Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Dragii mei, acest articol vine in urma constatarii ca un cititor a ajuns aici interesandu-se despre cum putem sa ne pregatim corpul pentru a intra in a 5-a dimensiune. Mi s-a parut o intrebare si un subiect foarte bune, mai ales ca multi dintre noi, atunci cand ne gandim la iluminare sau evolutie spirituala catre a 5-a dimensiune, nu ne avem in vedere si corpul fizic.

VREAU SA VA ANUNT, DACA NU STIATI DEJA, CA NE VOM LUA TRUPUL CU NOI IN A 5-A DIMENSIUNE. EL ISI VA CRESTE            VIBRATIA ASA DE MULT SI SE VA METAMORFOZA IN URMA ACTIVARII CELOR 12 CATENE ALE ADN-ULUI INCAT VA DEVENI FORMA DE  LUMINA PURA CARE  SE VA CONTOPI CU SPIRITUL NOSTRU. ASTFEL, VOM AJUNGE SA AVEM UN TRUP DE ENERGIE  DE VIBRATIE INALTA, LUMINOS, TRANSLUCID, PERFECT.

In acest context, intrebarea pusa de persoana care s-a “ratacit” pe aici din greseala, sau poate nu intamplator, este minunata!

M-am consultat si cu prietenii mei din dimensiuni superioare si o sa va invat ce este indicat sa faceti pentru a va ajuta corpul sa se ridice intr-o dimensiune superioara.

Voi incepe prin a spune ca in acest proces de INALTARE, corpul si spiritul nostru sunt in stransa legatura. Pe masura ce spiritul se purifica, la nivelul corpului fizic apar afectiuni precum boli, senzatii de inconfort, dureri, pulsatii, mancarimi, fierbinteli, raceli sau amorteli temporare. De asemenea, pe masura ce spiritul nostru se trezeste si ne conectam cu Sinele nostru superior  (din dimensiunile superioare), corpul nostru isi activeaza si el catenele ADN-ului si se metamorfozeaza treptat. Asadar, purificarea se petrece prin corpul nostru si evolutia se intampla impreuna cu forma noastra fizica.

Absolut ORICE boala fizica este un semn ca tu ai anumite blocaje energetice, tipare mentale peste care nu ai trecut, neiertari, sentimente negative care te-au adus intr-o stare de proasta functionare. Absolut ORICE boala fizica se poate vindeca energetic si spiritual, prin iertare, intelegere, acceptare, terapii cu energie universala, regresie, inainte de a lua orice medicament sau de a face orice operatie. Daca nu functioneaza, ori e o forma de plata karmica care trebuie facuta ca tu sa poti intelege si trai la un nivel de constienta profund nocivitatea actiunilor tale si sa iti inveti lectia legata de acest episod, ori este din cauza ca nu crezi destul de mult in vindecarea ta.

Si sa revenim. Ce sa facem ca sa ne ajutam corpul?

Pai, ce ii trebuie corpului nostru?

HRANA. MISCARE. IMPAMANTARE. ODIHNA. RELAXARE. DETOXIFIERE SI TERAPII ALTERNATIVE . ALINIERE CU UNIVERSUL SI ENERGIILE LUI. ATINGERE. IUBIRE. SEX

1. HRANA. Foarte multi inca uitam ca a manca nu inseamna a te hrani. Ca orice din Universul acesta, si hrana are nivele vibrationale variate. Zicala  “Esti ceea ce mananci.” nu poate fi mai adevarata! Pe masura ce ne inaltam spiritul in planuri vibrationale mai inalte, este nevoie sa ne hranim si trupul cu hrana de vibratie inalta.

Care este hrana de vibratie joasa? HRANA CHINUITA. As spune eu. Si din aceasta categorie fac parte urmatoarele:

– carnea din orice animal care a suferit, a fost speriat, a fost privat de libertate, a murit in teroare, a fost agresat si lovit in timpul vietii, a fost inchis in spatii stramte etc (personal, nu cred ca exista animale care sa fi murit fericite si vesele. ) Toate sentimentele animalului care a suferit sau a fost terorizat, sunt de vibratie joasa si se infiltreaza adanc atat in constiinta lui cat si in carnea lui, organele lui, si , in general, in fiecare celula ( la fel cum se intampla si cu noi cand ajungem in cele din urma bolnavi). Cand tu consumi acea carne a bietului animal, nu faci decat sa transferi toata energia lui joasa si negativa in structurile tale energetice. Pentru ca nu consumi doar corpul fizic al animalului, ci si energia care il insoteste (totul este energie, iti amintesti?). Prin urmare, s-a constatat ca oamenii care renunta la carne se vindeca de cancer. Pentru ca si cancerul este o forma de imbolnavire prin acumulare de energii joase in corpul nostru. Da, admit ca a a fost o perioada in care a manca animale nu dauna nimanui – insa atunci era in vremurile cand planeta inca era complet scufundata in realitatea 3D. Eu, personal, cum am inceput sa ma trezesc am renuntat usor la carne, pentru ca nu am mai rezonat cu ea. Sunt 3 ani de atunci si ma simt excelent! Chiar mai bine ca niciodata. Inainte mergeam mereu la doctor sa acuz dureri, faceam teste peste teste, si doctorii nu gaseau nimic! Simteam ca innebunesc! Apoi, am renuntat la carne, si toate durerile si simptomele au disparut pentru totdeauna. La fel, daca va uitati in jur, odata ce se ridica in noile energii, tot mai multi oameni din jurul nostru ori mananca tot mai putina carne, ori au devenit vegetarieni, vegani sau chiar se hranesc cu energie solara doar! ( de exemplu, Jashmusheen, care a fost chiar si testata de savanti in mod agresiv pentru a se dovedi ca este o mincinoasa, insa nu au putut dovedi nimic – ea chiar se hraneste doar cu energie solara!)

– legumele si fructele modificate genetic, care sunt crescute fortat si injectate cu diverse substante. Aceste minuni ale naturii care ar trebui sa fie un boom de energie universala pura, vitamine, minerale, nutrienti, ajung sa fie sarace in ciuda aspectului lor sanatos si incantator ochiului. Nu este nimic natural in insamantarea, cresterea, dezvoltarea, parguirea, acestor fructe si legume si ajungem sa mancam niste obiecte colorate bizare cu proprietati nutritive aproape de zero. Corpul nostru, nu doar ca nu tolereaza aceste alimente, dar se si imbolnaveste si deregleaza prin asimilarea unor energii joase si a unor chimicale periculoase.

– produsele alimentare artificiale care contin multe E-uri. E mai usor sa cumperi paine din comert, pentru ca nu necesita nici timp si nici efort, dar este plina de aditivi si alte diferite chimicale care ajung sa iti hraneasca celulele. Este mai usor sa ii dai copilului niste biscuiti cu crema de cacao, decat sa ii faci fursecuri de casa, din aceleasi considerente de timp si de efort, insa nu exista nimic bun sau natural in ei, in afara de faina, poate. Si as putea continua sirul exemplelor. Nu vreau sa blamez pe nimeni, pentru ca si eu sunt uneori una dintre cei care actioneaza astfe, insa incerc sa elimin complet aceste obiceiuri daunatoare.

Si atunci? Cum sa ne hranim corect pentru a ne ridica trupul vibrational, pentru a il vindeca, elibera, intari, energiza ?

Simplu. Incearca sa nu mai mananci carne, sau cel putin carne a carei provenienta nu o cunosti – nu ai vazut tu animalul inainte de a fi ucis, nu stii in ce conditii a trait. Daca vrei sa iti schimbi vibratia, adoptarea unei alimentatii vegetariene este implicita. Nu manca nimic care contine ceva al carui nume nu il poti intelege sau pronunta. Incearca sa cumperi produse de la producatorii locali -“taranul simplu de la tara” – sunt slabe sanse sa cumperi ceva modificat genetic sau injectat cu stimulenti de crestere. Renunta la mancarea artificiala, care nu provine dintr-un copac, dintr-un pamant, din apa, din natura – pe scurt: adica renunta la bauturile carbogazoase, la alcoolul ieftin, la energizante, la dulciuri care nu contin nimic natural in afara de faina (nu, pudra de ou nu se pune!), la napolitane si biscuiti ieftini, la pateuri dubioase, la bomboane din glucoza etc. Renunta la Mc’Donalds, KFC si alte prostii de restaurante care iti servesc mancare cel putin dubioasa despre care nu stii nimic. Renunta la a mai consuma produse cu E-uri, sau macar produse care contin mai mult de 2 E-uri, ardei mari cat un pepene, rosii care scartaie in dinti si sunt portocalii, mere care lucesc de parca ar fi din ceara, prune uriase, piersici fara gust si colorate uniform peste tot si tot ce stii ca nu ar arata asa in natura. Tu decizi! Tu alegi cu ce iti hranesti / imbolnavesti  corpul. ESTI CEEA CE MANANCI.

Incearca sa nu iti mai lasi mintea sa aleaga pentru tine ce sa mananci, asculta-ti corpul, el stie ce ii trebuie. Si cu siguranta atunci cand ai dureri de stomac, de splina, de ficat, de pancreas, scaune rare, tranzit intestinal lent, gaze, energie scazuta, senzatii de inconfort dupa mese, nu te hranesti corespunzator – sunt semnale pe care corpul tau ti le trimite ca sa te avertizeze : “Ma otravesti!”

2. MISCAREA. Corpul tau are nevoie de antrenament, pentru ca este compus din muschi care au nevoie de exercitiu pentru a nu se anchiloza, pentru ca el este conceput pentru a se misca, nu pentru a sta pe loc 70% din timp! Nu trebuie nici suprasolicitat, dar nici tinut pe scaun/fotoliu/canapea zilnic. In acest fel, in timp, rezistenta lui scade si ii e mult mai greu sa faca fata celor mai de baza functii. Un corp slab fizic, este lipsit de vitalitate = energie universala. Pentru ca orice am face consumam energie universala. Iar un corp in miscare permite a tot mai multa energie vitala sa il traverseze si energizeze.

Corpul nostru este interfata spiritului nostru cu aceasta lume 3D. Cu cat il “plimbam” mai mult, cu atat ne creste sansa sa ne facem misiunea, sa ne eliberam de karma, sa cunoastem persoanele care este planuit sa fie cunoscute, sa fim la locul potrivit, la timpul potrivit.

In plus, nu e asa ca multi ati experimentat senzatia de detensionare dupa miscare/sport? Miscarea ne ajuta corpul sa elimine tensiunile nervoase din corp, frustrarile, combate tristetea si depresia prin eliminarea de endorfine si serotonina – pe scurt, scoate din corp energiile de vibratie joasa, facand curat pentru cele de vibratie frumoasa.

Ca modalitati de miscare, sugerez plimbarile lungi, yoga, aerobic, sporturile usoare (volei, tenis,jogging, inot).

3. CONECTAREA CU PAMANTUL (IMPAMANTAREA). Corpul nostru este in stransa legatura cu tot ceea ce ne inconjoara, dar mai ales cu ceea ce reprezinta casa lui. Daca spiritele noastre pot numi “acasa” planurile superioare subtile, corpul nostru este legat cu un cordon invizibil  de Terra. De ce? In primul rand pentru ca el este de aceeasi vibratie cu cea a planetei, si nu rezoneaza mai bine cu nicio alta dimensiune (initial, inainte de inaltarea sa). In al doilea rand pentru ca asa cum Terra este un suport fizic pe care corpul nostru se dezvolta si se manifesta, este si un suport energetic, care il hraneste: direct  – cu apa, animalele, plantele ei, dar si indirect – prin energiile ei subtile care circula prin noi. In al treilea rand, trupul uman are rolul de canal intermediar intre planurile superioare si constiinta Terrei = Gaia. Toata informatia, intelepciunea, iubirea, ajutorul fiintelor din dimensiunile superioare ajung pe Pamant prin noi, oamenii. Prin noi, aceste energii pretioase ajung sa fie inglobate in constiinta planetara si sa poata fi ulterior accesate de cei care au nevoie de suport cand isi incep trezirea.

Impamantarea se poate face in mai multe moduri. Unii sustin ca trebuie sa iti scazi vibratia ca sa te poti alinia cu Gaia, insa, sa nu uitam ca Gaia este deja cu un pas vibrational mai sus decat noi. Deci, sa ne reducem la fiinte instinctuale 3D nu este spre folosul nimanui, deoarece Gaia si Terra sunt cu un pas inaintea noastra si ne asteapta sa urcam, nu sa coboram.

