Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Imi doresc sa incep sa impartasesc tot ce stiu si am aflat eu despre esenta noastra ca spirite nascute din Dumnezeu si ca oameni cu trup material pe acest Pamant. E mult de explicat si de povestit, dar e minunat. Prima idee de la care vreau sa pornesc este: SUNTEM ENERGIE. Fizic si spiritual suntem energie. Vibratiile fac diferenta intre ceea ce e vizibil si palpabil, si ceea ce e subtil sau invizibil. Nu inseamna ca ceea ce este invizibil nu exista. Cred ca cu totii ne-am simtit energia sufletului cel putin odata. Am ajuns in ultima vreme sa ma intreb daca oare nu cumva ceea ce e vizibil e iluzie si ceea ce e invizibil ochiului uman e de fapt Adevarul, Realitatea? Pe masura ce inaintam in cunoastere, viziunea ni se schimba si intrebari din ce in ce mai complicate dar cu raspuns simplu apar.

Si ca sa incep eu sa impartasesc macar un graunte din ceea ce stiu si aflu despre noi ca fiinte si oameni, voi incepe prin a va arata vizual, ca noi, Oamenii, suntem mai mult decat piele si exterior. Suntem un sistem de viata complex si unic, sublim si perfect, din punct de vedere functional, insa mai mult de atat suntem Energie si suntem in stransa conexiune si comunicare cu tot ceea ce ne inconjoara pornind de la dimensiunile minuscule ale unui quark pana la infinitul si maretia Universului care ne tine in bratele lui.

Voi apela la ochii vostrii, pentru a va face mintea sa priceapa. De aceea, va voi arata o serie de picturi realizate de artistul Alex Grey.

Alex Grey, nascut pe 29 Noiembrie 1953, este un artist american specializat in arta vizionara, asociata cu miscarea New Age.  Grey este de asemenea un practicant Vajrayana. Un documentar despre el si arta lui, puteti vedea aici.

Capturand cateva momente cheie din existenta noastra pe Pamant ca Oameni, Alex ne arata ceea ce multi dintre noi nu putem percepe. E superb. Observati cu atentie totul.

Daca am putea toti din cand in cand, sa vedem dincolo de limite…

Advertisements

Comments on: "Concentreaza-te pe ceea ce ochii nu pot vedea…" (2)

  1. unde pot gasi informati despre cele 12 chakere ?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: