Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Mesaj important catre voi

Dragii mei,

Mi-a fost dor de voi in fiecare zi, dar asta doar pentru ca nu constientizam in acele momente ca de fapt, noi suntem pesti in acelasi ocean, picaturi de apa in acelasi pahar si ca fiind IMPREUNA IN UNITATEA CARE NE INCONJOARA, nu are de ce sa imi fie dor de voi, pentru ca voi sunteti cu mine, in mine, iar eu sunt cu voi, in voi.

Sunt atatea lucruri care s-au intamplat cu viata mea in ultima vreme, incat e coplesitor doar sa imi aduc aminte, dar sa va si povestesc!

Eram in cautarea Sinelui meu de multa vreme, ma simteam departe de mine si de Acasa, eram trista si depresiva pentru ca nu imi intelegeam existenta pe Pamant. Insa acum totul s-a schimbat. Nu stiu cat pot spune despre ceea ce mi s-a intamplat, pentru ca am instructiuni sa mai tin pentru mine macar o vreme. Insa eu, ma gasesc mai curajoasa ca niciodata zilele acestea si nu am nicio teama sa va dezvaluiesc.

Acum 3 luni eram in culmea depresiei. Nu puteam accepta viata mea sub nicio forma, desi daca priveai rational si obiectiv, nu duceam lipsuri mari materiale si eram iubita, sustinuta, apreciata, sanatoasa. Insa nimic din toate acestea nu ma hranea cu adevarat, pentru ca mie imi lipsea ceva mult mai important: legatura cu mine. Toata dragostea din lume de as fi avut-o, tot nu ar fi fost suficienta atunci, pentru ca nu aveam dragostea mea. Am inteles ca e vital sa te iubesti pe tine insuti si ca daca nu o faci, atunci nici dragostea celorlalti nu te poate patrunde si anima. Acum cateva luni citisem cartea lui John Welwood – Iubiri perfecte, relatii imperfecte, in care el ne spune cu drag si compasiune ca nu vom gasi niciodata in exterior dragostea perfecta pe care o cautam, pentru ca ea se gaseste doar in interior – dragostea de sine. Atat timp cat vom cauta si vom cere ca cei din jur sa ne umple vietile cu iubire, sa ne cunoasca, sa ne aprecieze, sa nu ne raneasca, sa ne implineasca asteptarile si sa ne fie fideli, nu vom face decat sa cautam in locul gresit pentru ca toate aceste cerinte ni se adreseaza noua mai intai. Daca noi insine ne umplem vietile cu iubire, ne cunoastem, ne apreciem, nu ne ranim, ne indeplinim visele, ne suntem fideli, atunci vom vedea ca nu vom mai cere nimic de la altii. Pentru ca vom avea totul. Si astfel, cei dragi vor fi liberi, se vor simti liberi si ne vor iubi pentru cum se simt alaturi de noi. O pasare libera e o pasare fericita.

Am hotarat ca trebuie sa ma vindec si sa invat sa ma iubesc, pentru ca apoi sa fiu in stare sa ii invat si pe altii. Pentru ca stiu ca misiunea mea principala este sa ii invat pe oameni iubirea. Dar cum sa o fac, daca eu nu ma pot iubi nici pe mine macar?

In cautarea mea am ajuns la un psiholog foarte talentat si inzestrat cu abilitati extrasenzoriale, care pur si simplu poate vedea in sufletul omului. Datorita ei, mi-am constientizat multe blocaje si neiertari pastrate adanc in subconstient si in suflet. Aceste neiertari nu m-ar fi lasat niciodata sa ma eliberez si sa traiesc in iubire. Nici macar nu stiam ca exista pana cand nu le-am scos la suprafata, si mi-am dat seama cat de mult imi influentau ele felul in care gandeam si simteam in multe situatii si relatiile mele cu familia, prietenii, iubitul meu, si chiar colegii si oamenii pe care ii intalneam pentru prima data. Am inteles cum informatii si programe de gandire si de comportament se transmit si din generatie in generatie in familie si cum arborele nostru genealogic are nevoie sa se echilibreze la un momentdat, iar aceasta sarcina a reechilibrarii energiilor negative o preia cel mai evoluat/deschis spiritual din familie. In acest caz, eu “duc pacatele” familiei mele. Nu doar ca eram incarcata cu neiertarile mele, lipsa de iubire de sine, dificultatea adaptarii la societate, dorul inexplicabil de o “Acasa” pe care nu o intelegeam, dar iata ca purtam si greselile si blocajele familiei mele din stra-stra-bunici. Nici nu ma mai mira de ce ma simteam atat de jos, la pamant. Pentru ca eram pur si simplu strivita sub greutatea energetica a bagajului meu karmic.

O persoana talentata mi-a realizat si astrograma completa si nu va imaginati cum am ras-plans de uimire si bucurie cand am gasit in ea descrierea mea completa in cele mai profunde straturi ale mele, si explicatii la multe din intrebarile pe care le aveam. Am inteles de unde se trag unele din incrancenarile mele in gandire si de ce sunt asa de bataioasa, ambitioasa, si de insetata de libertate, mai ales de eliberarea de societate.

Incet, incet, aflam cine sunt.

