Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

The Flower of Life

 

Iubitii mei,

Am inceput Capitolul Energie si Esenta cu imaginile picturilor lui Alex Grey, ca sa va deschid mintea catre o noua perceptie, dar acum as vrea sa continui acest capitol si sa va vorbesc pe larg in cateva postari consecutive, despre Energie.

Partea I

Energia. Totul este energie.

Pana la un anumit punct din viata si evolutia noastra, credem doar ceea ce vedem. Vedem oameni cu corpuri fizice, vedem copaci, case, masini, obiecte, si in general lucruri palpabile. Avem perceptia ca tot ce ceea ce atingem e real. Ca un corp trebuie sa fie solid, ca sa ne simtim in apele ratiunii noastre vizavi de el si sa nu ne depaseasca capacitatea de intelegere ( ceea ce de obicei ne pune in dileme si ne face sa respingem orice nu se incadreaza in limitele perceptiei senzoriale a lucrurilor). Acceptam ca fiind existente si apa, si cerul, si norii, si aerul pe care nu il vedem, dar il simtim pe piele, pentru ca avem definitii clare ale lor care par plauzibile si care nu ne deranjeaza din confortul mintii noastre cu nimic. Stim ce sunt fluidele si ce sunt gazele. Pentru ca le putem eticheta si categorisi usor, si pentru ca stiinta prin fizica si chimie in primul rand, le sustine cauza, fluidele si gazele capata votul ratiunii umane.
Acelasi lucru se intampla si cu particulele si celulele pe care nu le putem vedea cu ochiul liber, dar care stim ca exista daca le observam cu ajutorul microscopului si ca formeaza lumea din jurul nostru. Au si ele votul ratiunii. As mai adauga aici si energia electrica, sunetul, caldura, lumina, fortele fizice care pun in miscare obiectele si fiintele din jur. Ne e usor sa credem si in emotii si sentimente, in idei si planuri, care sunt si ele forme de existenta cu propria lor putere si influenta asupra a tot ceea ce le inconjoara.

Dar unii oameni, ca sa nu zic marea parte a lor, au o problema in a da votul ratiunii si credintei lor urmatoarelor :
– Energia vitala
– Suflet
– Spirit
– Dragoste, ca forta transformationala si vindecatoare
– Dumnezeu
– Lumile paralele si alte dimensiuni ale existentei
– Viata dupa moarte si Reincarnarea
– Alte fiinte diferite de ceea ce cunosc ei ca OM si Animal si Lume Vegetala, numite generic forme de existenta mistica sau forme de existenta extraterestra.

Acestea sunt la fel de reale si de aproape de noi ca si orice alte elemente ale Universului, doar ca, daca le-am accepta existenta cu inima si mintea deschisa, tot ceea ce am cunoscut pana acum in jurul nostru, s-ar schimba, inclusiv si mai ales, noi insine. Si de ce se teme Omul mai tare, daca nu de Schimbare si de Nou?

Si din fericire, in ajutorul nostru, aici vin mesagerii minunati ai acestor adevaruri, care ne invata si ne deschid ochii. Incepand cu civilizatiile Atlantida, Lemuriana, Inca si Maya, cu cea Egipteana, cu Iisus Hristos si apostolii, si continuand cu civilizatiile Amerindiana, Chineza, Japoneza, Tibetana, cu oameni geniali precum Leonardo Da Vinci, Albert Einstein, Wilhelm Reich, Nicolae Tesla, Mikao Usui, Eckhart Tolle, David Icke, Drunvalo Melchizedek, Gregg Branden si alti multi preoti si indrumatori spirituali precum minunatul si luminosul Arsenie Boca, artisti, oameni de stiinta si scriitori care acum nu imi vin in minte dar care fac parte din lista lunga a Apostolilor Luminii, au tot existat mesaje clare transmise si “inghiontiri” catre constiinta noastra pentru a ne trezi si a vedea Adevarul. Civilizatiile vechi ne-au lasat mostenire “secrete” pe care cu totii le avem in noi insine ca zestre spirituala cumulata de-a lungul existentelor noastre in diverse dimensiuni ale vietii. Urmarind “firimiturile” si unind piesele de puzzle care formeaza cunoasterea lasata in urma de ei, dar fragmentata si pierduta in timp de-a lungul a mii de ani, putem gasi raspunsuri pentru multe din intrebarile care ne macina. Mai departe, sub alte forme, alt limbaj, alte demonstratii si in alte vremuri, oameni de pe intreaga planeta au avut misiunea de a continua si insista sa reaminteasca Omului ceea ce el stie dintotdeauna si sa il deschida spre o perceptie holistica, salvatoare. Si parca astazi, mai mult ca oricand, mesagerii sunt nenumarati si lumineaza mai puternic dintre randuri, efectul muncii lor fiind evident in jurul nostru. Se spune ca traim intr-o lume insensibila, printre oameni care au uitat care e adevarata natura a esentei lor si care traiesc departe de divinitate si originile lor, dar eu cred ca de asemenea traim intr-o lume in care tot mai multi se trezesc la constiinta si nu pot decat sa ma bucur si sa admir lucrarea lui Dumnezeu prin altii.

Ce e energia?

” Tot ce există este Câmpul de Energie Universală. Nu există nimic altceva decât Câmp de Energie Universală, elementul de bază ce constituie Universul nostru. Toată materia (stele, pământ, plante, oameni etc.) este pur şi simplu intensificarea acestui câmp. Tot ce vedem în jurul nostru (inclusiv noi înşine) este expresia sau  manifestarea acestui Unic Câmp. Precum gheaţa este făcută din apă, tot ce apare în jurul nostru, ca fiind solid (inclusiv corpurile noastre) este în esenţă constituit din Câmpul de Energie Universală. Diversele vibraţii ale acestui câmp sunt percepute cu simţurile noastre ca fiind diferite forme ale materiei.

Termenul „Câmp de Energie Universală” se sprijină pe particulele minuscule numite „Superstrings” (în traducere – supercoarde), ce se întind într-o manieră continuă în tot spaţiul. Cu alte cuvinte, Câmpul de Energie Universală este un concept pe care noi îl utilizăm pentru a descrie câmpul continuu, ca mişcare a „Superstring”- urilor. Deci, Câmpul de Energie Universală este doar un alt nume pentru „Superstring”-uri, care sunt cele mai mici particule existente, mult mai mici decât atomii sau decât orice altceva. Aceste particule nu sunt decelabile cu simţurile noastre, ele se mişcă constantşi vibrează. Cel mai important fapt este că acest câmp mobil transportă o cantitate uriaşă de energie, pe care noi o numim Energie Universală.

Materia este o formă a energiei. Aceasta a fost dovedită de Einstein, prin celebra sa formulă E=mc2, unde E este energia unui sistem (materie) cu masa m  şi c este viteza luminii. Această formulă stabileşte că masa şi energia sunt echivalente, cu alte cuvinte, materia şi energia sunt expresii duale ale aceleiaşi substanţe universale, care este tocmai Câmpul de Energie Universală şi este principala sursă de energie sau de vibraţii, din care noi suntem alcătuiţi. În primul rând, noi nu suntem corp fizic, ci suntem în principal corp energetic, cu aparenţă fizică.

Energia (sau Energia Universală) este baza întregii noastre existenţe. Căldura soarelui ce ne încălzeşte corpurile, benzina pe care o utilizăm în maşina noastră, electricitatea folosită în instalaţiile casnice, sunt de fapt forme ale aceleiaşi energii. Energia Universală este energia ce susţine viaţa, furnizând energie vitală tuturor sistemelor vii, este energia folosită pentru a trata pe alţii şi pe noi înşine, prin terapia chakrelor.

