Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Din ce in ce ma conving ca dincolo de a experimenta personal trezirea spirituala si de a le vorbi si altora despre iluminare si despre iubire, noi mai avem si un rol activ in daramarea actualului sistem planetar lipsit de iubire si de libertate.

Sunt doua modalitati prin care putem ridica vibrational omenirea catre a cincea dimensiune a iubirii. Una este prin a ne schimba pe noi in oameni fara frica, plini de iubire, darnici, plini de compasiune, calmi, pasnici, sanatosi, in comuniune cu natura, cu Universul si cu ghizii nostrii, in dialog continuu cu Sinele nostru sacru si cu Divinitatea, devenind la unison cu esenta noastra divina creatoare si iubitoare. A doua este prin a participa activ la inlaturarea sistemelor sociale, financiare, de educatie, comerciale, muncitoresti, militare, religioase, politice si de orice alt fel care au inrobit omenirea in ignoranta, sclavie si frica.

Prima modalitate include si raspandirea mesajului printre ceilalti oameni si sustinerea lor in schimbarea pe care o fac. Desi aceasta este o schimbare interioara ce are loc la nivel individual, unul fara ajutorl celuilalt nu putem reusi. Avem nevoie sa evoluam in grupuri, in comunitati.

Acelasi lucru este necesar si pentru schimbarea mondiala exterioara – este nevoie de o comunitate globala puternica, profund inradacinata in iubire, cu intentii altruiste si dornica sa ridice planeta si intreaga umanitate in dimensiunea a-5a.

Este important sa intelegem pe deplin ca ei, cei care instituie si impun aceste sisteme limitative, sunt doar 1% din intreaga populatie a planetei. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca ei nu au sustinere energetica precum avem noi in aceste timpuri. Din pacate, au un mare aliat chiar in noi : mintea noastra. Mintea noastra foarte usor de manipulat in cai directe sau subliminale, a cazut prada jocurilor de dominatie a planetei si ne-a transformat in niste sclavi credinciosi si orbi. Insa noi putem detine controlul propriilor noastre minti! Este vital sa ne rupem coarda mentala prin care ei ne manipuleaza, si sa devenim fiinte independente care sa creeze lumea plina de iubire, abundenta si libertate dupa care tanjesc de mii de ani.

Vremea celor intunecati care ne-au mintit a trecut si ei au fortele slabite. Cu ultime eforturi disperate recurg la modalitati monstruoase de control mental, imbolnavire in masa si teroare, insa daca noi invatam sa ii vedem din ochii celor care deja au castigat batalia, nu vor mai avea efect asupra noastra.

Ei ne stapanesc vietile si ne dirijeaza precum doresc prin marile industrii mondiale, prin alimentatie, prin tehnologie, prin mass media, prin politica, prin educatie, prin bani.

Ce putem face noi? Sa incepem sa le aratam ca nu avem nevoie de serviciile lor si sa le privim detasat. Intr-o prima faza, putem zdruncina sistemul din temelii astfel:

– sa anihilam marea industrie a carnii, mancand vegetale

– sa distrugem reteaua care ne hraneste cu alimente modificate genetic, cumparand doar si doar de la producatorii locali de alimente “bio” sau sa ne facem propriile ferme si sa ne ajutam reciproc pentru a reda viata agriculturii traditionale pe care omul o practica inca de la inceputurile sale pe Terra. Ei spun: cine controleaza industria alimentara, controleaza lumea! Haideti sa o controlam noi si sa alegem cum traim si ce mancam!

– sa nu mai avem nevoie de banci: sa ne retragem depozitele si sa le tinem acasa in seif, sa nu mai facem credite, sa ne luam salariile cash, sa ne platim facturile direct la furnizori.

– sa descurajam comerciantii care aplica preturi abuziv de mari, prin cumpararea doar de la comerciantii cu preturi acceptabile.

– sa nu mai cumparam produse de la marile corporatii: Nestle, Danone, Shell, McDonalds, KFC, Coca Cola, Pepsi, Volkswagen, BMW, Nike,etc, listele le gasiti pe internet – cumparand de la producatorii mici locali romanesti sau din tara unde locuiti. In primul rand aceste mari corporatii produc cu interese ascunse si inchinate planurilor masonice  introducand in alimente steroizi, chimicale si alte substante care sa ne creeze dependente, construind tehnologii care sa favorizeze producerea de accidente sau sa ne manipuleze mental, sau destabilizand economiile nationale deoarece produc moartea producatorilor nationali. In al doilea rand, tot profitul acestor corporatii merge pe mainile conducatorilor lor masoni care il redirectioneaza catre inavutirea lor si catre exterminarea omenirii.