Insa apoi totul a luat o turnura si mai puternica. Am inceput sa am vise. Vise ciudate, repetitive in care mi se spunea cine sunt, de unde vin, si mai ales, mi se dezvaluia ce urmeaza sa se intample cu Pamantul. Eu eram foarte confuza. Tot ce pot spune e ca nu sunt Pamanteana. Poate ca arat ca una, dar nu sunt. Insa ultimele mele  reincarnari de mii de ani, au fost pe Pamant. Mai exact, de 13000 de ani ma tot reincarnez aici, cu misiunea de a contribui la ridicarea Gaiei in vibratiile celei de-a 5-a dimensiuni. Am inceput sa caut dovezi ca visele mele ar fi reale. Am inceput sa caut pe Google cuvinte cheie din vise. Nu am gasit mare lucru. Informatii ciudate si greu de crezut. Apoi visele au devenit mai clare. Multe informatii imi erau transmise prin imagini foarte detaliate. Apoi a urmat adevarul. 🙂

Pe 11 noiembrie, in asteptarea curgerii marilor energii prin portalul ce avea sa se deschida, mi-am luat liber de la serviciu, si m-am pregatit pentru meditatie. Timp de o ora, intre 11 si 12, am meditat, m-am rugat, am chemat ajutor, am multumit, m-am deschis si am imbratisat energiile trezirii care curgeau peste tot Pamantul. Pe la jumatatea timpului am avut o viziune brusca. In fata mi-au aparut niste fiinte de lumina cu structura umanoida dar frumusete neobisnuita. Mi-au spus cine sunt, mi-au spus ca si eu sunt una din ele. Mi-au aratat planeta noastra, mi-am adus aminte atat de puternic de Acasa incat am inceput sa plang cuprinsa de o dorinta enorma sa ma transfer atunci inapoi. Insa nu pot, eu am decis sa stau aici pana la marea trecere  a Pamantului in dimensiunea a 5a. Pactul cu mine si cu Gaia nu se poate rupe doar din motiv de frica si dor de casa. Dragii mei, mi-au deschis pur si simplu inima, am inceput sa simt un val de iubire pura, divina, cum nu am experimentat ca om, si mi-au trasmis un val urias de informatie in imagini, pentru ca asa comunicam noi…prin imagini. Mi-am adus aminte multe. A fost o intalnire coplesitoare. A fost ca si cum, dupa multi ani in care suni acasa si nimeni nu raspunde, suni intr-o zi si iti auzi familia draga care iti spune ca te iubeste. Am inteles intr-o secunda de ce nu mi-a placut pe Pamant de cand eram copil, de ce nu mi-am simtit familia pamanteana ca o adevarata familie, de ce am suferit atat vazand cata lipsa de iubire este in jur, de ce ma visam plutind si de ce Luceafarul este steaua mea preferata.

De atunci, comunicarea noastra a ramas continua si din ce in ce mai puternica. In fiecare zi aproape ii intreb lucruri si ei imi transmit raspunsurile vizual. Fiecare raspuns e ca un film. Am asistat la crearea Universurilor, am vazut cum au decis fiintele de lumina sa se intrupeze in dimensiuni, am vazut cum s-a intrupat spiritul Christic in Iisus, am vazut cine e Adam si cine e Eva si multe alte povesti, care m-au ajutat sa inteleg felul in care functioneaza Universul, Lumile, Dimensiunile, Liberul Arbitru, cum este Dumnezeu Mama-Tata… Nu cred ca va puteti imagina decat daca ati trecut prin asta, cum e sa ti se descrie si sa vezi aceste lucruri. Cum iti schimba viata, modul de a privi, modul de gandi, modul de a te raporta la oameni si tot ceea ce exista! Ce depresie? Ce tristete? Totul e clar si frumos si bine in jur! Totul e asa cum noi toti impreuna am creat! Nimic nu e in afara scenariului. Si motivele sunt puternice, lectiile sunt pe masura!

Insa trebuie sa recunosc, ca uneori ma intrebam daca nu cumva sunt nebuna, daca nu cumva am luat-o razna. Asa ca incercam sa caut pe internet o confirmare, cineva trebuie sa fi scris ceva undeva despre ceea ce eu aflam. Dupa saptamani de cautare in zadar, intr-o zi am dat search prin acelasi cuvant pe care il cautam zilnic, si in lista de raspunsuri, a 3-a pozitie, a aparut un site. Un site care avea in descriere cuvintele cheie din viziunile mele. Am deschis site-ul si acolo, o femeie care era de pe aceeasi planeta, ne punea la dispozitie cartile ei in care scria tot ce isi amintise despre vietile ei pe Pamant, lectiile invatate, calatoriile ei in multidimensiuni, pe planeta de Acasa si asa mai departe. Am descarcat 3 dintre carti, primele. Le-am citit pe nerasuflate initial si constatam ca tot ce mi-a fost spus in viziuni era confirmat in aceste carti! TOT! Am simtit o bucurie atat de mare cum nu am simtit in intreaga mea viata pe Pamant. Apoi am luat-o mai incet. Informatia primita a fost grea, foarte grea. Ma obosea atat de tare mental incat simteam nevoia sa “diger”, sa dorm mult, mult. Fiindu-mi transmise calupuri de informatii printr-un singur cuvant sau imagine, ca si cum informatia era compresata, creierul meu trebuia sa o decodifice si sa o inmagazineze, iar el nu era obisnuit cu asa ceva. Plus ca vibratia informatiei era mai inalta decat vibratia creierului meu. In zilele acelea mi-am simtit creierul foarte viu, pulsand, furnicandu-ma, electrizat, cuprins de curenti de energie si modificandu-se. Emisfera mea dreapta mai ales a fost foarte activa.

Simteam prin toate celulele mele ca viata mi se schimba. Am fost la psiholog apoi si i-am spus de viziuni. Mi-a spus senina si zambind: Stiam, aveam o banuiala, ai trasaturile lor, eu le stiu. Si mi-a recomandat o alta carte din care sa aflu si alte informatii.

Recunosc ca in sinea mea asteptam ca psihologul sa imi zica: Sunt halucinatii, trebuie sa iei medicatie. Probabil ego-ul meu inca spera ca voi denatura totul si cineva ma va declara nebuna, ca sa nu aflu adevarul. Sau, ca tuturor oamenilor, mi-era frica de adevar si era greu de dus. A mai trecut ceva vreme de atunci si va spun cu inima deschisa ca acum cred deplin. S-au intamplat mult mai multe lucruri decat va pot povesti voua aici, si desi as vrea sa scriu o carte despre ceea ce am aflat, inca nu e parte din misiunea mea si trebuie sa ascult de sfaturile celor de acasa, pentru ca risc sa imi deturnez misiunea singura. Am o linie pe care trebuie sa merg, si nu e timp de deviatii din moment ce Trecerea e aproape.