Întregul Univers, de la stelele de pe cer la atomii ce le alcătuiesc, inclusiv pământul pe care trăim şi corpurile noastre, tot ceea ce vedem sau nu, este alcătuit din Câmpul de Energie Universală, aflat la cel mai fundamental nivel.

Toate forţele de interacţiune, inclusiv gravitaţia, forţa electromagnetică şi nucleară provin din acelaşi Câmp de Energie Universală. CÂMPUL de Energie Universală este numit aşa, pentru că el ocupă întreg spaţiu într-un mod continuu, este peste tot fără excepţie. Precum ÎNTINDEREA apei umple oceanul, aşa şi el umple spaţiul şi materia.

În secolul al XIX-lea, oamenii de ştiinţă au explicat că toată materia este compusă din particule foarte mici, numite atomi. Ei au demonstrat că Universul ce este compus din mii de lucruri diferite (pietre, sticlă, apă, aer, celule în corp etc.), reprezintă combinaţii a zeci de tipuri de atomi.
Mai târziu, au descoperit că atomii sunt formaţi din particule mai mici, electroni, proton şi neutroni. Nucleul atomic este compus din protonişi neutroni, în timp ce electronii se învârt în jurul nucleului. Toţi atomii sunt combinaţii ale acestor trei particule, care multă vreme au fost considerate indivizibile.
Această teorie s-a dovedit a fi greşită când, la mijlocul secolului al XX-lea, oamenii de  ştiinţă au descoperit că protonii şi neutronii sunt compuşi din particuleşi mai mici, numite quarci. Fiecare proton sau  neutron este format din trei quarci.Ţinând seama de acest nou model, toată materia din Univers este compusă din quarci şi electroni.
Spre surpriza unora, şi acest model a fost găsit incomplet în 1984, când fizicienii John Schwartz şi Michael Green au introdus o nouă teorie, cu adevărat senzaţională: „Teoria Superstring”-urilor, care a depăşit toate teoriile precedente, arătând că entităţile considerate fundamentale nu sunt punctiforme, ci unidimensionale („string” înseamnă coardă), foarte asemănătoare cu coarda chitarei ce poate vibra.
Aceste „Superstring”-uri sunt elementele de bază ale Câmpului de Energie Universală, ele vibrează şi transportă energie – Energia Universala.

Energia este definită ca fiind puterea interioară deţinută de un sistem, ce dă posibilitatea sistemului să se susţină singur şi/sau să se mişte. Ea poate fi transferată sau eliberată de la un sistem la altul, în care caz poate determina schimbări fizice (sau forţe) în sistemul primitor (sau absorbitor) de energie. Energia se conservă, ceea ce înseamnă că nu poate fi creată sau distrusă, ci numai transformată dintr-o formă în alta sau transferată altui sistem.

Energia există în mai multe forme. Materia din care Universul nostru este alcătuit, este constituită din trei forme de energie: potenţială, cinetică
şi energie internă.

Din afară, corpul omenesc pare a fi un sistem foarte complex. În el funcţionează organe interne, celule şi forţe chimice într-un mod ierarhic ce transformă energia într-o forţă vitală, necesară autoconservării. Înaintea acestei complexităţi, la cel mai profund nivel, corpul uman este un câmp vibratoriu, ce pulsează cu variate frecvenţe (în special în domeniul jos). Complexitatea iese la iveală din simplitate, ca un fenomen excepţional.
Ceea ce dă acestui câmp vibraţional (corpul uman) proprietatea de a fi în viaţă, este energia vitală ce serveşte ca forţă vitală, iar sursa ei este faimoasa Energie Universală, conţinută în Câmpul de Energie Universală. Energia Universală nu asigură corpului numai factorii genetici, hranaşi aerul, ci îl alimentează şi cu energia pură, de care corpul are nevoie pentru o viaţă sănătoasă. Aceste patru factori – genetici, hrana, aerul şi energia pură – sunt numiţi cei „patru vitali”.
Este foarte important de observat că ştiinţa medicală tradiţională recunoaşte primii trei factori ai celor „patru vitali”, însă din nefericire, deocamdată ea omite să admită factorul al patrulea, care este cel mai esenţial.