– sa distrugem industria petrolului prin refuzul de a mai merge cu masina complet sau cel putin sa mergem foarte rar, doar cand este neaparat nevoie. Sa nu mai cumparam masini in numar asa de mare, sa folosim mijloacele de transport in comun si bicicletele.  Petrolul nu se foloseste doar pentru extractia de benzina, ci si la fabricarea masinilor si la obtinerea de mase plastice si cauciuc. Putem sa incurajam folosirea obiectelor din materiale naturale precum sticla, portelanul, lutul, ceramicele, ratanul, rachita, lemnul, celuloza.

– sa nu ne mai uitam la televizoare si sa nu mai citim presa – pentru a nu ne mai lasa manipulati, mintiti, si informati subliminal.

– sa nu mai mergem la razboi, sa nu ne mai inrolam in armata, si sa nu mai ne angajam in serviciul militar, chiar daca se plateste bine. Sa refuzam sa mai manifestam orice urma de violenta sau de invazie pe planeta. Oricum nu luptam pentru pace, ci luptam pentru interesele lor. Nu luptam din nationalism, ci pentru globalizare. Cate razboaie au adus viata, pacea, iubirea si linistea pe pamant pana acum? Au adus doar haos, dezbinare si moarte.

– sa refuzam sa ne vaccinam si mai ales sa ne vaccinam copiii. Este deja bine stiut ca vaccinurile au rol de a ne slabi pe viata sistemul imunitar pentru  a fi mai predispusi de fapt la maladiile si virusurile raspandite de ei.

– sa refuzam sa mai luam medicamente, si sa invatam sa ne tratam cu plante si ceaiuri, cu bioenergie si credinta in vindecare, pentru ca acestea pot face minuni, pe cand medicamentele lor nu fac decat sa ne inlature simptomele temporar, dar nu si sa ne vindece. E doar o iluzie ca medicamentele de pe piata ne fac bine. De fapt ne prelungesc agonia intr-un mod mai putin dureros si mai putin evident.

– sa refuzam sa mergem la vot. Sa le aratam ca noi stim ca nu putem alege si ca nu vrem sa luam parte la jocul lor. Oricum, sa stiti, ca planurile sunt facute mereu inainte de alegeri si cel care urmeaza sa preia functia este ales urmas cu ani inainte. Nimeni nu devine conducator intamplator si fara sa fie mason.

– sa refuzam sa ne aruncam copiii in gura lor, prin educatie. Sa refuzam sa sustinem acest sistem educational care ne insamanteaza copiii cu depresie si frica inca de mici. Daca trebuie sa va dati neaparat copiii la scoala, nu ii obligati sa invete pe de rost ceea ce li se preda, pentru ca este doar o alta fateta a manipularii in masa. Asa ne educa de mici, sa fim obedienti si sa reproducem ceea ce ni se spune. Scoala este mediul in care ei ne antreneaza sa fim niste adulti morti spiritual. La scoala nu ne invata despre realitate, despre Dumnezeu, despre cine suntem, despre adevar si despre viata. Si mai ales nu ne invata despre iubire. La scoala ne limiteaza atat de rau incat ajungem sa credem ca daca nu luam 9 si 10 suntem buni de nimic si nu avem loc in lume. La scoala ne invata sa fim competitivi si dezbinati. La scoala ni se servesc minciuni care stau la baza a tot ceea ce vom stii despre viata cand vom iesi in lume. De ce ne-am trimite cea mai iubita fiinta, fiinta pretioasa rupta din noi, sa se inscrie intr-o institutie distrugatoare de spirite? De ce am vrea sa ii facem asta? Nu va mai certati copiii ca iau note mici!! Ei nu sunt prostii daca au note mici! Sunt doar prea destepti sa vrea sa se supuna unui sistem care ii strica pe interior. Sunt spirite prea intelepte ca sa invete si sa creada cele dictate de profesori si sunt dornici sa se exprime liber si creativ. E si dovedit ca majoritatea oamenilor care au avut mari reusite in viata ori nu au fost la scoala, ori au fost putini ani, ori au fost elevi cu note mici. Eu imi propun sa imi educ copiii acasa, invatandu-i ceea ce conteaza sa stie, nu inutilitati.

– sa nu ne mai inconjuram pe cat posibil de tehnologie, pentru ca se stie ca undele radio ne influenteaza creierele si ne mentin vibratia scazuta.

– sa nu mai acceptam sa lucram pentru mari corporatii si sa ne reintoarcem treptat la stadiul de mici producatori, de agricultori, de manufacturieri. Stiu ca pare greu. Dar acesta este modul sanatos in care vom putea exista cu totii.

– sa nu ne mai spalam pe dinti cu pasta cu fluor – care ne anihileaza glanda pineala si ne incetineste trezirea spirituala. Florul este un element foarte nociv pentru noi. Evitati sa ingerati orice contine fluor. La plafar gasiti pasta de dinti din argila fara fluor. Eu o folosesc de 2 ani. Este foarte buna si ieftina.

– sa ne purificam si energizam apa prin metoda chinezeasca traditionala, pentru a o dezinforma si curata energetic de orice forma de energie malefica.

– sa ne informam cat mai bine despre masonerie si planul lor de dominatie mondiala, pentru a ne cunoaste adversarul si pentru a-l rapune cu propriile arme.

– sa plantam cat mai multi copaci si sa protejam natura pentru a contracara efectele poluarii si pentru a ne dubla fortele cu ajutorul naturii.

– sa ne retragem in comunitati rurale unite, departe de viata de oras, pustiind orasele care ne seaca de energie si ne tin legati de stiluri de viata haotice si materialiste. Acest lucru se poate realiza in timp, dar pas cu pas, incepeti sa va construiti planul de acum.

– sa formam grupuri din ce in ce mai mari in care sa ne pregatim facand planuri eficiente pentru a lupta impotriva anumitor aspecte de dominanta.

– sa scriem cu toii carti si materiale, sa ne facem bloguri unde sa raspandim vestea despre cine suntem, ce este trezirea spirituala, cine este adevaratul dumnezeu, care este adevarata realitate, incotro ne indreptam cu Gaia, cum putem sa ne ridicam vibrational, etc. – astfel incat toti oamenii sa aiba acces la informatie si sa se poata trezi.

– sa evitam sa ne consumam energia iesind in strada si manifestand violent. Protestele violente nu ne ajuta deloc, ci aduc pe pamant vibratii joase, hranindu-i tot pe cei impotriva carora manifestam. Important este daca iesim in strada, sa trimitem doar un mesaj: Stim ce vreti sa faceti, stim cine sunteti, dar vremea voastra s-a terminat. Acum e timpul nostru sa ne luam planeta inapoi si sa redevenim stapanii propriilor vieti.” Ei trebuie sa stie ca ne-am trezit si sa se teama.Stiti ca teama paralizeaza. Doar ca teama sa fie a lor, nu a noastra.

– sa nu ne mai intereseze politica si sa nu mai alimentam acest nor de energie cu gandurile si intentiile noastre, sau cu grijile noastre. Politica este doar un joc de teatru menit sa ne ia ochii de la ceea ce se intampla in culise. Nu mai votati si nu mai sustineti partide politice. Aceste partide au interese care in niciun caz nu coincid cu binele umanitatii.

– ascultati ce au de zis copiii. Copiii veniti azi au venit ca sa ne ajute si sa ne spuna ce avem de facut pentru a crea o noua lume.

– nu mai ascultati muzica artistilor de peste oceane care pare intunecata, si mai ales a celor care au videoclipuri morbide si intunecate, deoarece este compusa pe o frecventa care sa insereze intentii straine in noi, si deoarece contine mesaje subliminale.Din pacate, si muzica a ajuns un instrument masonic.

– folositi-va banii pentru a construi o lume mai buna. Folositi banii impotriva lor, ajutand oameni, facand fundatii de intr-ajutorare, ingrijind natura, investind intr-o alimentatie si o medicina pure, benefice, traditionale, care sa ne ofere sanatate si bunastare, construiti case din materiale ieftine si bio, nu mai cumparati apartamente. Intrebati-va mereu: oare banii mei cheltuiti astfel fac lumea mai buna sau mai intunecata?

– informati-va continuu din surse care nu au legatura cu mass-media si fiti pregatiti. Informatia inseamna putere.

– nu mai lasati religiile sa va limiteze vederile, sa va indoctrineze, sa va tina amortiti in neiertare si teama, sa va invete gresit despre iubire si despre divinitate. Nu mai credeti in popi si sfinti si intoarceti-va spre Cer si spre voi insiva. Adevarul sta in inimile voastre, nu il gasiti la biserica. Nu mai hraniti si mentineti vie institutia bisericii. Timpul ei s-a dus. E timpul sa ne amintim cine suntem. SI NU SUNTEM NISTE PACATOSI FARA SCAPARE CARE TREBUIE SA TINA CAPUL PLECAT IN FATA UNUI DUMNEZEU ASPRU SI NEIERTATOR!  Suntem spirite cu liber arbitru, expresii ale iubirii divine, pure si intelepte, care s-au nascut dintr-un dumnezeu infinit de iertator si de iubitor. Nu exista pacat originar , ci am venit aici pentru ca am ales sa venim. Iar noi suntem egali si frati.

–  nu va mai vindeti pamanturile. Pastrati-le si faceti-va casa pe ele sau cultivati-le. Pamantul este ultima voastra legatura cu planeta. Este un dar pe care daca il aveti, pretuiti-l si folositi-l. Va veni o zi cand vom avea nevoie sa incepem de la capat viata si fiecare va pleca din orase pentru a isi gasi un colt de pamant pe care sa redevina una cu Gaia.

– fiti IUBIRE oriunde mergeti si raspanditi iubire. Iubirea anihileaza intunericul lor.

– nu mai simtiti frica pentru ca ei se hranesc cu frica si emotii negative. Frica noastra alimenteaza viziunea unei lumi in care ei au castigat.

– nu va fie teama sa fiti invatatori, terapeuti, ghizi, antrenori spirituali, conferentiari, scriitori intru Lumina! E timpul ca toti cei care au aceste misiuni sa se arate si sa mearga in lume sa propovaduiasca Iubirea.

– nu asteptati ca altii sa faca ceva! nu asteptati 21 decembrie 2012 sau orice alta data. Faceti ceva incepand de acum, fie ca scrieti despre iubire, fie ca va schimbati stilul de viata, fie ca porniti o actiune militanta, fie ca renuntati la serviciile marilor corporatii, fie ca deveniti vegetarian, fie ca renuntati la jobul actual si va porniti o afacere umanitara, orice!

Eu atat am avut acum sa va spun. Si eu la randul meu voi purta aceasta lista in sufletul si mintea mea zilnic si voi incerca ca treptat sa daram sistemul acesta global a carui vreme s-a dus.

Suflet cu suflet, mana cu mana, plan cu plan, vom reusi impreuna sa schimbam lumea pentru inaltarea in a5-a dimensiune. Stiu ca vom reusi pentru ca personal am vazut in viitor, dar depinde de trezirea noastra interioara, de determinarea noastra si de actiunile noastre. In viziunea mea in care mi s-a aratat viitorul, eram toti uniti impreuna si spiritul de grup care ne anima era ceva maret si fenomenal, vibrant, curajos si plin de iubire. Privesc cu nerabdarea la ziua aceea in care ne vom aminti cum e sa fim UNUL singur si sa ne revendicam vietile.

Daca voi mai aveti idei, sugestii, orice ar putea ajuta, sunt bine venite si va rog sa le impartasiti cu noi toti in comentarii.

Eu pe viitor am in plan sa continuu sa scriu pentru toti, sa ma schimb pe mine, sa lupt impotriva sistemului, sa plec in lume sa le vorbesc tuturor, si sa fac o fundatie aici in Bucuresti unde oamenii din toata tara treziti spiritual, sa se poata intalni, sa vorbeasca si sa se sustina, creand un grup mare care sa poata produce o schimbare in Romania atunci cand va fi timpul.

In continuare va las sa vedeti un film superb din care sper ca veti gasi informatii valoroase si  din care veti extrage putere si determinare, ci nu frica si resemnare.

Pentru acest film si pentru subtitrarea lui, ii multumesc lui Marian Matei, de pe  blogul Dezvaluiri!

Va iubesc! Fiti puternici, fiti curajosi, dar ramaneti echilibrati si in iubire!

Comments on: "Cum sa distrugem sistemul sau cum sa creem o lume libera pentru noi toti" (16)

  1. Ce bine ar fi ca tot mai multi oameni sa faca ceea ce ai enumerat mai sus. Daca o sa-ti deschizi o fundatie o sa fac tot posibilul sa ajung si eu la Bucuresti. Este paradoxal faptul ca Bucurestiul din punctul meu de vedere este un oras secat de energie, dar totusi majoritatea evenimentelor bune se gasesc acolo. Apreciez mult oraselul meu, inconjurat de dealuri si munti, unde majoritatea oamenilor se cunosc si toata lumea este politicoasa, iar saracia nu este asa mare pentru ca aproape tota lumea are un petec de pamant, dar nu este nici un eveniment spiritual, nu intalnesc persoane asemanatoare mie, nu prea am cu cine vorbi despre astfel de lucruri, in afara de mama si fratele meu.
    Dar daca stau bine sa ma gandesc este mare nevoie in Bucuresti si in marile orase de cat mai multi oameni treziti, pentru ca in micile orase oamenii macar au pastrat legatura cu pamantul, si-au pastrat vechile obiceiuri si tehnologia nu i-a atins asa de mult.

    Like

  2. Nu exista niciun plan de dominatie si chiar daca exista miza este atat de mica si insignifianta incat nu are rost sa ma zbat sa schimb eu ceva ce se va schimba de la sine.

    Partea cu banii e poveste de adormit copii,exista atatia bani pe Pamantul asta incat pe ei nu-i mai intereseaza banii ci pur si simplu faptul ca ne pot tine sub control destul de simplu prin bani. Mentin iluzia de valoare cumparata cu bani. Si distrug oamenilor posibilitatea de a simti adevarata valoare. Care se afla in fiecare dintre noi.

    Mai vedem noi ce-a fi dar schimbarea va veni de la sine. Nu trebuie sa ne zbatem noi prea mult.

    Like

    • Mihai, multumesc pentru comentariul tau deoarece ne-ai aratat exact genul de mentalitate pe care il are majoritatea oamenilor. ” Nu trebuie sa fac eu nimic, lucrurile se vor schimba de la sine.” Cum crezi tu ca lucrurile se vor schimba pur si simplu de la sine? Planul de dominatie exista si nu trebuie sa il ignoram dar nici sa ne concentram toata energia inspre el. E nevoie doar sa opunem rezistenta la elementele lui nocive. 🙂 Adica sa nu ne lasam dominati. Ai dreptate, nu banii ii intereseaza, ci puterea. Insa prin bani detin puterea, iar noi putem sa le-o luam daca nu mai depindem vital de bani si de serviciile lor.

      Like

      • Sincer eu nu vad nimic benefic in a face ceva ce nu am chef sa fac. Pur si simplu eu nu vreau sa ma implic in nimic pentru ca nu simt ca asta ar trebui sa fac. Pentru ca ma simt mult mai bine daca stau degeaba. Pentru ca istoria ne-a dovedit de atatea ori ca schimbarea va veni ea de la sine.

        Asa ca nu vad de ce esti atat de revoltat[a] pe faptul ca nu vreau sa fac nimic. Poate prin faptul ca eu nu fac nimic de fapt eu FAC mult mai multe decat ai reusi sa propovaduiesti tu vreodata.

        Intr-o lume a probabilitatilor n-o sa poti sti niciodata care este cu adevarat calea cea buna. Calea cea buna este cea care te face pe tine sa te simti cat mai confortabil cu viata ta. In rest e doar cancan.

        Like

      • Exact cum ma asteptam. Esti o persoana foarte egoista. Din ego a venit si primul tau raspuns, si al doilea. Oricum, e dreptul tau sa traiesti cum vrei, insa nu pretinde ca a nu face nimic e calea corecta, iar istoria ne-a dovedit ca intotdeauna oameni puternici, intelepti si curajosi, sau doar curajosi, au schimbat lumea si au dus la evolutia umanitatii sub orice forma. Schimbarile nu pica pur si simplu din cer, iar daca tu gandesti cum gandesti acum, s-ar putea ca schimbarea care o sa se faca sa nu fie si pentru tine deoarece nu rezonezi cu ea. Schimbarea care se va face in cele din urma va avea legatura cu iubirea, daruirea, altruismul, actiunea, iar oamenii care isi vad doar de viata lor si punct nu se potrivesc in acest tablou in care vom exista ca niste comunitati stranse in care ne vom sustine unii pe altii.

        Cam atat am avut de zis. Lectia o sa o inveti singur la timpul potrivit, prin ceea ce vei trai, ci nu din ceea ce ai citit la mine.

        Multa iubire iti doresc!

        Like

  3. denaide said:

    🙂 Pana la acea lume libera, e drum lung, Diana.
    Eu sunt o idealista, si totusi o spun cu toata puterea.

    In primul rand pentru ca o lume libera presupune libertate de actiune si decizie pentru toti, ori cata vreme nu ne-am eliberat cu totii de iluzie, aceasta lume ramane o iluzie in sine.
    Pentru ca mereu se vor gasi dintre temerarii noii lumi eliberate sa doreasca sa preia conducerea.

    Sfaturile sunt foarte bune, si eu le urmez in mare masura,
    insa stiu ca pana nu vor fi simtite de fiecare in forul sau launtric, nu vor putea fi adoptate ca si mod de viata.

    Nu ajunge sa spui: voi face,
    FA acum, da exemplu si poate vei convinge.
    Orice argument sustinut de exemplu propriu este de nedemolat.

    Eu ma bazez mai mult pe constitutia interioara, spirituala a omului, decat pe puterea de a discerne si pe vointa sa, caci acestea mereu vor tinde a fi utilizate spre satisfacerea nevoilor primare, imediate si egoiste – nu neaparat nocive.

    Viata este intotdeauna hranita si sustinuta din interior.
    Sistemele, organizatiile de orice natura, nu vor face decat sa susbstituie pe termen lung actualul sistem. Vrei o lume trezita, libera, fericita?
    Evita sa oferi alternative la actuala organizare a sa, ofera metode de eliberare si atat.
    Cum tu te bazezi pe inteligenta si liberul arbitru, ar fi frumos sa respectam asta la fiecare om. De aceea, eu nu mi-as permite nicicand sa spun: veniti, creăm aici organizatia X, sau comunitatea Y.

    Fiecare persoana realmente trezita este autonoma in cel mai inteligent si armonios mod cu putinta, de aceea va evita incadrarile in orice fel de organizatii. Cei care o fac sunt in proces de trezire si numai acestia vor gasi utila o astfel de abordare.

    Stiu ca ai cele mai bune intentii.
    De aceea imi permit sa comentez, chiar cu riscul de a nu fi inteleasa întru-totul.

    Te imbratisez!
    @};-

    Like

    • Denaide, nu m-ai inteles corect. Eu fac aproape tot ce am sugerat aici sa faca si alti oameni, de multi ani, in mod natural si pentru ca vreau sa contribui la o lume mai buna. Am facut, fac si voi continua sa fac. La inceput mi-a fost greu, insa cu timpul am invatat cum sa las ego-ul deoparte si sa ajut lumea. Insa asta sunt eu, cu deciziile mele, cu modul meu de a gandi. Nu impun nimanui sa faca nimic si mai ales nu cer nimanui sa faca nimic din cele scrise in articol. Acest articol este pentru cei care se intreaba: ce pot face eu? si pentru cei care vor sa actioneze pentru o lume mai buna. Articolele mele nu se adreseaza intotdeauna tuturor (ar fi ideal sa ajunga la toti, insa) si mai ales, nu sunt obligatoriu de citit sau de aplicat – fiecare are liber arbitru.
      Iar prin fundatia pe care vreau eu sa o organizez nu urmaresc sa fur identitatea nimanui si sa ingradesc pe nimeni. Acea fundatie o voi face tocmai pentru ca iubesc oamenii si pentru ca vad tot mai des in jurul meu oameni treziti care se simt singuri si au nevoie de o sustinere. Am si spus ca fundatia va fi un loc unde oamenii sa se intalneasca, sa vorbeasca si sa se sustina. Nu va fi un lider si nici macar nu vor fi reguli, ci doar un punct de intalnire stabilit unde oamenii sa stie ca gasesc pe altii ca ei. Eu primesc zilnic mesaje de la oameni care odata treziti si-au pierdut prietenii, au fost prost intelesi de familia lor, de cei din jur, si care traiesc singuri si nu au cu cine vorbi despre ceea ce li se intampla. Pentru ei fac acea fundatie. Poate ca o numesc gresit, dar altfel nu ii pot spune acum.
      Si te inseli, o persoana realmente trezita este libera si impacata, dar nu mai este o persoana egoista care sa traiasca doar pentru ea si sa isi vada doar de viata ei, si de aceea se va reuni oricand cu alte persoane ca ea, intr-un grup incarcat de lumina si pozitivism. In ceruri, nu traim individual si separat, ci traim ba in grupuri de 2 suflete, ba in grupuri de 12 suflete, ba de 32, si asa mai departe. Noi ,ca spirite, suntem obisnuiti sa traim si sa ne sustinem in grupuri. Nu sa fim singuri. Doar pe pamant suntem atat de separati din cauza ego-ului.