Asadar, modalitatile sunt:

– prin vizualizare: vizualizam cum din picioare ne pornesc radacini lungi care se duc adanc in centrul planetei si o inconjoara in acelasi timp. Prin aceste radacini, noi le transferam Gaiei si Terrei cunoasterea si energia noastra, dar ne luam si noi energia si cunoasterea de care avem nevoie. Ar trebui sa fie un flux neintrerupt. De asemenea, prin aceste radacini ne putem elibera in pamant energiile joase: suparare, frica, frustrare, agresivitate, ura si sa o rugam pe Gaia sa ni se sublimeze in lumina si sa ne trimita iubire in locul lor, pentru ca ea are puterea sa faca asta.

– prin intentie: intentionam sa ne conectam la iubirea planetei si apoi asteptam sa simtim in inima noastra, daca ea se umple cu iubire coplesitoare si neconditionata.

– prin plimbari in natura, desculti si calmi.

– prin meditatie.

In a 5-a dimensiune ne ridicam cu tot cu trupul nostru si cu planeta pe care traim. De aceea e important sa fim conectati la planeta noastra si sa nu o vatamam sub nicio forma prin actiunile noastre. Gaia ar fi putut evolua singura, ca spirit planetar, acum 13600 de ani, cand a avut ocazia, inainte de scufundarea Atlantidei. Dar ea a ales sa isi astepte oamenii pe care ii iubeste enorm, sa evolueze impreuna cu ea, asa ca a cerut ajutor sa fie sustinuta si ea, si ei, in acest proces, in care Gaia asteapta de 13600 de ani ca noi sa ne trezim. Daca am intelege cat ne iubeste aceasta Mama a pamantenilor, nu am mai fi in stare sa facem tot raul pe care il facem acum.

4. ODIHNA. Este important sa intelegem ca trecand prin multe transformari, corpul nostru are nevoie de multa odihna. Fara odihna, ar ceda si s-ar bloca, s-ar imbolnavi. In aceste vremuri, consuma cantitati uriase de energie vitala si face eforturi imense sa se metamorfozeze, sa se ridice deasupra mediului in care traieste. Corpul nostru trece prin transformari atat ziua, cat si noaptea. Modificarea structurii ADN, prin adaugarea de catene se face continuu, in oricare clipa a vietii noastre de acum incolo. Iar asta ne consuma 50% din energie. Apoi, incepem sa ne trezim, si trebuie sa inglobam multa energie in structurile noastre fizice, iar aceasta integrare a informatiei, mai consuma 20%.  In somn, calatorim pentru a ne dezvolta sau vindeca si mintea noastra este partial activa pentru a fi capabila sa aduca in plan fizic ceea ce invata in plan spiritual, astfel incat – in timpul somnului, creierul nostru consuma o cantitate uriasa de energie pentru a decodifica informatia primita, a o stoca si a o intelege. De aceea, cand ne trezim, desi dormim multe ore, ne simtit extenuati. In somn, corpul si constiinta nostra se modifica mai intens decat atunci cand suntem trezi. Aceasta activitate ne mai consuma 20% din energii. Mai sunt unii dintre noi care mai si mediteaza, calatoresc spiritual, fac channeling sau vindeca umanitatea prin vizualizare si intentie, si alte metode – si acestia consuma o cantitate enorma de energie…Si asa, abia daca ne mai ramane ceva cat sa ne continuam vietile normale de oameni, cu serviciu, familie, prieteni, gospodarii, distractie etc.

Este posibil sa simtiti ca va este somn continuu. Nu va speriati si nu fugiti de somn. Dormiti ori de cate ori aveti ocazia. Pe masura ce consumati energii in somn, va si re-incarcati “bateriile”. Sau stati pur si simplu facand nimic. Stati intinsi, goliti-va mintea, respirati. Uneori este urgent sa nu faceti nimic, ca sa nu clacati energetic.

Prietenii mei multidimensionali mi-au transmis si mie cateva metode de reenergizare:

– somnul prelungit

– mancare cruda, fructe si legume proaspete in cantitati mari, pentru ca sunt izvor de energie direct din pantecul planetei

– hidratare cu apa energizata

– impamantarea si transferul energiilor grele  si informatiilor din corpul nostru in constiinta Terrei

– lasarea memoriei informatiilor primite in sarcina Sinelui nostru superior, pentru ca el o poate ingloba pe toata si de acolo o putem accesa oricand

– statul in soare si intentionarea de a absorbi in celule energia solara

– meditatia

– programarea corpului nostru sa consume grasimile si sa elimine toxinele, pentru a se energiza atunci cand resursele sale scad drastic.

5. RELAXAREA. Este foarte bine sa ne detensionam corpul din cand in cand. Din cauza incrancenarii noastre de a controla totul si de a ne ridica la nivelul asteptarilor noastre si ale altora, acumulam in corp foarte multe tensiuni. Aceste tensiuni se simt ca dureri de muschi, carcei, dureri de oase, inconfort in zona cefei, anghina pectorala, intinderi musculare, lipsa de flexibilitate in miscare.

E necesar sa constientizam ca de fapt, la un nivel superior de constiinta, de care noi nu suntem constienti, detinem controlul asupra a tot ceea ce se intampla cu noi – pentru ca totul se desfasoara conform PLANULUI NOSTRU. 🙂  Trebuie sa dam drumul grijilor, sa nu mai fim obsedati de control, sau  tematori de viitor. Trebuie sa avem incredere in noi, in cei care ne ajuta, si in divinitate. Aceasta relaxare mentala ne ajuta sa ne relaxam si trupul si sa nu il mai ancoram continuu in energii joase care ii incetinesc inaltarea.

La nivel direct fizic, ceea ce putem face este sa facem yoga, streching, meditatie, sau masaj. Avem nevoie sa ne cream un mediu in care sa ne simtim in siguranta si protejati si in care sa ne simtim incurajati sa dam drumul tensiunilor. Eu fac asta din cand in cand stand in apa calduta in cada, cu lumanari aprise si muzica de meditatie, cu ochii inchisi. Sau aprinzand betisoare parfumate si lumanari si punand o muzica de relaxare in camera. Sau, uneori este bine sa ne refugiem in natura, intr-un loc salbatic, unde oamenii au acces cu greu – cum ar fi o padure, un varf de munte – si sa ne lasam in voia grijii naturii, fiind doar un copil al ei.