( fragment din Energia Universala, de Bedri C. Cetin – pe care o puteti gasi la Categoria Carti, in coloana din dreapta a blogului).

Vibratia

În conformitate cu „Teoria Superstring-urilor”, „Superstring”-urile sunt obiecte foarte subtile şi foarte mici, sunt „cărămizile” de construcţie al oricărui lucru în Univers şi transportă energiile în timp ce vibrează. Fizicienii spun că aceste coarde scurte vibrează cu variate frecvenţe şi că acestea constituie diferitele forme ale materiei.

Asemănător coardelor chitarei, ce produc note diferite, vibraţiile diferite ale „Superstring”-urilor se regăsesc în particulele fizice, precum protonii, electronii, quarcii, fotonii etc. De exemplu, ceea ce numim foton (particulă de lumină) este de fapt un „Superstring” vibrând cu o anumită frecvenţă.
„Superstring-urile pot cânta” spune Jim Gates, un fizician de prestigiu. „Deci, voi vă puteţi gândi la lumea din jurul nostru, ca la o simfonie a vibraţiilor „Superstring”-urilor, cu diferite frecvenţe.”

Un proton poate fi gândit ca fiind alcătuit din trei „Superstring”-uri vibrând, câte unul pentru fiecare quarc. Metaforic vorbind, dacă considerăm fiecare vibraţie a „Superstring”-ului ca pe o notă muzicală, protonul este precum o gamă (o combinaţie de note ce lucrează împreună ca să creeze un nou sunet)şi această gama are toate proprietăţile protonului (fapt dovedit prin măsurătoriştiinţifice). Acelaşi lucru se întâmplă însăşi cu alte particule.
Un atom este o combinaţie de coarde, o moleculă fiind o combinaţie de atomi, ea este mai mult decât o operă muzicală.

Lumea, ca un întreg, fiind o combinaţie de atomişi molecule – este o simfonie.

Fiinţele umane, animalele, plantele – totul în Univers – sunt vibraţiile aceleiaşi substanţe, „Superstring”- urile. Ca entităţi aparent separate, NOI SUNTEM DE FAPT FIINŢE DE ENERGIE VIBRATORIE, conectate în mod intim cu toate lucrurile din Univers, prin intermediul Câmpului de Energie Universală, pe care îl cunoaştemşi îl vedem fără graniţe. Corpurile noastre sunt cele mai frumoase opere muzicale, ale căror note sunt chiar „Superstring”-urile pulsânde. Universul este un mare Câmp de Energie Universală şi noi suntem o parte vitală din el, împărţind aceeaşi energie, Energia Universală.

( Energia Universala – Bedri C. Cetin)

Vibratia interioara a Omului

Pentru ca tot ce este Energie are propria sa vibratie, care determina ceea ce este si ceea ce produce in jurul lui, Omul, are si el propria lui vibratie interioara.

Din punct de vedere spiritual, vibratia ca fenomen mecanic si vibratia spirituala a omului sunt doua lucruri diferite. Vibratia spirituala a omului coincinde totusi cu vibratia stringurilor. Sau altfel spus, vibratia stringurilor are doua trepte de lucru: prima treapta, care determina forma de existenta a omului, si a doua treapta, care il ridica pe om de la stadiul de fiinta intrupata, limitata de propria cunoastere insuficienta si de faptele sale in neconcordanta cu legile Universului, la fiinta plina de lumina, care traieste in armonie cu Sinele sau, cu divinitatea si cu tot ce il inconjoara, facand din faptele sale forme de manifestare a vointei divine si a energiilor superioare.

Astfel, când ne referim la vibraţia unui corp, pornim să discutăm despre corp ca fiind o creaţie materială structurată, determinata de vibratii joase aflată în mijlocul unor derulări de manifestări ale spiritelor.

Corpul uman este determinat fizic si spiritual de vibratii. Se poate discuta de mai multe fluxuri de vibratie care il influenteaza pe om:
– fluxul vibratiei interioare, care se modifica ca urmare a ceea ce omul prin gandirea, simtirea si faptele sale reflecta in interiorul lui. Acesta poate fi asemanat cu un circuit inchis. Omul se naste cu o anumita vibratie, si pe masura ce el evolueaza spiritual, si-o poate creste sau scadea, in functie de cat de mult indeplineste Planul divin sau cat de mult lucreaza cu lumina. Pe intelesul tuturor, vibratia interioara a unui om creste sau scade in functie de cat de rele sau bune sunt faptele sale, cat de negre sau pozitive sunt gandurile si intentiile sale, si in functie de cat de mult accepta si intelege si lucreaza el in Legile divine. Ca punct de referinta, Iisus avea vibratia interioara 100, pe o scara de la 1 la 100. Ca Iisus nu poate fi nimeni, dar pe parcursul vietilor noastre e ideal sa ne ridicam cat mai mult vibratia.
– vibraţia corpului sub influenţa acţiunii altor corpuri sau forte asupra sa. In anumite conditii de stres, corpul uman se poate imbolnavi. Imbolnavirea se produce in urma unei scaderi a vibratiei sale. Sunt anumite evenimente, situatii, persoane si chiar obiecte in viata noastra care emit energii negative spre noi si atunci cand se interfereaza cu campul nostru energetic, isi impun vibratia lor foarte joasa si o reduc pe a noastra. O comparatie buna ar fi cea cu un pahar cu apa calda in care se pune apa rece. Temperatura apei din pahar va scadea. Ca exemple de forme de energie negativa care ne scad vibratia as putea da: stresul, vinovatia, necredinta, depresia, oamenii pesimisti din jur cu care interactionam, televizorul, presa, programele de control in masa, manipularea publica, ideile induse de persoanele influente din societate cu drept de decizie asupra vietilor noastre sociale, persoanele care lucreaza cu magie neagra si alte forme de energie a intunericului.Radacina experientelor noastre “negative” poate fi redusa la una dintre cele trei frici universale (sau o combinatie a lor):frica de abandon, sentimentul de nevrednicie, lipsa de incredere. Important este cat lasam noi sa ne afecteze aceste forme invazive de energie joasa, pentru ca ne putem proteja si ne putem detasa de tot ce ne face rau. Avem puterea de a alege ce e mai bun pentru noi, si avem la dispozitie multe tehnici, sisteme, carti, care ne invata cum sa ne mentinem vibratia inalta. Cele mai bune cai, dupa parerea mea, sunt legatura stransa cu Dumnezeu si gandirea pozitiva.
La fel de bine, anumite energii pozitive ne pot creste vibratia. Si aici pot enumera: muzica cu efect benefic ridicat, metalele si cristalele, meditatia, contemplarea naturii si reintoarcerea in simplitatea naturii, rugaciunea, iubirea nonposesiva si libera, comunicarea cu Dumnezeu, copiii, rasul, ajutarea semenilor, gandirea pozitiva, practica unor sisteme de vindecare sau energizare ( Reiki, Qi gong, Yoga etc.), postul, abtinerea de la anumite vicii si placeri, trairea in armonie cu totul, unele slujbe la biserica (in biserici vibratia este foarte inalta datorita prezentei Sfantului Duh si a altor entitati de lumina) etc.
– vibraţia emisă de corp. Corpul nostru, pentru ca este in stransa conexiune cu tot ce exista in jurul lui, si pentru ca la nivel de quarci si stringuri, el nu are limite fizice, fiind parte dintr-un ocean, emite vibratii spre tot cu ce interactioneaza. La nivel general, global, se poate spune ca astfel, omul isi creaza singur propria realitate si viata. Tot ce el gandeste si simte, proiecteaza in oceanul creatiei si atrage inapoi spre el. Nu orice sentiment este potrivit. Sentimentele care creaza trebuie sa fie in afra ego-ului si sa nu emita judecati. Astfel, ia fiinta tot ce il inconjoara, si el este responsabil pentru tot ce i se intampla si tot ce primeste. Cu alte cuvinte, ce emiti, aia primesti. Emiti vibratii inalte prin fapte bune, cuvinte frumoase, sentimente pozitive, idei constructive, primesti acelasi lucru in viata ta, de la ceilalti oameni. De aici s-a nascut si vorba: Ce tie nu iti place, altuia nu ii face. Sau “Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea.” Dincolo de orice proverb sau zicala din lumea asta exista un adevar profund, pentru ca oamenii pun in cuvinte in mod inconstient uneori ceea ce constituie chei esentiale ale unei existente fericite. Daca emiti rautate, egoism, judecati, ura, tristete, dezamagire, pesimism, nu vei avea decat ceea ce atragi: oamenii iti vor face rau si nu vei intelege de ce, nu te va ajuta nimeni, vei fi judecat, nu vei primi iubire, vei cunoaste oameni trisit si dezamagiti,pesimisti, care nu te vor ajuta sa te ridici din groapa ta. La fel de bine, orice gand trimis in Univers se materializeaza mai devreme sau mai tarziu, pentru ca si el are propria sa vibratie si viata. Chiar si temerile trebuiesc evitate, pentru ca Universul nu face diferenta intre teama si idee, si ca urmare, “De ce te temi, de aia nu scapi”. La fel de bine, trebuie sa ne ferim de negatii. Atunci cand spui: Nu am bani, Universul percepe ca Nu ai bani, si prin urmare, nu vei avea bani. Universul este sincer, direct, onest, echitabil. El nu intelege nuantarile. E ca un copil. Ce ii spui, ia de buna. Si eu de aceea il iubesc, pentru ca e just si bun cu noi, si ne invata ca totul depinde de noi. Intentia are o forta creatoare imensa, ea determina orice fapta, gand, idee a noastra. Intentia are forta vibrationala mare. Asa ca trebuie sa avem grija ce intentionam si sa ne educam in acest sens incat intentia pozitiva sa devina o stare mentala permanenta. Puterea ei este atat de mare, incat daca ne-am unii cu totii spiritul si mintea cu aceeasi unica intentie creatoare, am putea schimba fata Lumii.