      Te imbratisez! 🙂

      Like

  4. Da ai mare dreptate Diana sa sti ca sufletul simte cel putin asa simt eu si cred ca deja toti cei care sau trezit pot sa simta lucrul asta ca esti fericit pur si simplu cand esti in preajma unor suflete dragi de vibratie inalta ghiar daca nici macar nu ai avut ocazia sa te cunosti inainta,pur si simplu toti simt si stiu acelasi lucru ca sant una in unime nu mai exista nici ura nici invidie doar bucuria de a fi impreuna si de a putea sa te exprimi liber fara sa-ti fie frica ca vei fi luat in bajocora,si mai e si foarta adevarat ca oameni treziti nu mai traiesc pentru ei ci bucuria lor cea mai mare e sai ajute pe cei din jur fara a cere ceva in schimb.Deci cei care nu au ajuns sa traiasca sentimentele astea nu sau trezit inca si pot sa comenteze cat vor pentru ca nu vorbesc ei, adevaratul lor sine ci EGOUL lor carei controleaza inca fara ca ei sa-si dea seama de asta.

    Like

  5. cand te uiti cum gandesc oameni precum colegul nostru de mai sus iti dai seama cu adevarat cat de indoctrinati sunt oamenii prin mass media … de curand am inceput sa ma documentez in legatura cu masoneria si iluminati …multe lucruri sunt chiar pe fata …trebuie doar sa stii unde sa te uiti si sa vrei sa deschizi umpic mai mult ochii…imi plac ideiile de mai sus …in primul rand mie nu imi place ideea de a fii controlat ,manipulat,…urasc gandul asta…asa ca ideiile tale sunt bune doar ca nu vor putea fii puse in practica niciodata…e greu sa iesi tu si sa zici gata de azi nu mai folosim telefoane ,televizor,masini,etc. ..deja asta e un stil de viata pe care oamenii si l au format … pana aici iluminati sau masonii au 1 la 0 pentru ca detin tot ce noi avem nevoie si pt ca ne au facut sa avem nevoie de lucrurile pe care ei le detin…desigur o alta alternativa este sa le raspundem cu aceeasi moneda…adik prin forta … si apoi daca ne recuperam vietile si nu mai suntem controlati de nimeni si nimic putem sa incercam stilurile de viata pe care tu le ai precizat…

    Like

  6. problema cea mai mare este ca masonii ocupa cele mai mari functii in satele lumii…si multi dintre ei mai sunt si evrei … ceva nemaipomenit avand in vedere ca evreii asta si au dorit de cand lumea sa controleze tot … asa ca prin urmare daca scapam de evrei scapam de multe capete ale masoneriei…
    dupa cum stit evreii detin foarte multe banci importante din lume… nu degeaba de cand se stie omul pe pamant evreii au fost dispretuiti si omorati pe unde au fost prinsi…cautati pe internet sa vedeti ce spun marii nostri scriitori romani si despre evrei… eminescu,vasile conta,kogalniceanu,ion heliade radulescu ETC…. ii numeau jidovi…si toti stiu ca unde au calcat acesti jidovi sa ales prafu de tot…numai ei au iesit castigati

    Like

  7. mi ar placea sa vad vreo 20 milioane de romani iesind in strada incercand sa scapam de acesti “dirijori” poate asa dam exemplu altor popoare si intr un final sa scapam de ei… eu unul tare as vrea sa incercam sa facem ceva ca m am saturat sa vorbim si sa nu facem nimic…intradevar e greu sa faci ceva atata timp cat exista oameni ca mihai care nu vor sa creada …dar el e atat de controlat ca nici nu isi da seama…ei asta vor ca el sa creada ca nu exista nimic si ca nu controleaza nimeni nimic… cu oameni ca el e greu sa faci ceva…trebuie sa gasim oameni care inteleg si au ochii deschisi larg … ca daca le aducem suficiente dovezi celor ca mihai poate se razgandesc si atunci noi am facut un pas inainte

    Like

  8. desigur mai exista posibilitatea ca mihai sa stie cate ceva dar sa vrea sa dezinformeze lumea …orice e posibil…nici nu mai sti in cine sa crezi in cine sa ai incredere…. se poate ca mihai sa faca pe prostu si chiar el sa fie unul din cei care ajuta la controlarea masei de oameni…nu cred ca el e unu din elita lor dar o mica marioneta se poate… cine vrea sa vorbim mai multe sa mi lase id de mess sau de skype ….

