica eliberare de karma in 4D inferior, iar abundenta va veni sa echilibreze energiile din 4D superior, in timp ce vor comunica cu fiinte de lumina din 5D si vor experimenta spiritual si subtil in vis, sau constient multidimensionalitatea din toate dimensiunile si toate lumile din dimensiuni, pentru a isi repera si intelege si rezolva blocajele.

Deci, depinde foarte  mult de planul suprem divin al fiecaruia. 🙂

3. Cum putem afla cate catene avem activate?

Este greu sa aflii din pozitia de om. Trebuie sa iti dezvolti niste abilitati senzoriale si extrasenzoriale avansate, sa fii intr-o comunicare perfecta cu trupul tau si spiritul tau, sa comunici cu Sinele tau Superior, si sa ai capaciatea sa intelegi si sa primesti informatia. De exemplu, daca ai o comunicare directa cu Sinele tau, daca poti medita cu intentie sau daca poti comunica cu trupul tau,poti intreba sau simti. Pur si simplu stii. Eu de exemplu, am facut o meditatie pe 12 decembrie 2012, cand erau deschise portile ca sa ni se activeze catenele ADN-ului si sa incepem sa primim energia cristica a iubirii si transformarii in corp si constiinta. In timpul acelei meditatii in care intentionam sa incep modificarea ADN-ul si activarea catenelor, in care faceam afirmatii de acordare la noile energii si de impamantare in Gaia, desi m-am simtit ca de obicei tot timpul, la un momentdat, pe la jumatate am simtit si am avut o certitudine care venea din adancurile spiritului meu: “ti s-au activat inca doua catene de ADN”, deci ar fi 4 active acum la mine. Eu asa am stiu. Plus ca apoi, corpul meu a inceput sa treaca prin niste schimbari fizice si metafizice, stari ciudate, altele eliberatoare, altele pur si simplu nemaitraite si greu de inteles. Si mai ales o presiune placuta pe emisferele creierului care este aproape continua.

4. Care sunt schimbarile fizice vizibile ale activarii catenelor in plus?

Mai intai apar senzatii pe care nu le cunosti si pe care nu le poti explica, in corp. Cel mai des, acolo unde ai avut blocaje sau probleme de sanatate, pentru ca acele zone au nevoie sa fie “reparate”. Sunt intepaturi, furnicaturi, fluxuri de energie, curenti ca si cum ar bate vantul pe sub si peste pielea ta, presiune si furnicaturi pe creier, vederea ta devine incetosata uneori si ai senzatia ca vezi aurele lucrurilor si oamenilor, si alteori pare ca s-ar lua un val, imaginea incepe sa tremure ca si cum s-ar dezintegra si ar face purici cum fac televizoarele. Auzi un tiuit in urechi. Iti vine sa plangi des, semn de eliberare a blocajelor. Intr-o prima faza este posibil si sa apara afectiuni si boli care sa iti arate ce trebuie sa schimbi ca sa iti vindeci corpul. Eu de exemplu, am facut infectie la sinusuri sever, ceea ce in termeni spirituali inseamna furie impotriva unei fiinte apropiate – si atunci mi-am dat seama ca era furia impotriva mamei mele si impotriva Sinelui meu. Dupa ce am inteles asta si am lucrat pentru disiparea furiei, infectia a disparut si m-am vindecat. Nu am luat medicatie.

Incepi sa iti simti corpul foarte receptiv la senzatii subtile si la curenti de energie, ca si cum esti conectata la o sursa de energie. Simti vibratii in talpi, iti pot arde talpile, pentru ca se elimina energii negative care au fost depozitate in corp. Simti trepidatii in tot corpul, ca si cum ai sta pe o saltea care vibreaza cu tine. Nu iti mai e foame sau iti e foarte foame, oricum, apetitul tau se schimba. Respingi carnea, mananci mai multa hrana vegetariana. Corpul tau refuza astfel energia de vibratie adusa de carne in celulele tale. Am multi prieteni care imi spun: “mai, nu stiu ce e cu mine, nu mai pot manca carne! mananc doar salate si fructe! mi se face rau cand ma gandesc la carne!”. Ei nici macar nu sunt constienti ca sunt treziti spiritual. Si eu, bineinteles, nu le pot spune pentru ca trebuie sa inteleaga singuri.

Asta se intampla la activarea celei de-a 3-a catena si a 4-a. La mai multe catene de atat, te apropii de un corp -forma de lumina radianta, devii translucid, nu mai ai nevoi fiziologice, boli sau dureri. Insa, atentie, sunt chiar acum printre noi oameni care au 12 catene active, si au acelasi trup de carne, fizic, aparent. Asa au ales ei. Cu toate acestea, acei oameni nu mai au nevoi fiziologice, nu simt nevoia sa manance, se hranesc cu energie solara si cu energie cosmica si traiesc continuu in meditatie si in conexiune cu Sinele lor.Cam asa ii poti recunoaste.

Iti multumesc pentru intrebari, Adriana, si pentru ca astfel, mi-ai dat ocazia sa dau niste raspunsuri care vor fi utile si pentru alti oameni.

Va iubesc!

Comments on: "Despre nivelurile vibrationale, ritmul schimbarilor in 2012, ADN si catene active" (33)

  1. buna,

    din cate stiu eu sunt persoane care pot masura radiestezic acest lucru
    dar asa cum ai spus este corect si in functie de “analiza vietii”

    o zi frumoasa in lumina

    Like

    • Buna Liviu,
      Da, asa este. Chiar si eu am facut radiestezie la inceputurile mele spirituale, insa dupa multa experienta de masurat mi-am dat seama ca nici cel mai maestru in radiestezie nu poate masura corect atat timp cat campurile sale si ale Pamantului sunt supuse continuu unor fluctuatii de energie. Si atat timp cat oricum, conexiunea cu planurile superioare de constiinta din care se obtine informatia se acceseaza foarte greu din cauza turbulentelor din astralul inferior cu care interfereaza. Asa ca am renuntat la a mai masura atunci cand intuitia mea, cunoasterea corpului meu si legaturile cu fiinte superioare ajutatoare au intrat in scenariu.
      Dar da, se poate incerca prin radiestezie. Insa, nu garantez ca ceea ce se masoara este adevarul.

      Like

      • Buna ,

        Eu nu am facut radiestezie ,dar am citit “despre”si cunosc maestrii care o folosesc
        parerile sunt impartite vizavi de adevarul masuratorilor
        Dar cred ca si intuitia si corpul nostru pot fi influentate la fel
        Nu vreau sa intru in polemica este doar o parere personala
        Vezi eu am pornit greu la drum cu o initiere in reiki nivel 1 acum 4 ani
        si am ramas acolo vreo 3 ani ,mici vindecari ,tratamente,autototratament
        apoi am dorit mai mult dar 3D materialul nu m-a lasat si inca ma tine legat
        afaceri ,casa,masina ,credite ,familie ,responsabilitati
        Am cerut ,mi-am dorit mai multe initieri ,cunoastere si au venit de nu le mai pot “digera’
        Acum am initieri de maestru [nu ma consider un maestru mai am mult de invatat ,maestria vine din interior din evolutia personala ]
        Stiu care este tinta finala problema este ca am descoperit tot mai multe drumuri pe care poti ajunge la ea
        Si sar de pe un drum pe altul si de multe ori nu inainte
        Un prieten imi spunea ca este multa iluzie in astralul inferior [eu nu am reusit inca sa ies in astral ]
        Este multa iluzie[pe care noi oamenii o creem ] dar cred ca importanta este directia si tinta finala si ce aduc ele bun in viata noastra
        Pacat ca suntem totusi putini cei treziti ,pentru ca este minunat ce experimentam noi
        Eu “provaduiesc”pe toate caile “lumina” si am reusit sa accelerez trezirea la cativa oameni ,putini totusi pe langa numarul mare al celor “adormiti”
        Dar sper sa fim tot mai multi pe masura ce lumina vine tot mai multa spre pamant

        o zi frumoasa in lumina,

        Cu drag

        Like

      • Giurgi Daniel said:

        cum putem sa evoluam spiritual? exista “exercitii”?

        Like

      • Buna Daniel,

        Da, ar fi exercitii: sa incerci sa traiesti in fiecare zi in compasiune si pace, sa incerci sa nu judeci si sa iubesti neconditionat pe toti, sa meditezi cat mai des posibil, sa gandesti pozitiv, sa te iubesti pe tine si sa te accepti asa cum esti, sa te hranesti natural si vegetarian pentru a iti creste vibratia corpului si spiritului, sa faci yoga, sa citesti carti despre spiritualitate ca sa iti largesti orizonturile cunoasterii, sa te rogi in felul tau catre divinitate…
        Acestea sunt niste “exercitii” de baza. 🙂 Macar cateva din ele daca practicam zilnic, si ne ajuta enorm sa ne expandam constienta si orizonturile cunoasterii.
        Succes! Multa lumina si determinare iti doresc! 🙂

        Like

  2. Bravo tie ca ai reusit sa traiesti si sa rxperimentezi asta pe propriul tau corp.Eu nu am ajuns la performanta asta oricat imi doresc de tare nu am simtit nimic in corpu meu ceva deosebit o aparenta de schimbare ceva ,nimic cu toate ca stiu bine ca ma-m trezit si stiu sigur ce vreau <>E atat de important sa poti sa comunici cu oameni care au aceleasi convingeri sa ne putem sprizini uni pe alti moral si sa stim adevaru si sa-l simtim sa putem sa gasim puterea in noi sa inaintam si sa nu dam inapoi din cauza indivizilor care nu cred nimic din toate astea si te mai fac si nebun pe deasupra si daca nu ai un caracter puternic daca nu esti bine ancorat in adevar e foarte usor sa te pierzi si sa zici da ai dreptate nu e nimic adevarat din toate astea si pici in dezgratie,Asta e cel mai rau e greu sa te susti pe o pozitie inalta sa cauti sa te perfectionezi tot timpu si tati ridici vibratia treptat in fiecare zi cand esti inconjurat de oameni sceptici si mai ales cand asta se intampla in familie si exista polaritate mare.Eprima data cand am intrat la tine pe blog si sper sa comunicam avem nevoie uni de alti sa ne putem sustine si sa nu ne pierdem in lumea asta de 3D.Te rog sa-mi raspunzi la mesaj

    Like

    • Buna Viki. Ma bucur ca ne-am gasit. Ma bucur ca gasesti suport, cat de putin aici. Sa stii ca si eu am fost si inca sunt cat de cat in situatia de a ma simti neinteleasa, evitata, judecata. Am mare noroc ca evolutia mea spirituala s-a produs in preajma unor oameni care au fost deschisi si care au invatat odata cu mine. Am o mama deschisa spiritual, care chiar daca nu intelege totul, ma asculta si e dornica sa invete. Am un iubit care trece prin aceeasi etapa ca si mine si ne sustinem zi de zi. Am cateva prietene care si ele sunt foarte deschise spiritual si cu care pot sa am conversatii lungi. Mi-a ramas si terapeuta mea, de cand faceam sedinte pentru depresie. Acum desi nu mai sufar de depresie, ea este una dintre persoanele care ma intelege bine si care poate sa ma ajute sa descurc situatii pe care nu le pot depasi. Si bineinteles, sunt multe fiinte de lumina care ma ghideaza, dupa ce, in sfarsit, le-am dat voie in viata mea si am dobandit incredere in ele. Sa nu crezi ca a fost asa de la inceput. Si eu m-am zbatut, am suferit, m-a durut, am plans, am vrut sa renunt la viata, m-am simtit la pamant si singura. Au fost episoade peste care am crezut ca nu o sa trec. Dar mi-am dorit mult sa merg mai departe si mereu am cautat sa aflu adevarul si sa imi gasesc linistea. Sa invat iubirea. Si dorinta asta mi-a adus sustinere, intelegere, pace si multe realizari spirituale. Incet, incet, am ajuns sa am experiente pe care nu le credeam posibile acum 5 ani si de care as fi ras si eu, asa cum rad unii de noi, numindu-ne nebuni. Nu trebuie sa ii credem oameni rai sau nepasatori, e vorba ca ei inca nu s-au trezit. Atata tot. Fiecare are timpul sau.
      Te inteleg perfect.
      Sunt aici sa te sustin, oricand ai nevoie, ai intrebari, ai nevoie sa fii ascultat, vino aici si cauta-ma.
      In plus, ma gandesc pe viitor sa fac niste intalniri cu cei care vor sa vina, sa ne vedem, sa vorbim, sa ne imprietenim si sa ne sustinem, pentru ca si asa suntem singuri si izolati in mediile in care traim, si avem nevoie de prieteni care sa ne inteleaga. Ma mai gandesc la asta…
      Mult curaj sa te exprimi ca fiind spiritul cel ce esti! 🙂

      Like

  3. In ultimii ani am cautat mult, am citit mult, inclusiv postari de pe net, dar mereu simteam ca adun doar franturi din adevar, ascunse printre informatii cu care nu rezonam. Insa tot ceea ce am aflat citind postarile tale se potriveste cu imaginea mea despre Adevar, cu Adevarul meu. Pentru mine, mesajele tale sunt curajoase si sincere si imi dau o stare inexprimabila de bine.
    Iti multumesc si te mai astept aici, aproape!

    Like

    • Ma bucur Cristina ca rezonam si ca iti gasesi confirmarile de care ai nevoie aici. Ma bucur nespus!
      Cu totii trebuie sa ne luam inima in dinti, sa avem curaj si sa iesim puternic in lume si sa strigam adevarul. E timpul ca oamenii sa se destepte si cei care stiu adevarul nu trebuie sa il tina pentru ei. Si eu m-am temut initial, dar apoi am zis ca nu am ce pierde. Chiar nu am! Spiritul meu e etern, infinit si liber, orice s-ar intampla. Iar oamenii pot sa judece, nu ma intereseaza, pentru ca eu stiu cine sunt si sunt impacata cu mine insami.
      Cu drag, intotdeauna, Diana.

      Like

  4. Draga mea iti multumesc din suflet ca mi-ai raspuns si ai vorbit asa de frumos ti-am mai trimis un mesaj acolo unde ai postat revelatia care ai avuto atunci cand ai meditat pe 11 11 te rog sa-l citesti si sa-mi trimiti raspuns.Vreau sa-ti spun ca eu de mult ma gandesc la asta si-mi doresc din tot sufletu sa ma intalnesc cu persoane de aceasi credinta cu aceleasi convingeri si cu aceiasi vibratie ridicata sa putea conversa comunica sustine si invata uni de la alti adevarurile supreme care ne-au fost ascunse de mii de ai.Vreau sa-ti spun ca la mine situatia e mai grea decat pare defapt nu sti nimic iti spun eu.Am o polaritete mare in familie sotu meu se zbate intr-o energie joasa vreau sa-ajut da nu ma lasa nu vrea sa auda nimica si nu ma lasa sa vorbesc imi zice ca am luato razna.da vreau sa-ti spun ca e usor pentru mine sa accept situatia asta pentru ca sufletu meu a ales asa de bine situatia asta de a ma trezi sotu meu e plecat de langa mine de 4 ani nu ne-am despartit da eu nu locuesc in tara stau in Grecia si el a fost cu mine aici da sa intors in tara sa faca ceva si dupa aia sa ma intorc si eu da karma lui e de asa natura ca nu a reusit sa faca nimica da nici nu sa trezit inca si nici nu a invatat nimic din asta deci cum poti sa-ti dai seama eu numa cand vorbesc cu el la telefon ii simt negativitatea.Si de foarte multe ori in ultimu timp prefer nici sa nu mai vorbesc cu el decat sa ma traga si pe mine in vibrati joase dupa el pur si simplu ma simt asa de nasol in corpu meu ma doare sufletu si inima dupa ce vorbesc cu el ..Acum intelegi in ce situatie sant?Imi doresc din tot sufletu sa ne intalnim si sa stam de vorba.eu in anu asta sper sa reusesc sa vin acasa pentru ca stiu ce va veni si nu vreau sa fiu aici singura si pana atunci sper sa dobandesc destula cunoastere si putere sa pot sa rezist si sa infrunt negativitatea lui,daca nu are de gand sa se trezeasca eu sant plecata din tara din 90 deci iti dai seama ca ma-m rupt de tot ce inseamna tara familie prieteni vecini cunoscuti.Pur si simplu aici singura nu am cu cine sa vorbesc nu sant persoane deschise spiritual.si sigur intalnirea noastra nu a fost intamplatoare,avem nevoie uni de alti sa putem rezista negativitati.te imbratises cu drag si pastram legatura esti ca o raza de soare pentru mine.

    Like

  5. …ce ti se pare ca ai fi? ..sau ca esti..deja? … … ..repeta !! ,.. o intrebare pt toti..!

    Like

    • Nu stiu sigur ce ai vrut sa spui, Mikael, insa daca ai pus o intrebare, cred ca e cazul sa iti raspund. Sunt o fiinta de lumina, un spirit desprins din Dumnezeu care acum este intrupat intr-o forma in dimensiunea a 4-a, pe Terra, si sunt in plina ascensiune. Asta sunt eu, un aspect de al meu. Eu, ca Sine, am multe aspecte, de care nici nu sunt constienta in mare parte 🙂 Tu ce esti?

      Like

  6. Bine te-am gasit,

    de ceva timp te citesc cu placere si multe din ceea ce spui imi sunt familiare si imi ofera raspunsuri la timpul potrivit la intrebarile pe care mi le pun. Iti multumesc ca ne-am intalnit. am o intrebare in aceeasi tematica cu articolul: de cateva saptamani mi se intampla sa “declansez” anumite obiecte, de cele mai multe ori noaptea cand dorm. de ex. jucariile cu baterii ale baietelului meu se pornesc din senin, unele incep sa cante, alarma de la ceasul electronic se declanseaza, lumina s-a aprins odata singura, becul a pocnit….acum au mai incetat, dar mi se intamplau cu regularitate la 2-3 zile…ce imi poti spune?

    Like

    • Stii ca si aparatele electrice au un camp energetic. Ele functioneaza cu energie electrica, care este o energie de vibratie mai joasa decat energia universala atotprezenta, si care poate fi canalizata acolo unde se doreste. Campurile aparatelor electrice si ale noastre interfereaza. Din nefericire, mai mult campurile noastre sunt perturbate si agresate de catre undele emise de aparate. Dar, se poate intampla si invers, adica tu sa influentezi aparatele, si asta se petrece de obicei cand prin tine circula multa lumina sau cand campurile tale sunt extinse si puternice. Inseamna ca ai o vibratie ridicata si campuri sanatoase. 🙂 Stai linistita, nu se intampla nimic cu tine, doar ca…s-ar putea sa scurtcircuitezi niste aparate :)))

      Like

      • Ah, era sa uit. E cazul sa te impamantezi, ca sa canalizezi energia pe care o ai in surplus si care afecteaza mediul in care traiesti, in Pamant. Asa te reechilibrezi si te armonizezi cu mediul din jur. In plus, din cauza diferentei de magnetism dintre tine si cei din jur, s-ar putea sa intrii in conflicte cu ei. Stii sa te impamantezi? Daca nu, sa imi spui, ca te ajut eu. 🙂 Sau, ar mai fi o cale. Sa mergi la un terapeut care lucreaza cu energia universala, gen reiki. Si el va putea sa te reechilibreze. Daca nu stii ce e reiki, am eu un articol despre asta. Te imbratisez cu riscul de a ma curenta! :):):)

        Like

  7. multumesc pt completare, caci acum realizez ca de cand practic impamantarea (pe care am descoperit-o anul acesta) intamplarile de gen s-au rarit – dupa cum spuneam, toate vin la timpul potrivit. imbratisari calde!

    Like

  8. Am gasit un blog cu care rezonez 🙂 Si eu sunt un “nebun” pentru unii cunoscuti exact cand incerc sa vorbesc despre lucurile despre care se vorbesc aici…in rest sunt “normal” pentru ei. Nu stiu cum se face, si nici nu vreau sa stiu, ca aceste intrebari au fost la un moment dat si ale mele si raspunsurile aproximativ la fel. Vreau sa cred ca sunt pe drumul cel bun (sunt sigur!) odata ce mi-am descoperit vocatia (masajul).
    Am citit pe internet blogul psihologului Pera Novacovici despre descoperirea vocatiei, el mi-a dat imboldul pentru a cauta asta.Mi-a ramas in minte sfatul lui : sa dai valoare oamenilor din jur, atunci o sa reusesti! sper sa fie si pentru altii un sfat la fel de bun.
    Nimic nu este intamplator si ma bucur ca ma pot exprima aici cu oameni care sunt ca mine!
    O noapte cu vise!

    Like

    • Ma bucur Mihai ca te simti inteles aici. E mare lucru. Daca esti singur intr-o lume care nu te intelege si cu care nu poti vorbi despre spiritualitate, te simti trist si singur, cumva mut- ca si cum ai avea o banda adeziva peste gura – stiu. Eu stiu de acum 2 ani ca vocatia mea este sa le scriu oamenilor, ca sa ii invat iubirea divina. Acum ani parea o aberatie…Ma intrebam: ce ar putea oamenii sa invete de la mine? sunt un dezastru ambulant si nu am simtit niciodata iubire adevarata! Insa timpul a trecut, eu m-am schimbat enorm si uite ca azi am despre ce sa le scriu oamenilor. Felicitari pentru ca ti-ai descoperit vocatia si ca ti-o urmezi!
      Bine ne-am gasit! O zi cu vise! 🙂

      Like

  9. buna,
    as vrea sa stiu si eu ce inseamna evolutie spirituala , cum se manifesta . Citesc peste tot ca trebuie sa cautam in interior , dar nimeni nu spune cum se cauta in interior si cum gasesti acest interior
    O zi plina de iubire doresc tuturor

    Like

    • buna Catalin, bine ne-am gasit. 🙂
      Ai pus o intrebare esentiala, si foarte complexa. Nu iti pot raspunde decat pe scurt, pentru ca as putea sa iti vorbesc zilnic despre asta timp de un an si tot nu as termina.
      Ai foarte mare dreptate, oamenilor li se spune sa caute in interior, dar ei nu au o idee exacta despre ceea ce inseamna interior.
      In primul rand, vreau sa iti explic, ca spiritele de lumina care s-au desprins de Dumnezeu la origini au dorit sa experimenteze lumile, planetele, dimensiunile, pe care ele impreuna cu Dumnezeu le-au creat. A fost ca si cum s-au jucat, au construit, si-au folosit puterea creatiei si apoi au zis: hai sa si locuim in ceea ce am creat, ca sa ne cunoastem pe noi mai bine in diferite situatii si ca sa vedem cum putem imbunatati Creatia. Si atunci s-au intrupat, in diferite dimensiuni, de la 1 la 12 (echivalente cu treptele majore de evolutie), pe diferite planete. Ei, aici a inceput evolutia spirituala. Odata intrupate, aceste spirite au uitat tot. Au uitat cine sunt, de unde vin, ca sunt fii si fiice de Dumnezeu si ca sunt fiinte eterne si puternice, care au contribuit la facerea universului si a lumilor. Au uitat pentru ca aceste informatii de inalta vibratie faceau parte din constienta lor divina, si nu puteau fi intrupate in corpuri de vibratie mica. Asa ca evolutia spirituala insemna ca, trecand prin diferite experiente, invatand lectii si cautand adevarul vieti la rand, aceste fiinte de lumina sa isi aduca aminte cine sunt si sa se ridice vibrational dintr-o dimensiune in alta. Totul este un joc, Catalin, pe care noi l-am vrut pentru a cunoaste si a experimenta ceea ce am creat. Poate ca aici, ca om ti se pare viata uneori cumplit de grea si nu intelegi ce rost au toate. Dar daca ai intelege ca e doar un joc cu obstacole din care castigi premii sau pierzi temporar, in oricare din situatii tu tot evoluand spiritual, ai rade si nu te-ai mai stresa, pentru ca ai stii ca acum e ca si cum te joci un joc pe calculator, si cand jocul se va termina tu oricum iti vei continua existenta, la fel si neatins.
      Evolutia spirituala, adica amintirea si devenirea a cine suntem cu adevarat, are niste pasi, niste etape, prin care trebuie sa trecem cu totii ca sa ne eliberam de barierele umane. De aceea, trebuie sa experimentam atat “binele” cat si “raul”, ca sa putem intelege ca binele aduce bine. Este necesar sa experimentam dualitatea noastra si sa ne eliberam de ea, devenind echilibrati. Este necesar sa suferim si sa ne simtim singuri, derutati, abandonati, sa cautam iubirea si sa nu o gasim la oameni, ca sa intelegem ca de fapt cautam un lucru mai mare decat orice iubire omeneasca, si anume: iubirea divina din care am fost creati. Este necesar sa intelegem toate ipostazele umanitatii, si de aceea ne vom reincarna pana cand vom fi trait si ca print si ca cersetor, si ca criminal si ca victima, si ca mama si ca fiu, si ca tradator si ca tradat, si ca ateu si ca martir, si ca femeie si ca barbat etc. Apoi, pe parcursul vietilor adunam karma. Adica adunam energie negativa din frustrarile noastre, din lucrurile pe care nu le-am inteles, din blocajele pe care nu le-am dizolvat in curaj si intelepciune, compasiune si iubire. Si karma este fata de persoane alaturi de care am trait. Un alt pas, deci, este sa ne eliberam de karma prin iertare, ca sa evoluam spiritual. Atunci cand vom ierta, si vom trai in armonie cu ceilalti, iubindu-i, ne vom aminti ca suntem toti fiinte egale, rupte din aceeasi sursa, si a ii rani pe ceilalti inseamna a te rani pe tine.
      Cand evoluezi spiritual destul de mult, ajungi la stadiul in care intelegi ca Dumnezeu este Sursa Creatiei, ca este Iubire si Compasiune, ca noi toti suntem fiinte divine, parti de dumnezeu, ca noi am participat la crearea a tot ceea ce exista si ca in continuare, tot noi ne cream vietile in functie de cum ni le imaginam, in functie de ce ne temem. Atunci cand esti destul de evoluat spiritual, intelegi ca omul nu e tot ce exista si ca el este doar o forma de evolutie, intr-un Univers infinit si plin de alte fiinte cu inteligenta si constienta mult mai mari. Cand evoluezi spiritual ti se deschide sufletul si simti iubire pentru toti, mintea ta nu te mai controleaza si egoul nu te mai impinge sa iti faci rau tie si altora. E ca si cum iti dai o perdea de pe ochi si incepi sa vezi clar ca tot ce ai invatat din societate si de la parinti, sau la scoala, nu a fost adevarat si ca tu de fapt, esti o fiinta minunata si eterna, un dumnezeu care experimenteaza si care se dezvolta.
      Sunt ateatea de spus…nici nu stiu cum sa iti explic totul mai usor si mai scurt…
      A cauta in interior este o expresie relativa. Se refera la a te conecta cu adevarul din inima ta, cu intuitia prin care Sinele tau suprem te ghideaza, si sa fii in contact cu Sinele tau. Inima noastra, nu cea fizica, cea energetica, care se suprapune celei fizice, pastreaza memoria tuturor experientelor noastre si inclusiv memoria adevarului despre cine suntem si de unde venim. Prin meditatie cu intentie, poti face liniste in minte si iti poti auzi inima, care iti transmite cele mai luminoase si mai pline de iubire ganduri. Sa cauti in interior inseamna sa cauti in inima ta, si in inima ta este vocea Sinelui tau.
      Sinele tau Superior esti adevaratul tu. Ca o comparatie, tu, Catalin, esti doar un vlastar crescut din samanta a unui copac vechi, mare, puternic, care te-a trimis departe cu vantul. Copacul este Sinele tau. Sau…altfel…ai o scara cu 12 trepte. fiecare treapta are pe ea un numar mare de bilute. Sinele tau este scara per total, treptele sunt suma intruparilor tale dintr-o dimensiune, iar fiecare biluta in parte este cate o existenta de a ta. Acum esti in existenta numita Catalin, si traiesti pe Terra. Insa, in acelasi timp, pe mai multe trepte, si pe aceleasi trepte, exista variante alte Sinelui tau, care experimenteaza in paralel. Sinele tau te vegheaza din existentele superioare. Tu fiind acum in dimensiunea a 4-a, te poti conecta la Sinele tau din dimensiunea a 5-a cel mai usor, si ii poti cere ghidare. Daca iti raspunde, vei simti o prezenta ca a unui inger pazitor si idei si ganduri care iti vor parea straine de ceea ce ai gandi tu, iti vor veni, ghidandu-te cu iubire.
      Ca sa iti gasesti Sinele, roaga-te la el, cheama-l, mediteaza, conecteaza-te la inima ta si invata sa ii asculti glasul.
      Sper sa te ajute raspunsul meu.
      O zi plina de iubire si tie!

      Like

      • Ce raspuns frumos si complet . Esti un suflet frumos si luminos .
        Acum cativa ani am avut o experienta frumoasa : TOTUL S-A OPRIT IAR EU AM DEVENIT UNA CU TOTUL , AM VAZUT ENERGIA , AM VAZUT CUM TOTUL ESTE INTERCONECTAT , AM SIMTIT VIATA PLANTELOR , A ANIMALELOR SI A PAMINTULUI , AM VAZUT CUM SUNT UNA CU TOTUL , ( de atunci tinjesc dupa acea stare , dar nu am mai putut sa o gasesc ).
        Vreau sa te intreb daca asta inseamna a medita sau meditatia inseamna oprirea gandurilor , oprirea mintii si acea stare ar fi un efect al meditatiei
        multumesc din suflet

        Like

      • A medita, inseamna oprirea gandurilor si a mintii, si reorientarea spre interiorul tau, spre spirit. Insa atunci cand mintea si gandurile se opresc, inima preia controlul si restabileste legatura cu Sinele tau, si atunci se petrece ceea ce ai experimentat tu. Meditatia face curatenie, ca sa primeasca oaspetii, cam asa ceva. Ceea ce ai facut tu, a fost experimentarea multidimensionalitatii si a adevarului divin. A fost o calatorie a spiritului si o reconectare cu tot ceea ce este. Eu de exemplu, nu pot medita normal, eu cum intru putin in alfa, plec si calatoresc. Asta mi s-a intamplat intotdeauna, de la prima meditatie. Uneori zic: vreau si eu sa meditez ca omul, sa stiu cum e! :))

        Like

  10. corina marinescu said:

    Buna ziua, citesc de cateva zile articolele postate aici cu un real interes, sunt bine documentate si raspund exact la multe intrebari.
    Acum 4 ani am avut pentru prima data o discutie despre spiritualitate cu adevarat, despre evolutie spirituala, despre rolul nostru cand venim pe acest pamant.
    M-am simtit fascinata si totodata am fost captivata de acest subiect, am rezonat cu tot ce mi s-a spus, apoi am intalnit alte persoane cu care am vorbit, am citit carti spirituale pentru a putea sa inteleg mai bine multe lucruri, m-am schimbat mult, am devenit eu zic un om mult mai bun, nu mai sunt impulsiva, nervoasa.
    Pot spune ca filmul si cartea The Secret a lui Rhonda Byrne, mi-a deschis mintea in a intelege ce anume nu functiona in viata mea, a devenit cartea mea preferata, am citit-o de cateva ori si recunosc ca o sa mai o citesc de multe ori pana am sa inteleg cum trebui sa fiu pentru a nu mai fii negativa, oricum am invatat ca suntem ceea ce gandim, apoi am vazut documentarul Legea Rezonantei, am citit Lazarev : Diagnosticarea karmei, recunosc, acum sunt in multe cautari, ma intereseaza sa imi aflu rolul meu pe acest paman pentru ca eu impotriva multor obstacole si incercari de-a nu ma naste, DUMNEZEU a spus ca eu trebui sa vin pe acest PAMANT.
    Ma intreb, care este misiunea mea? Simt ca am ceva de realizat, dar nu stiu cum sa imi pot deschide mintea spre ceea ce am de facut.
    Un lucru este cert pentru mine: vreau sa evoluez spiritual, vreau sa devin o persoana armonioasa, vreau sa ma “imbat de cunoastere”, nu mai vreau superficialitati.
    Mai am o dilema, poate tu Lumina Rasaritului ma poti ajuta: de multi ani daca am o anumita problema sau vreau un raspuns la o intrebare, de fiecare data visez sau mi se da raspunsul invers de ceea ce se intampla, am invatat cum sa interpretez, dar nu inteleg de ce visez raspunsul invers.
    In adolescenta mi s-a intamplat sa am un vis cu o intamplare in sine, banala, despre ce este vorba: visam ca a doua zi la ora 16:05 se va arde televizorul, m-am sculat si nu am acordat mare importanta visului, apoi dupa masa mi sa stricat tv-ul, se arsese tubul, m-am uitat la ceas si era exact 16:05, mi-am amintit brusc visul, a fost singurul in care am visat exact ce avea sa se intample. Apoi am inceput sa visez invers.
    In mare cam acestea sunt intrebarile mele pentru tine, mi-ar place ca acesta sa fie inceputul unui dialog pentru ca nu prea am cu cine vorbi din jurul meu, majoritatea exact cum si tu ai spus sunt inca ancorati in dimensiunea-a 3-a D, nu stiu ca dincolo de avere, calatorii, petreceri, barfe, egoism si alte rautati , exista si ALCEVA.