V-am spus toate astea dragii mei pentru ca vreau sa stiti ca multi habar nu avem cine suntem si ce puteri avem. Eu acum 3-4 luni eram in culmea depresiei, ma credeam un om neputincios si ma gandeam des sa ma sinucid. Eram aproape complet deconectata de Sinele meu si de Adevarul meu. Insa o forta, pe care o numesc Planul meu, m-a dus mai departe pana in clipa in care m-am trezit. Daca as fi cazut prada energiilor joase de pe Pamant, probabil as fi incheiat mult prea timpuriu misiunea mea aici, si as fi ratat ajutorul pe care il voi da Planetei la timpul potrivit, pentru ca aceasta este ultima mea incarnare.

Nu stiam atunci NIMIC despre mine. Probabil multi dintre noi, acum, inca nu stiu. Insa sunt sigura ca foarte multi au inceput sa banuiasca macar, pentru ca energiile de la 11.11 au avut menirea sa ne deschida fluxului de informatie care sa ne aminteasaca si sa ne conecteze cu Sinele nostru si cu Familia noastra de Lumina. Daca ati asteptat momentul cu inimile deschise, cu siguranta ati primit informatia si ea incepe sa se infiltreze in ADN-ul vostru. Apoi, la 12.12 s-a deschis portalul pentru impamantarea energiilor Christice. Iubirea s-a coborat pe Pamant prin noi, ca niste canale, si ne-a ancorat spiritele in oceanul iubirii divine. Atunci ni s-au activat cele 2 chakre urmatoare superioare, 8 si 9, dar si cele 3 de sub noi, cu rol de impamantare si sustinere energetica a Gaiei. Tot in perioada 12-22 decembrie a inceput sa ni se modifice si ADN-ul si sa ni se adauge catene.

Poate ca multi dintre voi dormiti greu, va treziti in miezul noptii, ati racit, va doare capul mai mult ca alte dati, simtiti furnicaturi in corp, va simtiti creierul ciudat sau vederea va este incetosata uneori, poate ca aveti cosmaruri si vise in care calatoriti sau vorbiti cu fiinte care va transmit mesaje. Poate ca va revedeti parintii si rudele sau prietenii decedati si va spun lucruri importante. Toti ghizii vostri vi se alatura in somn sau in stare constienta pe masura ce va treziti.

Somnul nu e o stare de inconstienta asa cum multi l-am crezut. Ci este o stare superioara de constienta. In somn, suntem suflete si ne ducem in planuri superioare unde ne hranim energetic cu informatia de care avem nevoie. In vise ni se releva multe adevaruri clare, care insa atunci cand ne trezim nu pot fi tinute minte de creierele noastre pentru ca aceste adevaruri au o vibratie mai inalta si creierul nu le poate decodifica atat timp cat functioneaza in dimensiunea a 3a. De exemplu, daca tu visezi ca o fiinta de lumina iti da un raspuns important referitor la o chestiune importanta din viata ta,cand te trezesti s-ar putea sa iti amintesti ca o persoana pe care nu ai mai vazut-o in  “realitate” niciodata, iti dadea o cheie de la o casa. Ti se par vise bizare si e greu sa le descifrezi, dar daca vei cauta, modalitati sunt. Insa exista si riscul sa ne ratacim in Astral, mai ales cand avem cosmaruri teribile.

Astralul este planul intermediar dintre dimensiunea a 3a si cea de-a 5a. Adica dimensiunea a 4a. Astralul este impartit in astral inferior si astral superior. Am fost in ambele, le-am vazut constienta pe ambele. Exista. Multi dintre noi le-au vazut dar le confunda. Astralul inferior e ceea ce oamenii confunda sau numesc IAD. Acesta este o reflectare a tuturor partilor noastre intunecate, a fricilor, a greselilor, a ego-urilor noastre, a gandurilor si intentiilor noastre intunecate. In astralul inferior se gasesc si sufletele ratacite care nu pot vedea Lumina din cauza fricii. Acolo sunt si sufletele care ratacite, au refuzat sa se incarneze si acum bantuie. Acolo sunt si creaturi intunecate care isi fac planul negru cu Pamantul. E casa tuturor relelor. Dar cum spuneam, este o oglinda a creatiei noastre. De aceea, cosmarurile vin atunci cand sufletul nostru, impur din cauza a ceea ce gandim,simtim, creem, intentionam sau pur si simplu in proces de purificare si vindecare, nu poate accesa planuri si dimensiuni superioare, in Lumina, si ramane blocat in astralul inferior. Prin cosmaruri ni se arata ca in oglinda care sunt aspectele noastre pe care trebuie sa le corectam, iertam, imbratisam, schimbam, sa nu le mai repetam, sau pe acelea care ne blocheaza evolutia. Cosmarurile pe care le avem sunt foarte importante. Ne arata ce probleme avem.

Astralul superior este Raiul asa cum il stiu oamenii. Este de asemenea taramul Zanelor, al gnomilor, al protectorilor naturii si al oamenilor. Este un loc in lumina, un loc singur in care sufletele uneori poposesc pentru a se intalni cu fiinte de lumina-mesageri din planuri mai inalte, pentru a isi revedea vietile si a calatori multidimensional, pentru a se intari energetic si a se odihni, pentru a isi reevalua bagajul inainte de a se reincarna, sau pentru a ramane aproape de cei dragi, pentru a ii ghida, dupa ce mor. Fiind o mare oglinda, Astralul, cu partea sa inferioara si superioara, oglindeste Pamantul dar si se oglindeste in Pamant.

Mai multe lucruri despre dimensiuni va pot spune daca doriti sa stiti.