    Like

  9. eu cu sotia mea suntem vegani din 20 aprilie 2012.Cred ca omenirea are creierul spalat cu diverse frecvente si mesaje subliminale despre faptul ca ,,Trebuie ,,sa mancam proteina animala.E total gresita aceasta idee, cel putin din punctul nostru de vedere.Ne simtim mult mai bine si mai deschisi catre cunostere.Nu avem televiziune digi deoarece ete total manipulata.Va dorim tot binele din lume.Dumnezeu sa fie cu noi.

    Like

  10. As spune ”felicitari” dar nu as putea exprima in totalitate satisfactia ca mai sunt oameni ca tine!

    Like

  11. Buna Luminarasaritului,
    🙂

    Intr un fel e offtopic ce scriu aici dar nu am gasit loc potrivit sa scriu asta ,cel mai potrivit e acest articol unde se scrie despre sistem.Iata despre ce este vorba

    Ai scris un comentariu pe blogul meu ca esti deacord cu modul de viata egalitarist si intre sexe,as dori sa stiu daca apartii la vreo grupare?Eu am avut o experienta foarte neplacuta cu o activista vegana,care sustine idei patriarhale misogine si datorita faptului ca i-am scris parerea m-a blocat pe facebook acuzandu-ma de “vampirism energetic ,toxicitate,dictatorialism,victima a masoneriei “,ea a mai blocat pe cativa care au avut alta parere acuzadu-i in mod asemanator pe nedrept.Culmea ca acuzatorul isi arata oglindirea:insasi marii masoni au idei misogine.Recunosc ca am insistat cu comentariile socat fiind de postarile misogine unde ataca dreptul femeii de a face sport mai dur crezand total eronat ca “nu ar fi o mama buna din cauza asta”eu ca om al sportului i-am adus argumente cu ca nu are dreptate.Acum:ea sustine trezirea si vindecarea planetei si existenta Federatiei Galactice si proiectul nesara ,schimari majore in anul acesta.Defapt parca e vorba de o secta americana .Insa surpriza:am intrat pe un site vegan de a lor unde:sustineau egalitarismul!Tocmai contrar a ce sustine ea.Ea sustine un egalitarism limitat de idei si traditii patriarhale.Acum as vrea sa stiu care este adevarul unde apartine ce e cu acest..cult,secta sau ce o fi?..
    -numele meu mai nou pe facebook este:dissident straight edge SXe
    pe perete insir si grupurile mele .

    Like

    • Buna Dissident, noi ne stim si de pe fb. Eu sunt Diana care s-a oferit sa traduca cartea despre alimentatia vegana la catei. Interesanta discutia sau conflictul tau cu tipa respectiva, probabil este o persoana confuza si putin dezorientata daca sustine cauze contradictorii. Eu nu apartin de nimic, de nicio grupare. Sunt spirituala, vegana si libera de orice apartenenta la vreun grup oficial sau religios. De fapt veganismul meu a venit in urma evolutiei spirituale care mi-a adus intelegerea ca animalele sunt egalele noastre si trebuie respectate si lasate libere. Nu sunt nici feminista, nici misogina…Sunt doar de parere ca toti oamenii sunt egali si au potential egal daca stiu sa si-l foloseasca, asa ca nici barbatii nici femeile nu sunt superiori unii altora. Chiar si masonii sunt tot oameni, doar ca au intentii si dorinte diferite si merg in alta directie, pentru ca nu stiu ca de fapt toti mergem in acelasi sens oricare ar fi detaliile vietilor noastre: evolutia spirituala acasa spre Sursa. Si ei si noi. Insa noi avem datoria sa contrabalansam raul facut de ei, sa ii infruntam si sa inlocuim sistemul lor cu unul liber, fara sclavie si durere. Sunt oameni si oameni pe Pamant, nu trebuie sa ne stresam prea mult sa ii schimbam pe unii care au vederi radicale si gresite, pentru ca se vor schimba singuri inevitabil cand vor constientiza. Noi putem doar sa ii informam, si de aici mai departe informatia lucreaza in subconstientul lor lent, dar garantat.

      Like

Leave a comment