    Like

    • Buna seara Corina. Bine ai venit.
      Constat ca ai avut o trezire si o evolutie frumoasa pana acum. Multa lumina si intelepciune divina sa fie si mai frumoasa de acum incolo!
      Ca sa iti aflii misiunea trebuie sa te deschizi si sa iti dai seama care este acel lucru la care te pricepi tu cel mai bine si care aduce cea mai mare bucurie tie si altora. Nu trebuie sa avem misiuni mari, sa stii. Unii dintre noi pot avea misiunea sa fie…chelneri, sa zicem…si luand contact cu tot mai multi oameni, sa le ridice vibratia prin prezenta, sau sa le schimbe vietile si viziunile prin gesturi marunte. Uneori nu suntem deloc constienti ca ne facem misiunea. Misiunea noastra poate fi de exemplu sa ne nastem ca sa sustinem la greu o anumita persoana pe care o vom cunoaste. In general, misiunile noastre au rostul de a ajuta alti oameni. Sa stii ca nu trebuie sa ajuti mase de oameni deodata, fiind faimoasa sau cunoscuta international. Poti ajuta si in stilul domino. Adica tu ajuti o persoana, acea persoana ajuta alta, si tot asa…dar lantul l-ai creat tu, printr-o simpla interactiune. Nu te mai stresa cu asta, ci mai bine cauta sa vezi care este acel lucru la care ai talent, pe care il faci foarte bine, care produce bucurie in jur, si fa-l tot restul vietii tale de acum incolo. Cu siguranta, prin el, iti vei face misiunea. Eu am stiut de la 14 ani ca trebuie sa scriu. Am scris poezii, povesti, proza si nu reuseam sa fac nimic cu ele. Insa abia de curand am aflat ca trebuie sa scriu pentru oameni, despre spiritualitate.
      Nu iti deschide mintea, ci deschide-ti inima. Mintea iti va spune ca trebuie sa faci bani si ca daca iti urmezi visele o sa mori de foame. Sa stii ca nu e asa. Eu de cand am cazut de acord sa scriu oamenilor pe acest blog, fara sa fac mari eforturi, am primit multa abundenta din partea Universului, pe cai nebanuite. Fa ceea ce ai de facut si Universul te va sustine. Iti promit. Poate ca va dura un pic, dar nu ceda. Cu siguranta se va intampla.
      Interesant felul in care visezi raspunsurile invers. E foarte bine ca ai invatat sa le descifrezi. Dar, esti sigura ca raspunsurile sunt invers, ci nu mai de graba sunt cele corecte?
      Trebuie sa ma concentrez un pic mai bine pe asta si iti voi raspunde.
      Nu ii judeca pe cei care vorbesc alte subiecte decat spiritualitatea. Acele subiecte sunt aspecte ale umanitatii, si atata vreme cat suntem oameni, vor face parte din viata noastra. Nu e crima sa le discutam, doar ca trebuie sa echilibram si sa fim si spirituali si constienti ca intelepciunea vietii nu sta in barfe, rautati, egoism…Nu suntem perfecti inca 🙂
      Te imbratisez! O seara frumoasa in lumina si pace!

      Like

      • corina marinescu said:

        Buna seara, multumesc mult pentru frumoasele ganduri, recunosc ca am pasiuni care ma ajuta mult sa ma echilibrez armonios, cum ar fi muzica, lectura, un talent mai bine dezvoltat, ar fi ca stiu sa ascult, am multi prieteni care atunci cand simt nevoia sa isi descarce sufletul, ma cauta, chiar imi face mare placere sa-i pot ajuta ascultandu-i si dand un sfat daca ma simt capabila sa il dau.
        Despre evenimentele care se intampla invers decat visez, nu stiu ce sa zic, dar mereu visez invers de ceea ce are sa se intample.
        Recunosc ca simt o mare nevoie sa-i pot ajuta pe cei nevoiasi, mai ales pe batrani si copii saraci, stiu ca daca ma voi concentra pe dorintele si menirea care o am, Dumnezeu ma va ajuta.

        Like

  11. Ve zi e minunat sa intri in contact cu alti oameni care au aceleasi convingrri ca si tine sa aibe o inclinatie catre spiritualitate sa incerce sa cunoasca adevaru sa aduca lumimna in viata lor .Asta ne da cat de cat putere sa stim ca nu santen singuei si cace stim si simtim e adevarat si nu trebuie sa ne intristam daca ceilanti nu cred sau nu vor sa auda asa ceva.Despre cine santem noi cu adevarat si rolu nostru aici pe pamantOricum am inteles ca un om nu se schimba oricat de mult iai vorbi sau incerca sa-l inveti ceva ,poate sa te asculte sau poate sa spuna ca sant prosti dar nu se va schimba pana nu hotaraste el ca vrea sa se schimbe.Te rog am o intrebare pentru tine ,esti din Bucuresti poate ca la un moment dat o sa ne intalnim,cand iti faci timp .Si cand o sa vrei sa-ti faci noi prieteni cu care sa inpartasesti mult mai mult din cea ce sti si sa aduci o raza de lumina mult mai mare in sufletele noastre.Iti doresc tot binele din lume si putere dea ajuta cat mai multa luma.

    Like

    • Da, ai mare dreptate, omul nu se schimba ca ii explici tu si ca il inveti ceva. El se schimba singur, cand vrea si cand e timpul. Insa, daca omul citeste informatii precum cele puse de mine aici, e ca si cum unui amnezic ii revine incet-incet memoria…E doar o sclipire, dar conteaza.
      Multumesc! Multa putere si multa lumina si tie!

      Like

  12. ❤ Un articol reusit.. Felicitari ! 🙂 Iubirea Infinita sa te Cuprinda si sa iti Inalte Sufletul ! ❤

    Like

  13. Bogdan said:

    servus .. eu unul intreb cand vreau sa stiu .. intreb mental la doamne doamne .. sau la ce entitati trimite el sa comunice .. si intreb cate catene adn am activate si cate sunt pe vine .. intuitia e o componenta esentiala care se dezvolta odata cu cresterea vibratiei si cu curatarea persoanei in cauza

    Like

Leave a comment