6. DETOXIFIEREA SI ALEGEREA METODELOR DE TRATAMENT ALTERNATIV

Nu doar prin alimentatie inadecvata, dar si prin suparari, neiertari, furii, si alte sentimente nocive, corpul acumuleaza toxine in el, iar celulele sale ajung ori sa functioneze partial, ori sa se imbolnaveasca. In cazul in care nu am ajuns inca la stadiul de boala, este important sa ne detoxifiem. Se poate realiza o detoxifiere fizica, prin cura cu lichide, fructe si legume, post si alte metode pe care le puteti folosi, dar si o detoxifiere energetica.

Detoxifierea energetica se face prin rugaciuni de iertare, meditatie de iertare, meditatie de acceptare si iubire de sine, reiki, invocare a luminii sa formeze in jurul nostru un con/sfera/tub de energie care sa treaca prin noi si sa ne curete si sa ne energizeze, intentie profunda de a ne elibera de trecut si de emotiie care ne-au ingreunat. Daca doriti informatii mai multe, intrebati-ma si va voi indruma cu drag.

In cazul in care am ajuns sa fim afectati puternic de toxinele chimice si energetice acumulate in corpul nostru, inevitabil ne imbolnavim. Boala se vindeca doar prin cresterea vibratiei corpului, care se realizeaza prin iertare, iubire, compasiune, pace – integrate la cel mai profund nivel al fiintei noastre. A ne trata cu medicamente produse de industria farmaceutica nu face decat sa ne mentina in vibratii joase si sa ne prelungeasca boala. E adevarat ca durerea trece imediat cu analgezice, ca orice criza de diabet poate fi stopata cu insulina, ca infectia stagneaza cu antibiotice, dar la fel de usor ar trece, dar si definitiv, daca am intelege si practica puterea noastra interioara de vindecare prin intentie si vizualizare. Companiile farmaceutice profita de ignoranta noastra si de lenea noastra spirituala si fac profit vazandu-ne medicamente care ne fac sclavii lor, dependenti si nevoiasi, si care ne amagesc tratandu-ne simptomele dar nu si cauza in sine.De aceea, bolile pot dura ani si vieti si odata tratate temporar, pot reaparea. Pentru ca niciodata nu va inceta corpul nostru sa ne avertizeze asupra greselilor pe care le facem, pana cand nu vom intelege mesajul si vom trata cauza.

Terapiile alternative cu energie pot trata cauza si ne ajuta sa constientizam unde gresim, ca sa nu mai repetam aceleasi actiuni la nesfarsit. Poate ca efectul lor se produce mai lent, insa este o vindecare multidimensionala care nici nu poate fi comparata cu vindecarea superificiala adusa de medicamente. Pentru a ne putea ridica vibrational corpul in a 5-a dimensiune, trebuie sa ne eliberam de vechi obiceiuri nocive si sa ne vindecam bolile pornind de aici. Altfel, evolutia noastra va fi blocata.

( va urma partea a II-a)

Comments on: "Cum sa ne pregatim corpul pentru a intra in a cincea dimensiune – Partea I" (28)

  1. adriana D. said:

    SUPER ! MULŢUMESC PT READUCEREA AMINTE !

    Like

    • Cu drag! Ma bucur! Visez la ziua,destul de apropiata, in care majoritatea isi va aduce aminte si totul se va schimba, aducand lumina pe Pamant si trecand pragul spre dimensiunea iubirii! Suflet cu suflet, incerc si eu sa va ciupesc usor, ca sa va treziti din iluzie si sa va amintiti! 🙂

      Like

  2. Buna ziua, sunt foarte bune articolele dvs. As fi interesata in mod deosebit de detoxifierea ergetica si as dori daca se poate, mai multe detalii.
    Am 45 de ani si de curand mi-am facut niste analize de rutina, dupa care am ramas foarte surprinsa de toate diagnosticele care mi s-au dat: Artroza, Hipotiroidie, chist hepatic, lipsa f mare de fier etc…eu, care nu am facut niciodata excese si nu am prea avut vizite pe la medici., Am fost continuu preocupata de sanatatea mea, de a duce un stil de viata cat mai sanatos si mai aproape de natura. Nu am fost niciodata adepta medicamentelor. Si totusi…cred ca datorita stresului de zi cu zi si tuturor emotiilor negative, pe care nu am reusit sa le indepartez prin diverse metode (meditatie etc.) si-au lasat amprenta vizibil asupra corpului meu.:(
    Acum 2 zile am fost nevoita sa incept tratamentul pt hipotiroidie, care mi s-a spus ca e posibil sa-l fac toata viata…ceea ce nu-mi surade deloc.
    Trebuie sa va mai spun ca de cca 1 luna am inceput sa manac numai hrana vie si m-am simtit f bine, am slabit cateva kg bune, dar medicul endocrinolog mi-a sugerat totusi, sa mananc pt anemie si: ficat, carne de vita si galbenus de ou pt anemie. Am intrebat daca pot sa iau spirulina pudra sau chlorella si mi-a spus ca NU, desi stiu ca sunt o sursa f buna de iod si alte vitamine si minerale…Am intrebat daca totusi nu exista un alt tratament naturist sau ceva homeopat si mi-a spus ca NU exista asa ceva, ca nu exista niciun fel de plante, legume sau fructe, care sa contina hormoni si care sa-mi completeze lipsa din organism . Nu situ ce sa mai cred si nu am cu cine sa discut toate aceste aspecte. Sunt intr-un moment descurajant intrucat am ajuns sa-mi fie frica sa ma mai caut, ca sa spuns asa…Nu am avut probleme de sanatate precum am spus si mai sus…si dintr-o data m-au coplesit bolile…
    As dori daca ati putea sa-mi dati o mana de ajutor, va rog….Niste sfaturi de urmat, orice e bine venit.:)

    Va multumesc din tot sufletul.
    Va doresc sa aveti o zi frumoasa si linistita!
    Multa sanatate!
    Carmen Kovacs

    Like

    • Draga Carmen, iti raspund azi, putin mai tarziu. Trebuie sa iti explic niste lucruri si am nevoie de timp. Te imbratisez!

      Like

    • Draga mea Carmen, ma regasesc in povestea ta. Si eu, acum 5 ani eram la fel. Aveam 20 de ani si eram bolnava ca un batran pe duca…faceam analize, eram anemica mereu…si aveam simptome si dureri care, oricate investigatii as fi facut, nu se justificau medical. Simteam ca innebunesc. O persoana tanara ar trebui sa se simta energica si sanatoasa. Atunci nu intelegeam ce e cu mine, dar acum inteleg. Toate simptomele mele, afectiunile, durerile, lipsa de energie, corpul meu firav si bolnavicios, erau cauza blocajelor mele energetice si a faptului ca nu ma iubeam pe mine si nu iubeam viata. Eram singuratica, uracioasa, razbunatoare, egoista si tematoare. Eram atat de diferita incat azi am impresia ca intr-o zi, alta persoana s-a intrupat in mine si eu nu mai sunt aceeasi de atunci. Daca ma poti crede, am avut un atac cerebral la 22 de ani. Renuntasem la viata atat de puternic si imi doream sa mor, incat imi convisesem corpul sa se autosaboteze pana la autodistrugere. Intr-o dimineata m-am trezit partial paralizata, incapabila sa ma misc, cu o durere crancena de cap. Locuiam singura si pana am reusit sa ma tarasc sa dau un telefon, am zacut 30 de minute cu ochii la tavan, plangand si gandindu-ma ca asta este: o sa mor acolo, singura, jalnic. Insa in acel moment am iubit viata mai mult decat am iubit-o in toata existenta mea. Mi-am revenit repede din acel episod si am inceput sa ma schimb. Am mai patit ceva asemanator la un an dupa, cand din cauza posesivitatii si geloziei mi-am daruit tot sufletul unui barbat si m-am trezit in pragul unui infarct, desi aveam o inima sanatoasa. A fost a doua oara cand am crezut ca o sa mor singura, in holurile spitalului de urgenta. Si vrei sa iti spun ceva? Medicii nu si-au putut explica de ce am ajuns in starile acelea! Iti spun eu acum de ce: din cauza blocajelor mele energetice, incapacitatii de a ierta, urii fata de mine si de viata, sufletului sarac in iubire, dorintei de a muri, posesivitatii si obsesiei de a controla viata. Asa eram.
      Apoi, s-au produs schimbari in mine care m-au adus astazi unde sunt. Sunt o persoana radical diferita si simt ca povestesc despre altcineva cand povestesc despre mine.
      Ti-am explicat povestea mea ca sa intelegi cat rau ne putem face singuri la nivel energetic si spiritual.
      Este important sa intelegi ca afectiunile tale sunt multe si sunt serioase, si inseamna ca ceva nu e in regula cu sufletul tau, cu modul cum privesti lumea, oamenii, viata, pe tine. Sunt niste lectii pe care va trebui sa le inveti si te vei elibera si de boli si de suferinte.
      Si eu sunt impotriva medicamentelor chimice. In primul rand pentru ca ele nu vindeca, ci doar trateaza simptomele, boala netrecandu-ti niciodata, ci fiind doar prelungita si mai blanda. Si in al doilea rand pentru ca unele din ele au programe energetice in structura lor care sa ne imbolnaveasca si sa ne faca mai slabi energetic, ajungand pana si la controlul ratiunii si emotivitatii noastre. Firmele farmaceutice sunt conduse de mari corporatii care sunt masonice. Te poti interesa pe acest subiect.
      In fine, nu e necesar sa iei medicamente. Te poti vindeca in cativa pasi simpli, dar pe care trebuie sa ii urmezi consecvent si cu determinare:
      – identificarea cauzei energetice a bolii, care e blocajul sau atitudinea ta care a cauzat-o.
      – Schimbarea atitudinii tale, a viziunii, a comportamentului vizavi de problema cauzatoare
      – rugaciunile si meditatiile de iertare
      – vizualizarea unei sfere de lumina care radiaza din pieptul tau si te curata si te vindeca, celula cu celula
      – terapia reiki
      – medicamentele din plante, ceaiurile.
      – armonizarea cu natura, plimbari lungi cat mai dese, impamantarea, incorporarea energiei solare.
      – vizualizarea ta vindecata si energica, perfecta, asa cum ai fost creata originar
      – alimentatia cat mai naturala, verde, pe cat posibil raw. Eliminarea carnii si a chimicalelor alimentare.
      – Consumul de multa apa pe care sa o purifici si energizezi prin rugaciune si intentie, directionand-o sa te ajute acolo unde ai tu nevoie. Citeste articolul meu despre apa.
      Nu vreau sa par aroganta sau extremista, dar medicii din ziua de azi sunt deja invechiti. Ei cauta sa ne trateze simptomele fizice, si habar nu au ca trebuie sa rezolve problemele de la sursa, cauzatoare. Multi dintre ei habar nu au de energie universala, de corpuri subtile, de cat de daunator este consumul de carne pentru corpul nostru energetic. Fierul ti-l poti lua din multe legume si fructe. Spanac, prune uscate, broccoli, fructele de padure,toate frunzele verzi de legume, cauta pe net, si gasesti sigur o multime de articole. Eu sunt vegetariana de 3 ani si toate analizele mi-au iesit perfecte de atunci. Nu ai nevoie de carne ca sa iti iei fier sau proteine, B-uri, fibre, omega 3 sau 6, etc. Natura are tot ce ne trebuie. As putea vorbi ani despre asta!
      Pentru a identifica problemele care iti cauzeaza afectiunile, voi pune chiar acum pe blog doua carti care sa te ajute si pe tine si pe cei care vor mai avea nevoie. Ar fi ideal sa le si cumperi si sa le porti cu tine, ca sa te corectezi din mers si sa previi bolile atunci cand apar primele simptome.
      Una este Poti sa iti schimbi viata- de Louise Hay, iar cealalata, Asculta-ti corpul de Lise Bourbeau. Si mai pun si o carticica adunata de mine care contine cantitatile de vitamine si minerale din fructe si legume. Daca ma gandesc mai bine, o sa adaug la carti si Cauzele spirituale ale bolilor.
      In rest, fii cat poti de aproape de natura, asculta-ti inima sincer inainte de a lua decizii referitoare la sanatatea ta, si fii optimista si determinata!
      Te imbratisez! Daca e ceva neclar, mai intreaba-ma! 🙂

      Like

      • Ati fi putut sa va vindecati mai devreme daca ati fi fost crestin practicanta (vedeti postul meu de mai jos)

        Like

      • Poate imi explicati si ce inseamna crestin practicant? Din cate stiu presupune sa cred in Iisus si in exemplul lui si in puterea dragostei care ne izbaveste si ne salveaza. Practic aceasta credinta in tot ceea ce fac. Ce presupune deci, sa fii crestin practicant?

        Like

    • Alina Christina Klepper said:

      Draga Carmen,ce m-a ajutat pe mine în situatia ta(hipotiroidie)a fost si folosirea pietrelor semipretioase,purtate la gât drept colier sau bând apa în care au stat cristale(cristale de stânca,roz,ametist).F.bun e chihlimbarul ,aquamarinul,lapislazuli si sodalitul.Eu am luat un medicament homeopatic,am facut acupunctura si terapie cu oxigen.Nu am luat nimic altceva.Dar m-a ajutat f.mult relaxarea,atunci am învatat pozitiile Reiki,am cautat sa ma iert,sa iert,sa înteleg,sa accept,sa fiu rabdatoare si asta a durat si dureaza ani de zile.Multa sanatate si curaj!

      Like

  3. […] Cum trebuie sa ne pregatim corpul pentru a intra in a cincea dimensiune – Partea I « Lumina Rasar… Care este hrana de vibratie joasa? HRANA CHINUITA. As spune eu. […]

    Like

  4. Reblogged this on Victor Catalin.

    Like

  5. Felicitari. Un articol foarte bun. Indraznesc sa va recomand cartea mea A doua realitate, in care vorbesc despre energii si campuri energetice. Primul volum poate fi citi aici : http://violetabalan.wordpress.com/2011/11/19/a-doua-realitate-i/

    Like

    • Multumesc, Violeta. Te rog, indrazneste si mai mult…chiar si sugestii si impresii, si idei despre care sa va vorbesc, orice este binevenit! O sa citesc cu mare interes cartea ta si o sa iti impartasesc impresiile mele. Fii binecuvantata! Te imbratisez!

      Like

  6. Foarte bun articol. Felicitari pentru blog!
    Iti multumesc ca existi si transmiti din cunoasterea ta si altora. Doresc sa postez acest articol si pe blogul meu daca imi permiti.
    Pace, Lumina si Iubire!

    Like

  7. Eugen said:

    – nu contenesc sa fiu uimit de cate grupuri de lumina exista si de care nu aflam dacat accidental( e cazul meu) sau cand trebuie sa aflam, grupuri care trebuie la momentul potrivit sa se uneasca. Suntem imprastiati prin toata tara (lumea) ducand o ‘lupta’ continua cu noi insine in primul rand si apoi cu ceilalti pe care-i simtim ca trebuie ajutati sa se trezeasca.
    – ceea ce nu trebuie uitat e ca atunci cand evoluam, sa avem curajul sa vorbim despre aceste lucruri, astfel cei care ne aud si ne simt vor veni spre noi si se vor trezi la randul lor.
    – ‘sa-i tragem de maneca’ si sa-i ajutam pe cei care nu stiu incotro sa mearga
    – nu, nu suntem singuri, dovada stau aceste grupuri de lucratori in lumina
    – va doresc tuturor Iubire divina, Lumina si multa, multa Credinta !

    Like

    • Da Eugen, si eu inca sunt uimita sa constat zi de zi ca ne inmultim randurile constant. Desi am fost asigurata in nenumarate ori ca vom fi tot mai multi si ca vom duce impreuna planeta la o noua dimensiune vibrationala, firea mea omeneasca tot nu asimileaza 100% aceasta posibilitate si se tot mira. Eu constat cu bucurie ca si blogurile cu tema spirituala s-au inmultit. Cred ca putem numara cateva sute la ora actuala in Romania, si cateva mii- sau chiar zeci de mii – in lume. Ca sa nu mai punem la numaratoare si filmele care apar, cartile, conferintele, comunitatile de convietuire tip ashram…
      Eu cred ca lumea a inceput sa se vindece de frica si sa se manifeste liber, strigandu-si adevarata natura celor din jur. Pana acum 2-3 ani, daca noi am fi spus cuiva ca suntem fiinte de lumina, eram internati la nebuni,iar daca am fi pornit bloguri – am fi avut cativa cititori. Ca dovada ca si eu, anul trecut, am avut o medie de 10 cititori pe zi, pe cand anul acesta am avut si 1700 de cititori intr-o zi. Nu mai spun ca urmaresc mereu cautarile prin care se ajunge la blogul meu si constat ca tot mai multa lume cauta pe google subiecte de spiritualitate despre care sa se informeze. Putini de tot ajung intamplator pe un blog de spiritualitate.
      Deci da, ne trezim si ne unim. Ce poate fi mai frumos? Poate doar si sa lucram impreuna la unison in numele Iubirii.
      Si eu iti doresc Iubire divina, Lumina si Credinta multa (mai ales in tine, spirit de lumina drag)!

      Like

  8. Cea mai eficienta detoxifiere energetica e spovedania din ortodoxie.

    Postul premergator e detoxifierea corpului iar spovedania de pacate = eliminarea de energii negative.

    Preotul fiind investit cu har este direct ´´conectat´´ cu Dumnezeu.
    Tot ce leaga ei este lñegat iar ce dezleaga este dezlegat.

    Sfanta Impartasanie este Trupul si Sangele Domnului Hristos – Mantuitorul Nostru, cel ce a luat pacatele noastre (energiile nnegative ale noastre) asupra Lui. Cand te impartasesti te unesti direct cu Domnul Hristos.
    Nu exista metoda mai buan de pregatire pentru lumea care vine, pentru urmatoarea dimensiune.
    Va doresc o zi buna

    PD Eu am fost practicanta de arte martiale si reiki (din nefericire) – si cu mila Domnului crestin ortodoxa practicanta.

    Like

    • Pacate, preoti, spovedanie, ortodoxie, dezlegari, impartasanie…am trecut prin astea, nu mi-au adus nicio implinire sufleteasca, am mers mai departe si sunt fericita ca am facut-o. Sunt metode si metode, nu e niciuna cea mai buna. Felicitari ca ti-ai gasit drumul tau, fiecare are calea lui si nu trebuie sa judecam pe nimeni…parca asta sustine si ortodoxia, nu? 🙂 Deasemenea, fiecare cu lectia lui…Numai bine!O zi buna!

      Like

      • Observ o anumita ´´agresivitate ´´ in raspunsul dvs. Poate agresivitate nu e bine spus Poate iritabilitate e mai corect. De ce va suparati? Am atins un punct sensibil? Nimeni nu judeca pe nimeni. Dvs injositi pe Dumnezeu Cuvantul – pe Hristos si spuneti ca metoda dvs care nu are nimic de a face de El e mai buna. Si tot dvs va simtiti judecat / a.

        Hristos a spus : ´´Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal Meu decat numai prin mine.´´ (Ioan, 14 – 6)

        Sincer nu pot sa va felicit pentru ca stiu ce ati pierdut. Daca vin aici sa va spun aceste lucruri nu ca sa va fac sa va simtiti rau ci ca sa incerc sa vedeti lucrurile si din alt punct de vedere. Dumneavostra ati fost practicant/a ortodox cu cuvantul / buzele dar nu cu sufletul – de aceea v-ati si pierdut. Eu am fost practicant cu buzele, pe urma am fost ca dvs (vedeti practica mea de reiki, arte martiale si ocultism) si acum sunt practicant ortodox din inima. Am avut de ales si am ales.

        Trebuie sa marturisesc ca ceea ce sunt acum nu mi se datoreaza mie ci lui Hristos. Si starea mea sufleteasca si armonia obtinuta cu ajutorul Lui o datorez numai Lui. Iar ceea ce va spun acum e ca sa indeplinesc cu datoria mea de crestin ortodox – desi sunt sigura ca Hristos nu are nevoie de mine ca sa va aduca din nou la El!!!!
        Ceea ce e facut fara Hristos se darama repede – si spun asta din experienta personala. Sper ca in cazul dvs. sa vi se deschida ochii cat mai repede si sa nu suferiti mult in acest proces!!

        O zi buna si dvs!!! 🙂

        PD Nu am putut sa nu observ cum negati ortodoxia dar va folositi de principiile ei ca sa va aparati punctul de vedere. Daca folositi ortodoxia ca scut prin logica am putea spune inseamna ca ortodoxia e cea mai bun reper si metoda de aparare din viata? 🙂

        Like

      • Buna seara, multumesc pentru urarile de bine. Si eu va doresc sa va treziti din intunericul prin care umblati acum si sa treceti peste frica de ceva mai maret care nu se poate exprima in cuvinte, care v-a facut sa va intoarceti din drum si sa alegeti iar ortodoxia. Da, sunt putin agresiva cand vine vorba de ortodoxie si de religii in general. Asta deoarece sunt impotriva religiilor, a tuturor. Religiile induc in ere,oare, mint, deformeaza adevarul, vand o imagine falsa a lui Dumnezeu, mentin oamenii in frica de pacate care nici macar nu exista, si sunt in general o piedica in calea evolutiei spirituale. Si-au avut vremea candva, acum vremurile nu mai cer religii. E timpul ca omul sa isi restabileasca relatia personala cu Dumnezeu si sa se gaseasca pe Sine asa cum este, fara a fi derutat de religii care sa ii spuna cine cred ele ca este. Eu nu am religie, sunt un om liber si sunt fericita cum nu am fost vreodata. Si toti oamenii dragi din viata mea vad lucrurile la fel. Indrazniti sa iesiti din cutie. Sa priviti in afara. Pe blogul meu au venit si au comentat mii de oameni. 99% dintre acestia au aceleasi credinte. Oamenii se trezesc si ma bucur. Iar dintre cei treziti, toti resping ideea de religii si biserica. Va doresc din toata inima sa va treziti. Insa va accept asa cum sunteti acum deoarece fiecare om este perfect si nimic mai mult sau mai putin,si nimeni nu are dreptul sa il judece.

        Like

  9. Alexandra D. said:

    Buns ziua ! Am si eu o rugaminte, daca ma puteti ajuta.am fost diagnosticata cu fibromialgie.dupa cat am inteles nu este treatment pt,r aceasta boala. Din ce am citit aici , cred ca m ati putea ajuta. Va multumesc anticipat

    Like

    • Buna, Alexandra!
      Voi incerca sa te ajut cu tot ce stiu eu.
      Primul pas in vindecarea unei afectiuni este intelegerea cauzei afectiunii si acceptarea ei. Intotdeauna, pornind de la cauza, vindecam afectiunea, pentru ca afectiunea este de fapt strigatul de alarma al corpului care ne atrage atentia asupra cauzei spirituale. Din cate stiu eu, fibromialgia este o boala care se regaseste la oamenii care din cauza felului in care au fost tratati in copilarie (cu raceala,s-au simtit nedoriti, in plus) au dezvoltat o anume inflexibilitate si inchidere fata de oameni si de viata. Sentimentul de a fi in plus, de a fi o povara, sau nedorita, este cel care ramas in subconstient, afecteaza deschiderea ta fata de viata si te pastreaza rigida. Deci practic, te-ai simtit respinsa si acum respingi si tu ocaziile si viata, te respingi pe tine insati, crezand ca nu esti destul de buna. Daca se potriveste in cazul tau, atunci ar fi vindecator daca ai incerca sa accepti ca felul in care se poarta oamenii cu tine, nu are legatura cu tine, ci izvoraste din propriile lor blocaje si rani. Tu esti perfecta asa cum esti, ai tot potentialul si toate capacitatile pentru a te desavarsi si in tine se afla toata puterea si adaptabilitatea de care ai nevoie. Totul tine de viziunea ta si de increderea ta in tine. Oricum, daca te gandesti bine, si cauti in inima ta in acelasi timp si simti ca nu aceasta e cauza, exista multe carti pe net si in librarii despre cauzele spirituale ale bolilor. Incepe de aici: gaseste cauza spirituala. Este esential. Altfel este ca si cum ai avea o inundatie si tu ai incerca sa opresti apa de unde ea loveste podeaua in loc sa astupi fisura din teava. Daca ai nevoie de ajutor din partea unui terapeut spiritual sa te ghideze spre exteriorizarea cauzei, te pot indruma catre cineva extraordinar, care m-a ajutat pe mine in cazul depresiei. Ah, si depresia sau neicrederea in viata, pot sta la baza fibromialgiei.
      Apoi, iti pot recomanda o alimentatie vegana, sa elimini complet produsele animale din dieta, deoarece acestea aduc in corpul tau energii grele care iti impiedica vindecarea. Pentru a ne vindeca e necesar sa ne crestem vibratia, si acest lucru nu se va intampla cand inca suntem consumatori de produse animale.
      Pentru a iti curata trupul de energiile care te imbolnavesc, ai nevoie de o perioada intensa de purificare, prin detoxifiere alimentara ( recomand dieta cu sucuri de fructe, legume si cruditati verzi, frunze etc) , detoxifiere emotionala ( recomand terapia prin dans necontrolat, dupa cum simti – pui muzica, inchizi ochii si dansezi pana scoti tot afara. apoi dormi) si detoxifierea mintii ( meditatie in liniste). E nevoie sa dai afara boala si energiile ei conexe, ca sa poti aduce in loc vindecarea.
      Iti mai recomand un supliment alimentar minunat care vindeca orice, absolut orice, de la boli usoare pana la cancer si diabet sau chair reumatism de o viata: pudra/capsule de REISHI. Reishi este o ciuperca minunata care creste in China. Ea se foloseste de mii de ani pentru vindecarea tuturor afectiunilor posibile. Este un adaptogen, merge in corpul tau, gaseste problema si lucreaza pe ea pana la vindecare. O gasesti pe iherb.com. Sau oriunde altundeva. Cauta pe net. De exemplu, cainele parintilor mei, are 11 ani si a facut cancer intestinal anul acesta. Acum 2 luni toata lumea credea ca a sosit ziua in care va pleca dintre noi. Insa i-am adus pastile de reishi si am inceput sa ii dam. Era piele si os, nu mai manca, vomita tot, nu avea energie nici sa stea in picioare, zacea toata ziua si uneori aveai impresia ca nici nu mai respira. Azi, dupa ce a luat Reishi, s-a ingrasat, mananca cu mare pofta, e vioi, se joaca, alearga si e mult mai bine. Cancerul inca e acolo….dar eu sper ca va scapa daca ii vom da in continuare. iti spun, e minunat, un dar divin!
      Si in plus, iti recomand multa iubire fata de tine si de viata. Incearca sa iubesti. Sa iubesti tot, cat poti tu. Iubirea vindeca orice.
      Si as mai putea sa te ajut cu ceva. Daca vrei, iti pot transmite initierea pe Reiki sa incepi sa lucrezi cu energia divina vindecatoare.
      Daca imi lasi o adresa de email pot sa iti trimit carti, articole si materiale video care sa te ajute sa te vindeci.
      Oricum, ai credinta, fibromialgia se vindeca! Orice se vindeca. Orice. Important este sa mergi in profunzime si sa scoti totul afara de acolo. Medicina din zilel noastre este deja depasita. De aceea nu are inca leac.
      Te imbratisez cu toata iubirea mea si astep adresa de e-mail.
      Te iubesc! Esti deja vindecata, doar ca trebuie timp sa intelegi si sa asta! 🙂 Si Iisus ne-a spus: Prin credinta voastra va veti vindeca.
      Deci, primul pas, cel mai important: schimba-ti gandirea. In loc sa spui: am fibromialgie, spune: sunt pe cale sa ma vindec de fibromialgie pentru ca eu sunt o fiinta perfect sanatoasa, asa cum am fost creata. 🙂
      Tinem legatura!

      Like

  10. Fain, ne putem face viata mai frumoasa si sanatoasa in acelasi timp….., respectand cele scrise in articol, pentru mine corpul uman va ramane in continuare doar un ambalaj limitat in simturi si fara capacitatea de a evolua 100%, ramane doar sa asteptam….Felicitari pentru dorinta de a impartasi cu noi cele stiute….:)

    Like

  11. donasaby said:

    Spune-mi te rog esti o persoana care cunosti pe pielea ta aceste lucruri,vorbesc de energie,kundalini,al 3-lea ochi ,sau doar din auzite ,sau din ce ai citit! Ma intereseaza astfel de persoane ca practice meditatii de kundalini ,pentru mine si incerc sa aflu mai multe
    Foarte interesant si astept partea a 2-a

    Like

    • Dona, da sunt o persoana care simte, foloseste si creste prin aceste energii, care pana la urma sunt una si aceeasi energie care sta la baza a tot ceea ce exista. Ce doresti de fapt sa stii? Vrei sa te ajut cu niste meditatii de activare a kundalini? Am si muzica pentru activarea kundalini, si meditatii (dintre cea mai eficienta este meditatia lui Osho), si ti-as mai recomanda si kundalini yoga. Uite, cauta deocamdata pe youtube un clip numit Inner worlds, Outer worlds. Partea a 3-a din clip se numeste “the serpent and the lotus”, si vorbeste despre energia kundalini. Kundalini se mai activeaza si prin sex tantric. Sunt mai multe metode de activare a acestei energii care ne ridica spre maximul potentialului uman si divin pamantesc. Spune-mi exact ce te intereseaza, si promit sa incerc sa te ajut. Namaste!

      Like

      • vreauschimbare. said:

        Felicitări pt articole,f interesante!!!
        Acum vin si eu cu problema mea care este următoarea:nu stiu ce pot face sa ma iubesc,sa mi schimb firea,mentalitatea.Sunt o persoana care urascc cam tot ce ma înconjoară,nu sunt mulțumită de nimeni si de nimik,ma consider o persoana incapabila de a face ceva si am tot timpul probleme de sănătate la care medicii nu găsesc rezolvare.Stiu nu este bine ca sunt așa,nu vreau sa mai fiu așa,acesta fiind si motivul pt am apelat dmv,in speranța ca ma veți putea ajuta cu un sfat,cu o sugestie.Țin sa menționez ca simt ca toată răutatea mea,nu vine din inima,simt ca am suflet bun,regret orice fac si orice zic.De asemeni asi dori sa ma îndrumați cu pașii ce trebuiesc urmați.Va mulțumesc!!!

        Like

  12. Reblogged this on adevarultevaelibera and commented:
    Calatorie minunata tuturor!

    Like

Leave a comment