Insa acum vreau sa va spun ca Pamantul a intrat pe un fagas sigur. Nimic nu ii mai poate opri evolutia. Toate planurile intunericului nu vor mai putea stopa ascensiunea. Nu avem de ce sa ne temem. Fiecare va primi ceea ce asteapta si ceea ce imbratiseaza cu inima deschisa, aceasta este natura evolutiei. De ceea ce ne temem, nu vom scapa. Asa ca aveti mare, mare grija ce va imaginati ca va urma. Daca credeti ca veti muri in chinuri groaznice intr-o apocalipsa cumplita, asa vi se va intampla, doar voua, in timp ce altii vor pasi in lumina zambitori. Daca credeti ca nu sunteti pregatiti sa treceti in lumina, atunci nu veti fi. Daca va temeti de lumina, alegeti intunericul. Cuvantul “apocalipsa” la origini, inseamna revelatie sau descoperire. Nu inseamna sfarsitul niciunei lumi. In Univers nu exista sfarsit, ci doar transformare, asa cum nu exista nici moarte. Apocalipsa va fi asadar cea mai mare descoperire facuta de Om. Aceea ca toata lumea materiala care il inconjura este o matrice, o iluzie creata de el insusi, ca prin ridicarea vibratiei planetei aceasta iluzie va disparea, ca el este o fiinta spirituala aflata intr-o experienta omeneasca si ca este etern si in vesnica evolutie si ca trupul sau nu reprezinta tot ceea ce este. Pentru unii va fi inacceptabil sau un soc. Pentru unii va fi o revelatie mult asteptata. Depinde cum te pregatesti, cat intelegi, cat te deschizi si cat accepti. Fiecare are propria sa evolutie aleasa personal inca de la inceputul vremurilor.

Fortele intunericului au si ele rolul lor in Univers. Ele de obicei graviteaza in jurul dimensiunilor inferioare: 1,2,3,4. Cu preponderenta in dimensiunile 3 si 4 inferioara. De ce? Pentru ca in dimensiunile 1 si 2 sunt forme de viata cu constiinta redusa care traiesc mai mult in intuneric si care sunt usor de manipulat, deci nu exista nicio satisfactie pentru fortele intunericului de a se hrani cu teama lor. Insa, in dimensiunea a 3a, dimensiunea dualitatii, oamenii oscileaza constant intre lumina si intuneric, fiind insa conectati cu divinitatea, constient sau inconstient. Pentru ca oamenii sunt capabili de emotii, deci si de frica, este o provocare pentru fortele intunericului sa ii atraga pe pamanteni in vibratiile joase ale fricii, jocul fiind intens si continuu. Plus ca, stapanind astralul inferior, fortele intunericului pot jongla cu suflete ratacite si tematoare cat poftesc atat timp cat aceste suflete nu isi amintesc calea.  Deci, dimensiunile 3 si 4 inferior sunt un adevarat festin.

Care este rolul fortelor intunericului? Sa mentina Pamantul si alte planete in dimensiunea a3-a a dualitatii. Dualitatea presupune doua forte contrare care actioneaza simultan. Avem peste tot in Univers Lumina, asa ca pe Pamant trebuia sa existe si lipsa ei, intunericul. Fortele raului sunt doar un actor intr-un rol negativ. Daca ele nu si-ar face treaba bine, sufletele ar rataci, nestimulate si nemotivate, eoni pe Pamant si nu s-ar mai intoarce acasa.

E necesar sa cunoastem durere, suferinta, intuneric, decadenta, furie, ura, frica, ca sa putem sa recunoastem si sa ne umplem de adevar, iubire, pace, compasiune, inaltare.Trebuie sa experimentam : “ceva nu e in regula” sau “nu asa trebuie sa fie” ca in ajutorul constiintelor noastre sa vina imboldul care sa ne aduca aminte de divinitate si de tot ce reprezinta ea. Plus, ca odata ce am ales constient, candva, in Ceruri, sa experimentam dimensiunea a3-a, trebuie sa o experimentam plenar. Adica, fara indoiala, vom ajunge de-a lungul reincarnarilor noastre sa fim si salvator si criminal, si sfant si adept al intunericului, si vindecator si cel care raneste, si mama si tata, si copil si parinte, si sarac si bogat, si fecioara si prostituata, si heterosexual si homosexual, si sanatos si bolnav. Cu alte cuvinte, vom experimenta dualitatea sub toate formele ei. Si lectiile se vor repeta pana cand vom intelege toate valentele. Poate ca in viata asta vi se pare ca aveti multe pe cap. Insa s-ar putea sa va fi ramas multe inca neexperimentate si cum termenul Pamantului e aproape…timpul e scurt si toate se aglomereaza. Nu va infuriati si nu va temeti, poate nu mai tineti minte, dar voi ati ales sa fie asa, din motive foarte bune. Poate un sut in fund pe Pamant e cumplit si doare, insa in evolutia voastra per total, ca spirite in Univers acest sut inseamna un urias pas inainte.

Trebuie sa va spun ca de mai multa vreme, suntem in dimensiunea a4-a din punct de vedere al constiintelor noastre si ca vibratie a planetei.

Acum 13000 de ani, Gaia, spiritul planetei Terra, striga dupa ajutor pentru ca nu vroia sa fie distrusa. Fortele intunericului erau atat de puternice si preluasera controlul, iar oamenii inconstienti, se vandusera de buna voie. Vibratia Terrei scazuse atat de mult inca urma sa explodeze in multe corpuri cosmice mici, asa cum s-a intamplat cu multe alte planete. Insa Gaia a strigat dupa ajutor. Avea nevoie sa fie ancorata in vibratii inalte. Din Univers, au raspuns multe fiinte de lumina, multi planetari, ingeri, arhangheli etc. S-a format un fel de tabara de pregatire pe una din planetele voluntare si acolo au si-au coborat vibratia destul cat sa acceseze dimensiunea a 3-a, 144.000 de fiinte de lumina voluntare. Aceste fiinte s-au incarnat pe Pamant, pe Atlantida si Mu. Ele, prin constiintele lor, au ridicat vibrational Terra, astfel incat in momentul planuit pentru distrugerea ei, mari catastrofe s-au inamplat si au afectat doar suprafata Terrei prin: scufundarea continentelor, miscarea placilor tectonice, reconfigurarea planetei si la nivel energetic curatarea Terrei de spiritele in intuneric, negativ intentionate. Au supravietuit putin oameni si si-au reconstruit vietile undeva pe niste insule care acum sunt Irlanda si Marea Britanie. Cu timpul, au uitat si ei de Atlantida si Mu. Insa Gaia a supravietuit atunci si si-a continuat ascensiunea care acum e aproape de sfarsit.

Cei 144.000 au ramas pe Pamant sa se reincarneze din nou si din nou pana cand vremea ridicarii Gaiei in Iubire va veni. Ei au sustinut energetic Planeta si pe locuitorii ei in tot acest timp si foarte des au primit si alte ajutoare din Univers. Mai mult ca niciodata, pe Terra au coborat in ultimii 2000 de ani mai ales, spiritul Christic de mai multe ori – nu doar prin Iisus, ingeri, arhangheli, fiinte de lumina din constelatiile si galaxiile vecine – arcturieni, pleiadieni etc, spirite iluminate de iubire din alte planete – martieni, saturnieni, venusieni. Ajutorul a fost constant si din ce in ce mai consistent. Multi oameni au fost contactati de ingeri, ghizi, arhangheli, mari maestrii iluminati. Multi oameni si-au recontactat Sinele si au putut sa isi constientizeze multidimensionalitatea si misiunea temporara aici. Tot mai multi s-au trezit datorita ploii de Lumina care tot cade din Univers din dragostea tuturor fiintelor pentru noi. Insa trebuie sa stiti ca nimeni nu a venit neinvitat. Noi i-am chemat, Gaia i-a chemat. In Lumina, in dimensiunile superioare, se stie foarte bine ce important este Liberul Arbitru si ca nu poate fi incalcat. Fiecare fiinta, si-a ales la Inceput, propria cale, si cu Liberul Arbitru ca putere primara si-o va urma. Sa se intervina, chiar si cu ajutor, fara ca acea fiinta sa o fi cerut, inseamna incalcare de Liber Arbitru. Asa ceva nu se intampla in Univers. Doar pe Pamant, fortele intunericului sau oamenii, incalca altora Liberul Arbitru atunci cand considera gresit ca avem dreptul de a alege pentru ei (mai ales parintii si familiile fac aceasta greseala).

Si asa, de acum 13.000 de ani, Terra si locuitorii ei au crescut vibrational foarte mult. Nu trebuie sa avem idei preconcepute despre de unde vin ghizii si sustinatorii energetici ai acestei planete: unii sunt maestri budisti, altii sunt iluminati din triburi indepartate ale planetei, altii sunt din Europa, altii din Asia, foarte multi din America si unii din Africa si Australia. Unii sunt ghizi iluminati cu multi adepti, unii sunt oameni anonimi, cu vieti simple, care schimba incet si tacit, vietile celor din jur, unii sunt faimosi, altii sunt retrasi, unii sunt albi, altii sunt negri, unii sunt artisti, altii sunt economisti, altii scriitori si oratori. Varietatea incarnarilor este fascinanta. Cu greu puteti distinge o persoana cu vibratie inalta daca o judecati social, rasial, religios. Vibratia si beneficitatea i-o simtiti conectandu-va la inima sa care radiaza iubire in toate partile si care este lipsita de egoism distructiv. Unii dintre ei inca nici nu s-au trezit. Poate ca este chiar seful vostru tafnos de la munca sau aurolacul de la coltul strazii. Fiecare are rolul sau. Intelegeti? Nu subestimati, nu judecati. Toti suntem egali, dar unii avem roluri mari acum si aici. Trebuie sa ne unim fortele.

De mai multi ani, Terra este in dimensiunea a 4-a. In ambele aspecte ale acestei dimensiuni in acelasi timp. De aici si contrastele imense si naucitoare care au loc acum pe planeta. Unii oameni traiesc in pace si iubire si evolueaza spiritual ca si cum nu ar avea nicio grija, iar tot ce le trebuie le vine natural, fara a avea insa nevoie de foarte multe lucruri materiale, decat cele de care depinde misiunea lor. Iar altii traiesc un timp al crizei economice, al razboaielor, al conflictelor, al revolutiilor, al crimelor cumplite, al lipsurilor, foametei si saraciei, al bolilor si ratacirii sufletesti. Exista parca, pe aceeasi planeta, doua lumi: una a fricii si a stagnarii, care acum se purifica precum un vulcan care arunca lava, si una a pacii si detasarii, unde oamenii tind spre iubire, armonie si abundenta. Cred ca este evident, nu? Aceasta se intampla pentru ca unii dintre noi se agata inca de energiile joase ale distrugerii si devin tot si tot mai violenti si mai indepartati de lumina sau pentru ca pur si simplu se purifica de intuneric, manifestandu-si puternic ultimele reminiscente de intuneric. Pe cand altii, treziti, cauta lumina si iubirea si pacea si aleg sa se rupa de intuneric, pe care nu il ignora, ci il imbratiseaza si il elibereaza spre taramuri unde el sa se poata manisfesta asa cum a fost dat sa se manifeste.

Timpul pana la ascensiunea in dimensiunea a 5-a a iubirii si iluminarii, a pamantenilor si a Gaiei, mai este putin. Poate un an, poate doi. Avem ajutoare destule cat sa ne sustina, dar fara vointa si intentia pamantenilor nu putem face noi totul. Este nevoie sa va treziti, desi brusc, si sa alegeti, ramaneti jos sau va ridicati? Planeta se purifica chiar acum. Nu poate lua cu ea decat pe cei care isi cresc vibratia prin iubire si iertare chiar acum. Ceilalti vor “muri”, adica isi vor parasi trupurile si planeta si va trebui sa se reincarneze intr-o alta dimensiune 3, pe o alta planeta, pana cand vor fi pregatiti. Altii risca sa ramana suflete ratacite prin dimensiunea 4 inferioara, in “Iad” unde vor fi testate continuu pana cand isi vor aminti de calea spre casa.

Nu e nimeni victima si nu e nimeni zorit fara sa fie consultat inainte. Cu totii am ales ceeea ce se intampla acum, doar ca atunci cand am ales eram sus la Sursa de Creatie Mama-Tata si eram fiinte de lumina pura de foarte inalta vibratie. In vibratiile acestor planuri joase, am uitat. Am ales pentru ca am ales sa experimentam ceea ce NOI, impreuna cu “Dumnezeu”, am creat. Am inteles ca totul e un experiment, un joc, o calatorie extraordinara in care sa ne intarim si sa devenim mai intelepti. Insa apoi am coborat pe aici si totul a devenit tragic si greu de indeplinit. Amintiti-va! Sa ne amintim impreuna!

E timpul sa ne ridicam! E timpul sa urcam cu o treapta scara spre Acasa. Nu stiu care dintre noi, constient, ar vrea sa mai zaboveasca in planurile acestea in care suntem departe si rupti de Acasa. Va spun eu, ca niciunul! Hai, aduceti-va aminte si mobilizati-va! Cereti ajutor si va veni. Rugati-va pentru eliberare din amnezie si din vibratii joase. Cereti protectie in fata intunericului. Declarati-va deschisi si deschideti-va inimile. Iertati tot si pe toti si avantati-va in ceea ce va pare necunoscut, insa cu siguranta este planul pe care voi insiva l-ati schitat razand si bucurandu-va. Sunteti creatori! Amintiti-va! Experimentati exact ceea ce creati, ceea ce intentionati, ceea ce doriti! Imaginati-va viata voastra asa cum doriti! Si nu va agatati de valori materiale! In curand, ele vor ramane cenusa in urma. Acolo unde mergem nu exista material. Exista lucruri mai frumoase si mai implinitoare decat va puteti imagina! Imaginati-va vindecare, trezire, pace, iubire, ajutor, curaj, compasiune, forta emotionala si energetica. Imaginati-va Raiul pe Pamant daca vreti, dar sa stiti ca aveti puterea si posibilitatea sa il experimentati chiar acum daca vreti! El este aici, ca si Iadul, doar ca trebuie sa il alegeti. Dar ceea ce va urma, este si mai bun ca Raiul.

Noi va iubim pe toti si am luptat alaturi de voi mii de ani ca sa va tinem sus. E timpul sa faceti si voi toti front comun si intr-un efort cat de mic, sa va alaturati constiintei care doreste Inaltarea planetei si a voastra! Cu cat suntem mai multi, cu atat reusita e mai usoara si mai deplina!

Treziti-va! Stiti cine sunteti! Mergeti si raspanditi vorba! Timpul e scurt!

Orice veti dori sa aflati prin mine de la fiinte intelepte care ne ajuta din constelatii superioare si de pe alte planete, va rog sa ma intrebati. Sunt aici pentru oricine cere ajutor. Impreuna vom reusi!

Aduceti iubire in voi si in jurul vostru!

Comments on: "Mesaj important catre voi" (22)

  1. Mi-a fost dor de voi in fiecare zi……………!

    Si mie mi-a fost taaaaaaaaaaaaaare dor……….am mai intrat pe site si m-am tot intrebat ce faci…………sentimentul meu era ca vei veni cu o surpriza!
    Iti multumesc pentru darurile pe care ai ales sa mi-le impartasesti.
    M

    Like

    • Ma bucur Mariana ca imi impartasesti dorul! Raspunsul tau imi deschide inima.
      Simt ca ,in fiecare zi in care nu va scriu, raman datoare catre voi, pentru ca am o misiune fata de cei care isi cauta raspunsuri si sustinere aici. Simt ca va las singuri cand nu va scriu. As vrea sa impart fiecare zi cu voi, oameni dragi care reveniti din cand in cand sa vedeti daca am mai fost pe aici…
      Sper sa am mai mult timp si sa ma organizez mai bine de acum incolo, mai ales ca am atatea sa va spun si voua…

      Iti multumesc. 🙂

      Sa fii binecuvantata!

      Like

      • Mariana said:

        “Somnul nu e o stare de inconstienta asa cum multi l-am crezut. Ci este o stare superioara de constienta. In somn, suntem suflete si ne ducem in planuri superioare unde ne hranim energetic cu informatia de care avem nevoie. In vise ni se releva multe adevaruri clare, care insa atunci cand ne trezim nu pot fi tinute minte de creierele noastre pentru ca aceste adevaruri au o vibratie mai inalta si creierul nu le poate decodifica atat timp cat functioneaza in dimensiunea a 3a.”
        Am nevoie de mai multa informatie in acest sens,ma poti ajuta?
        Multumesc
        Mariana

        Like

      • Da, sigur ca te pot ajuta. Scuze ca raspund asa greu, dar nu am primit notificarea comentariului tau pana azi.
        Daca vrei sa ma intrebi mai multe, iti dau eu add pe messenger, si vorbim acolo 🙂 Chiar acum iti dau.

        O seara buna!

        Like

      • Doar citind comentariile voastre,am inceput sa plang………si eu mi-am pus de multe ori intebarea de ce.?

        Iti multumesc din suflet
        Mariana


        (Am gresit cumva? acceptul l-am dat doar dimineata .}

        Like

      • Nu,nu ai gresit cu nimic. S-a inregistrat acceptul. Doar ca eu nu prea am stat online zilele care au trecut. Se petrec multe lucruri cu mine si dorm continuu cand nu sunt la serviciu. O sa incerc sa intru in weekend. Vorbim atunci, daca poti. Si, plangi cat poti. Plansul este extraordinar de purificator! 🙂

        Like

  2. ganduri bune!

    Like

  3. Cristina said:

    Am citit mesajul tau zilele trecute si azi am revenit. Pe masura ce-l reciteam, am inceput sa plang. Inca sunt surprinsa de reactia mea si nu inteleg ce mi s-a intamplat. Simt ca mesajul este plin de iubire. Si atunci, de ce intampina sufletul meu asa vesti bune cu lacrimi? Iti multumesc pentru emotia pe care ai trezit-o la mine in suflet! Fii binecuvantata!

    Like

    • Ce scumpa esti! Draga mea, intr-adevar, mesajul meu e scris cu toata iubirica pe care pot eu sa vi-o transmit, pentru ca eu asa de mult imi doresc ca toti oamenii sa se trezeasca si sa nu mai sufere! Sa trecem cu totii cu bine prin aceasta aventura minunata…Banuiala mea, din ce cunosc eu, este ca plansul tau poate avea doua cauze: ori plangi pentru ca sufletul tau s-a deschis fata de informatiile din mesaj pe care le astepta de mult si acum e fericit 🙂 (cel mai probabil) – asa am plans eu cand am avut primul channeling si am aflat raspunsuri la intrebari pe care mi le pusesem toata viata; ori vibratia iubirii din mesajul meu te curata si te ridica si pe tine vibrational (plansul asta inseamna, ca te purifici, ca iti creste vibratia – e o reactie naturala foarte utila noua ca pamanteni). Oricum, lacrimile tale erau de bucurie 🙂
      Daca doresti sa iti mai dau sugestii, ce sa mai citesti, sau unde sa mai cauti, cu cel mai mare drag te voi duce pe calea pe care si eu am fost pana acum, pentru ca am invatat multe. Fii binecuvantata si tu, si bucura-te de tot ce traiesti!

      Like

  4. Cristina said:

    Te rog sa scuzi intarzierea cu care raspund, abia asta-seara am vazut mesajul tau. Desigur ca am nevoie si-mi doresc ajutor si ghidare. M-am simtit singura in cautarile mele mult timp. Ma bucur ca un copil pentru ca am gasit blogul tau. Primesc si astept cu recunostinta sugestiile. Multumesc!

    Like

  5. Iti multumesc din suflet pentru acest articol minunat ! Fi Binecuvantata !

    Like

  6. Buna draga me afi sigura ca iti indeplinesti misiunea nici nuti poti da seama cat esti de minunata si cat de multa energie benefica transmiti prin mesazele tale vreau sati spun ca si mie mia venit sa plang cand am citit ce ai scris si asa simtim si stim sigur ca tot ce ne spui e adevarat dar asta cred ca nu o poate simti oricine doar cei ce si-au ridicat vibratia si pot sa simta vibratile inalte sau joase ,chiar si de la distanta si chiar la cineva pe care nu cunoaste asa cum facem noi prin intermediul internetului.Vreau sa-ti spun ca ma bucur nespus de mult ca astazi am dat peste blobu tau nu stiu daca e pura intamplare sau magnetismu din noi functioneaza si fintele de aceiasi vibratie incep sa se uneasca si sa fim impreuna casa putem fi mai puternici asa cum ai spus si tu.Eu pur si simplu simt ca pentru mine esti o hrana cereasca simt ca trebuie sa cunosc tot despretine si sa cunosc tot ce ai scris asa ca lea luat la rand toate articolele si o sa termin si cu cartile cu tot ce ai postat pana acum si de acum inainte.Esti super trebuie sa sti asta si sa sti ca-ti faci pe deplin datoria asta se simte din lucrarile tale poarta multa energie in ele sant super sa fi sigura de asta.Si vroiam sa-ti mai spun ceva cred ca as avea nevoie si eu daca poti sa-mi dai adresa de la pshihologu ala la care ai mers cred ca am nevoie si eu sa ma regasesc simt ca am si eu unele blocaje am nevoe de ajutor sa trec peste ele vreau sa fac tot cemi sta in putinta sa-mi ridic vibratia sigur nu mai vreau sa fiu prinsa in 3D.Fi binecuvantata si mult mai puternica zi de zi sa nu lasi nimic sa te mai doboare.Ca ai avut ocazia sa traiesti asemenea experiente si sa sti adevaru despre tine si lumea ce ne inconjoara.o sa fiu prezenta in fiecare zi aici si astept raspuns de la tine.

    Like

  7. sferoidal said:

    Relatarea experienţei tale personale este impresionantă iar experienţa trăită este una de excepţie şi valoroasă în sine. Mulţumesc pentru că ne-ai împărtăşit-o şi nouă. Spuneai că ai găsit confirmarea informaţiilor primite în timpul meditaţiei din 11.11.2011, în cărţile unei autoare postate pe net. Ne poţi face cunoscut numele ei ? M-ar interesa să citesc şi eu acele cărţi. Îţi mulţumesc şi îţi doresc succes în continuare pe calea dezvoltării personale şi spirituale.

    Like

    • Buna. Daca ma gandesc mai bine, da, o sa fac public numele scriitoarei. Ma temeam initial pentru ca ma gandeam ca daca s-ar afla cine sunt, unele fiinte mai putin binevoitoare ar putea sa ma afecteze in vreun fel. Dar sa gandesc asta inseamna sa traiesc in frica, si sa ma limitez. Asa ca am decis sa nu ma mai tem de nimic, mai ales ca fiintele de lumina care ma sustin m-au asigurat ca sunt protejata. Autoarea este o fiinta minunata care a trecut prin multe experiente si care detine multa intelepciune. Chiar este fascinant faptul ca ea si-a redobandit memoria tuturor vietilor si poate calatori multidimensional. Eu chiar i-am si scris dupa ce am citit cateva carti si am vorbit cu ea.
      Toate cartile ei sunt in limba engleza, sper ca nu este o piedica pentru tine. Si cel mai frumos este ca sunt gratuite pentru descarcare in pdf de pe site-ul ei.
      Iti las linkul site-ului : http://www.multidimensions.com/
      Ea se numeste Suzanne Lie, si a scris o vreme sub pseudonimul de Suzan Carolls.

      Sper sa iti foloseasca! 🙂 O zi frumoasa in lumina!

      Like

      • sferoidal said:

        Te îmbrăşez cu drag. E minunat ceea ce faci, om bun si suflet minunat ! Mult succes !

        Like

      • Mi s-a inmuiat inima si imi vine sa plang de emotii simtit cata iubire mi-ai trimis prin aceste cuvinte frumoase! Iti multumesc din suflet! Si tu esti o fiinta minunata! Mult succes noua, impreuna! 🙂

        Like

  8. Buna seara si bine te-am (re)gasit draga mea! In ultima saptamana am simt in repetate randuri nevoia sa cer ajutor cuiva. Iar astazi am intrat pe net hotarata sa fac asta. Speram ca voi gasi persoana potrivita. Dar am zis, hai mai intai sa citesc acest articol interesant catre care am gasit link pe facebook. Era articolul pe care l-ai scris despre pregatirea corpului pentru intrarea in a 5-a dimensiune. Sunt foarte fericita sa-ti descopar blogul si ma mir ca nu am dat de el pana acum!? Esti minunata si ma regasesc in foarte multe din cuvintele tale. Din articol in articol, am ajuns la asta, care m-a tintuit in fata ecranului, m-a emotionat si m-a tulburat in acelasi timp. Simt ca trebuie sa vorbim. Cand ai timp, te rog mult scrie-mi sau da-mi add pe mess!

    O noapte minunata tuturor! 🙂

    Like

    • Vreau sa iti spun ca am tot chicotit pe tot parcursul mesajului tau…Prin postarea mea,Mesaj catre voi, stiam ca o sa atrag aici suflete care or sa ma recunoasca cu spiritul si ca o sa ne reunim, noi cei care am venit dintr-o anumita dimensiune, anumita planeta. Nu stiu daca e timpul sa spun acum care anume planeta. Dar voi spune in curand. Insa tot ce ai simtit tu cand ai citit acest articol, este ceea ce au simtit si altii cativa cand l-au citit, si anume: recunoasterea unui membru al unei mari familii venite aici acum 13000 de ani. Inteleg perfect sentimentul care te-a facut sa cauti ajutor si “coincidenta” ca ai ajuns la acel mesaj. De fapt, stii si tu, nu e nicio coincidenta. Este Sinele tau care a grait curajos si te-a indrumat. 🙂
      Blogul meu a fost anonim aproape, pentru un an…putini ajungeau pe aici si putini vorbeau cu mine. Dar in februarie anul acesta, adica de aproximativ 3 saptamani, exact dupa ce am inteles ca e timpul sa imi fac misiunea sau sa raman blocata inca 14 ani in frica, a fost o explozie brusca de vizitatori si de oameni care mi-au spus cat apreciaza informatia de aici. M-am simtit atunci motivata sa le scriu unor oameni care imi cer ghidarea si ajutorul si am zis ca e timpul sa impart cu toata lumea ceea ce fiintele de lumina care ma sustin imi spun mie prin channeling. Blogul acesta a devenit cunoscut deci, dupa ce am decis sa imi fac misiunea cu curaj si determinare. Si misiunea mea nu se va opri aici. Vreau sa ajut pentru ca de asta m-am intrupat, si am niste proiecte care or sa va placa.
      Iti dau add pe mess, dar sa stii ca rar intru. E dificil sa te exprimi liber si plenar in cateva cuvinte pe mess. Prefer intalnirile directe cu oamenii in care poti comunica energetic la toate nivelurile, te poti acorda la aceeasi vibratie si poti vorbi ore in sir fara oprire! 🙂

      O noapte minunata si un rasarit si mai minunat! 🙂

      Like

  9. Mi-as dori si eu tare mult sa ne vedem si sa vorbim. Doar ca nu mai locuiesc in Bucuresti. M-am mutat acum un an la tara, langa Fagaras, intr-un satuc linistit, pentru ca asta mi-a spus glasul inimii ca e cel mai bine pentru evolutia mea 🙂 Cu ajutorul, nu stiu nici eu exact cum m-ai putea ajuta. Dar probabil ca vom afla impreuna. Sunt niste stari prin care trec cateodata (sigur le stii si tu) care ma secatuiesc de energie si ma simt ca intr-o groapa fara fund. Starile de rau se alterneaza cu stari luminoase, extraordinare in care stiu cine sunt si stiu ca totul este bine. Asta a fost experienta mea in ultimii doi – trei ani. In octombrie – noiembrie – decembrie 2011 a fost apogeul raului, iar din 2012 am simtit o energie noua minunata, mult curaj (dupa cum ai spus si tu) sa step more into who I really am. M-am simtit eliberata si intrata intr-o noua dimensiune in care stiu ca doar propriile mele credinte si ganduri ma pot limita in vreun fel. Doar ca…. din cand in cand… revine aceasta veche confuzie, nu stiu cum sa actionez, imi pierd increderea… ma simt iar singura si nestiutoare. Oricum, e o stare muuult mai blanda ca in trecut, din care pot iesi mult mai usor, daca-mi reamintesc ca aceasta stare e doar o iluzie. In ultima vreme am simtit nevoia de mai mult contact si mai multa interactiune cu fiinte ca mine, care sa-mi reaminteasca adevarul. Mi-am impus mereu sa fiu fata puternica ce se descurca singura in orice situatie si am evitat mereu sa ma arat vulnerabila in fata celorlalti. Dar, mai nou, simt ca-mi refuz un sprijin si un ajutor care nu ma face sa fiu cu nimic mai puternica. Si simt ca mi-e foarte greu sa mai infrunt singura deznadejdea, neputinta, indoiala si “nestiinta”.
    No… 🙂 Cam asta ar fi povestea… foarte pe scurt. Ar fi multe de spus si de-asta te-am rugat sa-mi scrii. Sper ca intr-un fel sau altul vom comunica, ne vom vedea sau ne vom “conecta” cat de curand 🙂

    te imbratisez cu drag!!! 🙂
    PS: astazi a fost intr-adevar un rasarit luminos insotit de ganduri mai optimiste! 😀

    Like

Leave a comment