Imi doresc sa dedic pe viitor o intreaga postare subiectului “Cum sa ne crestem si sa ne mentinem vibratia inalta”.

Celula lui Dumnezeu – Matricea vietii

Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice, iar credinţa este un limbaj care îi „vorbeşte” acestei matrici.
Dovezile ştiinţifice dezvăluie faptul că o credinţă pornită din inimă afectează totul – de la vindecarea corpului, până la atomii lumii în care trăim.
La baza oricarei forme de existenta din acest Univers sta aceeasi celula, celula-matrice. Aceasta celula, prin intentie si informatie, prin rolul atribuit de Dumnezeu sau de om, in cazuri diferite, poate adopta functii, roluri, forme, stari, diferite, creand tesuturi, organe, corpuri umane sau animale, plante, obiecte, lichide, gaze, si orice altceva ce exista in Univers. Insa la originile lor, toate celulele au aceasi energie divina nascatoare de viata si cu potential de dezvoltare si metamorfoza.
Sentimentul este un limbaj pe care il intelege Matricea Divina. Simtiti-va ca si cum obiectivul vostru ar fi deja atins si rugaciunea voastra si-ar fi aflat deja raspuns. Aveti puterea de a fi ceea ce intentionati sa fiti. Cu totii avem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegem sa le cream! Detinem toata puterea de care avem nevoie, ca sa cream toate schimbarile pe care alegen sa le cream!
Nu este minunat, sa stim, ca la origine, suntem toti la fel, toti conectati, toti din acelasi aluat? Asta ar trebui sa ne uneasca si sa ne intareasca comuniunea.
Daca doriti sa aflati mai mult despre Matricea divina, puteti citi cartea cu acelasi nume, de Gregg Braden, aparuta la Editura For You. De asemenea, va recomand sa vizionati  documentarele si conferintele lui Gregg Braden. Aveti in continuare cateva linkuri:

Matricea divina – Gregg Braden, partea I

Trezirea la Punctul Zero – Gregg Braden

2012 – Schimbarea Vremurilor – Gregg Braden, Partea I

TOTUL este UNA

Un CÂMP de ENERGIE UNIVERSALĂ nu este produs de către o sursă, el este chiar Sursa tuturor lucrurilor, fiind compus din „Superstring”-uri, particule mult mai mici decât atomii, decât lumina sau decât orice am perceput cu simţurile noastre, ori în laboratorul de fizică. Câmpul de Energie Universală este sursa luminii, a materiei, a forţelor din Univers, el se materializează în jurul nostru.

Ca sa intelegeti, cea mai buna e comparatia cu un ocean. Oceanul e Creatia, cu tot ce cuprinde ea, iar valurile lui suntem noi. Cu totii formam oceanul, dar impreuna suntem aceeasi apa, mergem in aceeasi directie, ne intoarcem in acelasi loc.

Si atunci, intelegem ca TOTUL E UNA. Si din aceasta afirmatie se nasc mai multe adevaruri care ne ajuta in calatoria noastra:
Orice lucru din lumea nostra este conectat cu orice alt lucru.
Pentru a avea acces la forta universului insusi, trebuie sa ne vedem pe noi insine ca fiind o parte a lumii, mai degraba decat ca fiind separati de aceasta.
Cand ceva a fost unit, el este conectat intodeauna, indiferent daca ramane sau nu legat la nivel fizic.
Obiectul pe care ne concentram atentia constienta devine realitatea lumii noastre.
In viata noastra trebuie sa devenim exact lucrurile pe care alegem sa le experimentam ca fiind lumea noastra.
Nu suntem limitati de legile fizicii, asa cum le cunoastem astazi.
Intr-un “ceva” holografic, fiecare bucatica din acel ceva oglindeste intregul care inseamna acel ceva.
Holograma cu conexiuni universale a constiintei ne asigura ca exact in momentul in care ne cream dorintele si rugaciunile, acestea sunt deja primite la destinatie.
Prin holograma constiintei, cea mai mica schimbare in viata noastra este reflectata peste tot in lumea noastra.
Adevaratele noastre credinte sunt reflectate in cele mai intime relatii pe care le avem.
Ceea ce vedem in altii este ceea ce suntem noi. Perceptia noastra asupra altor oameni este ca o oglinda care ne scoate la suprafata exact ceea ce acel om ne arata despre noi in mod involuntar si inconstient.
In natura ne putem gasi forta si energia, pentru ca suntem una cu ea.
Nu avem motive sa ne fie dor de ceva, sau sa ne lipseasca ceva, pentru ca toate sunt in noi si totul e una cu noi.
Toate faptele noastre afecteaza mersul Lumii si al Universului. Nu suntem asa de mici si neinsemnati cum ne place sa ne credem ca sa ne ferim de responsabilitati si misiuni mari.

( Va continua…)

PS: Precizez ca am preluat fragmente integrale din cartea Energia Universala pentru ca nu as fi gasit cuvinte mai potrivite ca sa exprim eu insami ceea ce am invatat din aceasta carte. Cartea este mult mai mare de atat, va recomand sa o cititi integral. Va iubesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: