Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Dragii mei,

Toata ziua m-am gandit la voi, sa ajung la blog si sa va chem sa fim impreuna. Urmeaza un moment pentru care ne-am pregatit tot anul si care ne va schimba vietile ca pamanteni, reconectandu-ne ireversibil cu adevarata noastra natura de spirite divine, puternice, creatoare si libere.

Pe parcursul intregului an 2012 am trecut cu totii, unii mai intens, altii mai putin intens, in functie de planul de evolutie si de misiunea fiecaruia dintre noi, prin diverse etape de purificare, de vindecare a atasamentelor, apoi de acceptare si intelegere a trecutului,  de re-evaluare a relatiilor karmice, de revizuire a atitudinii vizavi de abundenta, de reconectare cu planeta si cu ghizii nostri si in final, de invatare a calmului si meditatiei in orice circumstanta, astfel incat sa devenim de neclintit sufleteste in fata tornadelor de schimbari puternice care ne-au asaltat. Ne-am pregatit la toate nivelurile mergand de la exterior, adica din vietile noastre cotidiene si relatiile cu cei din jur, de la recalibrarea structurilor fizice, pana la ramasitele de karma adunate de sufletele noastre, vindecarea ranilor din vieti multiple, re-educarea mintii, acceptarea si observarea ego-ului de pe un plan superior, deschiderea inimii energetice si restabilirea comunicarii cu spiritele noastre sacre ghidate de fiinte de lumina a caror misiune e sa ne sustina si indrume. Au fost cu siguranta cele mai puternice lectii din viata noastra in acest an. Ne-am schimbat viziunea, atitudinea, gandirea, starea emotionala si am devenit mai maturi, mai constienti, mai intelepti, mai calmi, mai iubitori si mult, mult mai conectati cu esenta noastra. Ne-am pregatit si am invatat atat de multe, si daca cumva vreunul dintre noi ratacise si ramasese in urma, a trebuit sa traga tare sa isi reia drumul, si atunci evenimentele s-au precipitat in vietile unora dintre noi atat de tare incat am simtit ca cedam, ca e prea mult, ca suntem oarecum depasiti de situatie si nepregatiti.

Insa, iata-ne aici, acum, nu-i asa? 🙂

Ne intalnim aproape de sfarsitul acestui an in care am impartasit in mare aceleasi schimbari si aceleasi provocari spirituale si fizice, si in loc sa fim rapusi, epuizati, demoralizati, suntem inca in picioare, mai puternici si mai constienti ca niciodata. Va rog ca pentru cateva momente, in timp ce ramaneti in prezent cu toata fiinta voastra si simtiti prin toti porii valurile de energie vibranta, vie, iubitoare care se revarsa acum asupra noastra, sa va amintiti clar si obiectiv prin cate incercari ati reusit sa treceti in acest an si sa va multumiti voua si tuturor ajutoarelor pentru izbanda voastra. Eu una ma simt mai pura, mai unificata cu adevarata mea fiinta, mai calma si echilibrata, mai bogata, mai matura, mai curajoasa si mult, mult mai puternica decat am fost vreodata. O asemuiesc cu puterea pe care o are o stanca atunci cand neclintita, calma, sta impotriva vantului si admira o vale minunata din care s-a ridicat tot si tot mai mult spre soarele cald.

A fost un an minunat! A fost o calatorie care a meritat traita clipa de clipa si care ne-a adus acum aici, pregatiti sa primim binecuvantarea portalului triplu 12.12.12, ultimul portal de acest gen din secolul 21. Incepand de azi, au inceput sa se deschida asupra Pamantului porti prin care energie divina sub forma de informatie, iubire si abilitati sacre, se coboara asupra noastra a tuturor, atat a celor constienti, care au cerut in mod direct aceasta initiere, cat si asupra celor care nu sunt constienti, dar in masuri diferite. Este foarte important deschiderea noastra vizavi de acest portal. Energiile inaltarii vor fi asimilate intr-o masura mica si de cei care nu sunt constienti de ceea ce se intampla, dar doar atat cat sa ii ghideze catre evenimente propice din viata lor care sa ii ajute sa isi aminteasca. Pentru ei, saltul nu va fi mare la nivel spiritual, dar vor trai schimbari in planul constiintei si fizic. In ceea ce ii priveste pe fratii nostri care au asteptat, s-au pregatit si isi declara deschiderea, 12.12.12 va aduce o ploaie de daruri si un salt in constiinta enorm.

Mai concret, ce se intampla incepand de acum si pana la incheierea zilei de maine? Ne activam acele abilitati, inzestrari, structuri ADN si programe sacre pe care le purtam cu noi de cand am hotarat incarnarea noastra ca oameni pe Terra. Daca pentru mult timp am trait in amnezie, cautand in mod obositor perfectiunea si iluminarea prin cai exterioare si in vieti actuale, fara sa privim imaginea de ansamblu care inglobeaza vastitatea spiritelor noastre, acum e timpul ca amnezia sa ia sfarsit si sa redevenim fiintele de lumina constiente, iubitoare, darnice, puternice, curajoase, perfecte, fericite, intelepte si iluminate care am fost TOT timpul de cand existam in Creatie. E timpul sa intelegem de ce suntem aici cu adevarat, cine suntem fiecare, cine suntem impreuna si care este drumul pe care il vom construi impreuna pentru ca minunata noastra planeta sa ascensioneze prin dimensiunea a 4-a, in a 5-a.

Mie imi place sa imi imaginez cum pana acum am visat in starea aceea de veghe cand nici nu dormi, nici nu esti treaz, fiind confuzi de care dintre realitati este adevarul, iar acum ne trezim si vedem care este de fapt este singura realitate. Nu spun ca va fi lin si simplu. Nicio trezire nu este. Insa confuzia nu va mai exista. Este simplu. Stim clar cine suntem, ce misiune avem si ce e de facut pe planeta. Poate ca aceasta revelatie va fi in contrast cu vietile pe care le duceam pana acum si va trebui sa schimbam totul in aceste vieti. Acest lucru, inteles pe deplin cu spiritul si mintea, se poate realiza natural si usor. Insa daca inca mai avem atasamente si mintea nu este calma si detasata, vom respinge in prima faza orice schimbare, din teama de nou si necunoscut. Este important sa ne reamintim ca numai prin dizolvarea (distrugerea) vechilor structuri putem construi noi structuri sustinute de noile energii transformatoare ale iubirii. Priviti schimbarile profunde in exterior ca pe niste binecuvantari si ca pe primii pasi in aducerea Raiului pe Pamant, ci nu ca pe niste pierderi sau turbulente.

61469_306133142820122_936848784_n

Aceste energii care vin in doua etape pe 12.12, sunt energii care aduc odata cu ele o noua fata lumii. Vom asista cu bucurie, impreuna, la crearea unei lumi in pace, in iubire, in armonie, in abundenta si curata, in care puterea intentiei va fi cea care ne va transforma in creatorii realitatii pe care o experimentam. Cei care vor folosi puterea intentiei pentru a manifesta ganduri negative si dorinte egoiste, vor avea mult de suferit deoarece nu se vor mai potrivi cu noile vibratii, si nu doar ca vor pierde totul ca lectie, ci vor simti si o separare puternica de Sinele lor si de ceilalti – aceasta fiind cea mai chinuitoare senzatie din intreaga “istorie” a Creatiei. Cei care vor folosi intentia pentru a isi manifesta visele nascute din iubire, daruire, altruism, unitate si compasiune, se vor simti mai fericiti ca niciodata, se vor simti aliniati cu tot ceea ce exista, vor fi imbratisati si primiti de noile vibratii si vor fi rasplatiti prin abundenta spirituala. Intentia va aduce pentru unii infernul si pentru altii raiul spiritual.

Aceste energii vor fi asimilate in doua etape pentru a ne gasi pe noi in doua stadii, odata in timpul somnului, ca se va lucra puternic asupra subconstientului nostru si vom fi initiati in trup subtil la nivel astral, si odata in stare de constienta, cand se vor integra programele de ascensionare la nivel supraconstient, in mintea noastra cosmica comuna si in inima noastra sacra. In somn vom avea vise intense si semnificative, somnul va fi agitat, deoarece corpul nostru si structurile noastre sufletesti vor suferi schimbari puternice. Daca simtiti nevoia sa luati o pauza, treziti-va, faceti exercitii de respiratie, beti apa, contemplati linistea noptii si linistea din voi, multumiti pentru daruri, intentionati sa fiti deschisi, vizualizati o lume in pace si iubire, binecuvantati omenirea, si culcati-va la loc cand simtiti. Nu va straduiti sa gasiti semnificatia viselor. Ceea ce va amintiti in zori este doar interpretarea mentala a unor coduri de o semnificatie sacra imposibil de perceput de creierele noastre. Cu siguranta aceste coduri vor iesi la suprafata si vor fi intelese la timpul lor.

Va recomand ca inainte de culcare sa meditati si sa meditati si la trezire, dimineata. Incercati sa va ancorati in voi, si sa va uniti cu sinele, in liniste. Pastrati-va calmul si o atitudine receptiva si calma pe tot parcursul zilei. Nu va lasati tulburati de situatiile si oamenii din jurul vostru. Ganditi-va ca este o zi cu insemnatate profunda pentru toata lumea si unii pot reactiona neplacut sau dificil. Incercati sa va adunati cu persoanele care sunt pe aceeasi lungime de unda cu voi si sa amplificati prin rugaciune si meditatie, voie buna si recunostiinta, efectele zilei de maine.

Incepand de maine vom fi aparent “alti” oameni…insa vom fi de fapt cei care suntem cu adevarat dintotdeauna, in sfarsit, dupa o lunga perioada in care uitasem. Vom primi minunata capacitate de a transforma planeta intr-un loc al iubirii divine, pentru ca acum suntem pregatiti. Ne-am pregatit vieti, si mai ales ne-am pregatit in acest an.

Raspanditi iubire si compasiune, intelegere si sustinere peste tot in jur. Sustineti-i pe cei care nu inteleg ce se intampla si alaturati-va celor care sunt pregatiti ca si voi. Trimiteti o rugaciune catre toti fratii nostri care sunt acum inrolati in aceasta misiune a aducerii omenirii in dimensiunea a -5a.

Sa nu uitam ca cei incarnati aici au nivele de evolutie diferite si misiuni diferite, si ca reactiile lor, schimbarile pe care le traiesc, modul in care percep energiile, sunt diferite si sa avem intelegere si iubire pentru toti. Nimeni nu este intamplator asa cum este si cu totii suntem perfecti fara exceptie. Sa nu judecam si sa imbratisam cu lumina si cu inima deschisa pe oricine, deoarece aparentele inseala foarte mult.

487070_379666995453012_432763202_n

In aceasta zi este un timp potrivit sa ne chemam ghizii in ajutor, ca sa ne sustina, sa ne recunoastem adevarata putere si valoare, sa ne iubim unii pe altii si sa ne unim si sa proiectam asupra Planetei tot ce e mai frumos in noi. As vrea sa adaug ca e timpul sa ne eliberam parintii, rudele, copiii, fratii, iubitii, sotii, colegii, prietenii, de misiunile lor care sunt legate de noi. Multi dintre ei s-au intrupat in mod special pentru a ne pune pe noi in mod repetat in fata unor lectii care sa ne reaminteasca cine suntem si ce putem face. Cat timp nu ii iertam, nu ne schimbam si nu ii iubim neconditionat cu recunostiinta, ei raman sub “vraja” misiunii pe care si-au luat-o si se obliga sa desfasoare comportamente agresive, distructive sau neplacute, care nu doar ca ne afecteaza relatia cu ei, dar ii afecteaza si pe ei la nivel energetic. Iubindu-i pentru tot ceea ce au facut pentru noi, acceptandu-i asa cum sunt si intelegand de ce se poarta asa cu noi, ii eliberam si ii lasam sa evolueze la randul lor.

Ceea ce am invatat eu profund in aceasta luna pana acum a fost ca toti suntem perfecti din nastere, iar cautarea noastra de a gasi perfectiunea, de a ne desavarsi si ilumina este o pierdere de timp si de energie. Daca am gasi un moment in care sa fim complet prezenti si constienti, am intelege profund si simplu ca noi toti suntem deja perfecti, deja desavarsiti si ca nu avem de ce ne teme deoarece calea noastra aici a fost hotarata de noi insine dinaintea incarnarii.

Cu aceasta ocazie, as vrea sa va reamintesc ca in energiile iubirii, in aceste vibratii inalte, a aduce pacea pe Pamant inseamna si a nu mai agresa si ucide nicio fiinta vie de pe Pamant, oricine ar fi aceasta. Energiile crimelor si violentei sunt foarte neplacute pentru Gaia si pentru tot Universul. Nicaieri altundeva in Univers nu se ucid si agreseaza alte fiinte, nu se consuma drept hrana alte fiinte , ci din contra, se traieste in armonie cu toate fiintele, sunt ingrijite si nu se fac discriminari de niciun fel. A consuma alte fiinte, tulbura mult campurile energetice ale tuturor. Groaza si durerea animalelor sacrificate pentru hrana si alte produse, mentin atat corpurile noastre cat si corpul fizic al Gaiei intr-o vibratie joasa si fac ascensiunea tuturor sa fie o lupta intre forte duale in loc sa fie lina si armonioasa cum ar trebui. Eu insami, ridicandu-mi vibratia, am devenit nefortat si natural, din carnivora o persoana vegana, pentru ca prin exemplul meu sa inteleaga toti cei care ma cunosc, ca trupul omenesc nu are nevoie de produse animale pentru a se hrani si fi sanatos. Si acesta este adevarul la care au ajuns toti iluminatii acestei lumi : corpul omenesc este mai sanatos, mintea este mai clara si spiritul este mai linistit, daca omul nu consuma carnea, laptele si grasimea altor fiinte sacrificate in numele unor pofte egoiste. E timpul sa intelegem ca pentru a aduce Raiul pe Pamant si a fi demni de acest Rai, orice agresiune si crima trebuie sa inceteze, iar dorintele din iubire trebuie sa prevaleze dorintele egoiste care nasc energii joase. Fiti constienti, si intelegeti ca ceea ce aveti in farfurie nu este “ceva”, ci este “cineva” care a avut emotii, senzatii fizice, cineva capabil de iubire, bucurie, loialitate, inteligenta, comunicare si respect. Iubirea nu cunoaste discriminare. A iubi nu se face selectiv. A-i iubi pe toti, inseamna a ii iubi si pe cei asemenea noua, si pe cei diferiti de noi, inclusiv animalele. Nicio fiinta de lumina nu ii este superioara si stapana altei fiinte de lumina, iar animalele sunt si ele fiinte de lumina, animate de acelasi Spirit, create de acelasi Creator.

Eu ma rog neincetat pentru voi toti, pentru noi toti, si trimit toata iubirea mea sa se reverse asupra Pamantului. Am chemat toti ghizii si ajutoarele mele sa sporeasca cat e nevoie aceste actiuni ale mele si sunt suflet la suflet cu toti cei care traiesc aceste vremuri frumoase acum. Universul este orientat catre noi si trimite mari valuri de energie catre noi. O multime de fiinte de lumina ne sustin din Ceruri si noi insine lucram alaturi de ele.

Declarati din adancurile voastre, cu inima deschisa si cu mintea calma, ca primiti energiile acestei zile si ca le ancorati adanc in constiinta umanitatii prin voi, astfel incat toti oamenii sa beneficieze de ele, in masura in care au acest lucru in planul evolutiei lor.

Ma bucur nespus ca ne intalnim in pragul acestul portal si ca va pot imbratisa pe toti cu lumina mea salutand lumina din voi. Ne revedem dupa o calatorie lunga masurata in mii de vieti si rezultatul nostru este maret. Am muncit impreuna, am trait impreuna, am invatat impreuna, am construit impreuna, am evoluat impreuna si acum am reusit sa salvam ceea ce fratii nostri din Atlantida si Lemuria nu au reusit sa salveze acum 13600 de ani. Sper ca maine, conectati la portal, sa va amintiti cu totii de drumul pe care l-am parcurs impreuna si de cat de uniti suntem pe acest drum. As vrea ca aceasta emotie sa fie la fel de vie si in sufletele voastre si sa realizati si voi cat de departe am ajuns impreuna, noi, toate fiintele de lumina eterne si fericite intrupate pe Terra, alaturi de Gaia.

Lumea iubirii pe care am ridicat-o in visele si constiintele noastre, se contureaza incepand de azi si noi suntem binecuvantati sa traim aceste vremuri.

Va iubesc etern, cu toata fiinta mea de lumina, deoarece voi faceti parte din mine precum si eu fac parte din voi! Sunt alaturi de voi si va sustin! Fiti deschisi si bucurati-va!

Lumina care sunt eu saluta si imbratiseaza lumina care sunteti voi!

Diana si Merna totodata

PS: Cei care reusesc sa fie deschisi la acest portal, vor fi mult mai pregatiti sa treaca prin episodul ascensional din 21.12.12.

heaven-stefano-senise

Comments on: "12.12.12 – un portal mult asteptat" (35)

  1. Multumesc din inima, Diana (Merna)! Multumesc pentru imbratisare! Te iubesc si eu! Am asteptat cu nerabdare aceasta postare a ta. Sunt strabatuta de aceeasi emotie vie, ca si tine. Multumesc pentru sustinere!
    Namaste!

    Elena Claudia.

    Like

    • Cu toata dragostea mea Elena Claudia! Ma bucur ca a ajuns si la tine mesajul meu. Cum te simti azi, la cateva zile dupa 12.12 ? 🙂 Namaste!

      Like

      • Nu pot exprima in cuvinte ceeace simt! Sincronicitatile sunt aproape instantanee, o alta perceptie, o alta stare de a fi. In data de 12.12.12, am aflat din ce familie fac parte si in timpul unei meditatii profunde mi-am aflat si numele (doua dintre numele purtate). Pentru mine totul s-a intamplat foarte repede, a fost efectul “celei de-a o suta maimute” pot spune ca inca nu m-am dezmeticit. Pe parcursul a 12 ani am ” simtit” si am ” vazut” lucruri incredibile pe care, la momentul respectiv nu le-am inteles. Am avut si o experienta de moarte clinica in care am vazut ALTCEVA decat tiparul obisnuit al celor care au mai avut astfel de experiente. E atata PACE si LINISTE si IUBIRE, dincolo de voal. Cea mai mare palma, atunci, a fost in momentul in care mi s-a spus ca trebuie sa ma intorc si am simtit cum ma scurg inapoi in corp. Atunci nu intelegeam! Daca nu mi se intampla acest lucru, astazi vedeam altfel lumea. Acea experienta m-a schimbat pentru totdeauna, ireversibil. Dar, iata-ma AICI si ACUM! Pot sa spun sincer ca simt o mare fericire! Fericirea de a putea sa discut cu tine despre toate aceste lucruri pe care nu le-am discutat. Astept cu nerabdare data de 21.12.12. Stiu ca voi afla (si poate voi vedea cu ochii mintii) si alte lucruri. Astept si urmatoarele tale postari. Te iubesc, multumesc! Namaste!

        Like

      • Ce frumos! Ma bucur pentru tine!! Ce experiente frumoase ai avut si iti doresc sa mai ai! Da, asa vin trezirea si revelatiile…nu stii cand, dintr-o data ai niste experiente care iti depaseste puterea de cunoastere si intelegere si brusc te regasesti intr-o lume care abia acum incepe sa ti se arate. Si eu am avut mai multe calatorii in afara trupului, dar fara sa mor,ci pur si simplu prin decorporalizare necontrolata ( mi se intampla cand incerc sa imi calmez mintea sa meditez) si da, asa e: pace, liniste si iubire….si atata fericire…si o stare de unitate si de “acasa” cum nu am trait niciodata pe Pamant. De aceea uneori mai plang dupa Acasa si mi se pare Pamantul asa de…greu de experimentat. 🙂 Abia de o vreme am inteles si eu cat de frumoasa este de fapt si viata pe Pamant, in toata complexitatea ei. Lumea de aici si lumea de Acasa sunt asa de diferite, insa la fel de frumoase,fiecare in felul ei unic. Pana la urma, si una si cealalta sunt parte din aceeasi Mare Creatie nascuta din Iubire. Fie ca fiecare zi a vietii tale sa fie o zi a fericirii! Si eu te iubesc! Namaste! 🙂

        Like

  2. 12.12.2012=3+3+6=11; asa a fost 03.12.2012, asa va fi 21.12.2012 si 30.12.2012…

    Like

  3. Multumesc, multumesc, multumesc. Traiesc din plin emotia acestei zile, sunt foarte fericita ca sunt aici acum, imbratisata de aceasta energie minunata. Aseara tarziu, pe la 11:00, am tras perdeaua si draperia sa ma uit afara pentru ca mi s-a parut o lumina nefireasca, am crezut ca sunt aprinse mai multe felinare pe strada. Nu erau. Dar Lumina era. Multa si calda. Ningea linistit, dar cerul era nefiresc (sau abia acum firesc:)) de luminos. Sunt cu lacrimi in ochi si noduri in gat de azi-dimineata. Energia este coplesitoare. Va trimit toata iubirea de care sunt capabila. Fie sa cream lumea pe care ne-o dorim. Va iubesc.

    Like

    • Acelasi sentiment, al unei nopti prea luminoase, l-am avut si eu, tot pe la ora 11… M-am bucurat sa citesc comentariul tau, m-am simtit din nou parte din Tot.

      Like

    • Felicia, ai pastrat sentimentul din seara de 11? 🙂 Eu dupa 12.12 vad atata frumusete in jur, chiar si unde inainte mi se parea greu de vazut. Imi apar lacrimi de fericire uitandu-ma la copaci, la catei, la oameni care discuta intre ei, la cer, la luminite pe strazi. Ma uit in jur la planeta si lumea pe care am creat-o impreuna de mii de ani si tot ce vad e frumusete si perfectiune, chiar daca unele detalii sunt aparent impotriva iubirii si frumusetii. Inteleg pe deplin, constientizez, ca nimic nu este intamplator si chiar in asta sta magia vietii pe Pamant. In felul in care totul este perfect, la timpul potrivit, la locul potrivit, aliniat cu totul si generand minunate relatii cauza-efect. Pentru prima oara, merg pe strada, privesc in jur si cu lacrimi in ochi rad si spun catre cer: “Doamne, totul este atat de perfect! Cata frumusete!” Dar pe langa cerul luminos din seara de 11, ati observat si cat de puternic sclipeau stelele, si mai ales Venus? 🙂 Ca si cum ne transmiteau mesaje, ca si cum ne strigau de acolo ca ne sustin si ne vegheaza….:X

      Like

  4. cristinn68 said:

    Pace si lumina,fiinta frumoasa si inteleapta!Namaste!…

    Like

  5. mihaelapavelescu said:

    Multumesc Diana!Sunt in asentimentul tau,traiesc aceleasi emotii,ma simt schimbata,parca o fericire m-a cuprins,si asta si datorita tie pentru ca m-ai ajutat atunci cand am avut cea mai mare nevoie,m-am schimbat si vreau sa simt,sa percep tot ce vine spre noi in aceste zile,nu vreau sa pierd nimic.Iti multumesc,si mereu rog ingerii de lumina sa fie langa tine.Te imbratisez cu iubire si lumina!

    Like

    • Si eu iti multumesc, Mihaela! Impreuna lucram in lumina, impreuna ridicam planeta si facem schimbarea! Eu sunt ca si voi, unul dintre lucratorii luminii. Te iubesc! Ramai pozitiva si iubitoare!

      Like

  6. este ade varat ca se petrece inceputul unei alte ere si alt inteles.tybi.n.i.v.m.v.m.

    Like

    • Da, Tivi, am muncit cu totii pentru asta. Lasam in urma un trecut tumultos, plin de lectii, sub semnul dualitatii si al fricii, si pasim in alta era, o era a iubirii, a pacii, a intentiilor pozitive, a abundentei pentru toti…..a raiului pe Pamant. 🙂 Ce bucurie!!!

      Like

  7. Va multumesc mult !!

    Like

  8. Multumim din suflet pentru post. L-am cautat, in 12.12., zi in care m-am simtit foarte bine, plina de iubire si increzatoare. De aseara insa ma simt foarte obosita fizic si simt nevoia sa ma odihnesc mai mult, fara motiv aparent. Poate ca am avut mult de lucru in plan subtil, asta e singura explicatie la care m-am gandit.
    In ziua de 12.12. am fost impiedicata sa lucrez, a fost o experienta nemaitraita, am fost surprinsa, dar si amuzata, in acelasi timp. Eu lucrez intr-un domeniu in care sunt multi oameni in situatii conflictuale, cu energii joase. Nimic nu mi-a reusit in 12.12 la locul de munca, am fost “intarziata” la plecare spre instanta de fetita mea, care plangea si voia sa ma tina langa ea, lucru mai putin obisnuit in alte zile (are 3 ani si 4 luni) si “grabita” sa ies din instanta de o prietena venita de departe. Cat am stat la lucru, toate au mers pe dos, nimeni si nimic nu mai functiona ca in alte zile.
    M-am bucurat sa vad si sa simt ca vechile structuri nu mai sunt sustinute energetic, sau cel putin se pare ca nu mai e loc pentru mine acolo.

    Like

    • Namaste, Cristina! Ce semne frumoase ti s-au aratat…asa lucreaza Universul, asa ne trimite semne. Si e important sa ascultam intotdeauna copiii. Ei sunt conectati inca cu Sursa divina a Adevarului si ne pot da raspunsuri pure. Poate ca ti se spunea sa nu lucrezi, si sa stai departe de orice te-ar putea tulbura, sa stai in liniste, si sa asimilezi energiile portalului. Oboseala se datoreaza schimbarilor interioare pe care le sustii si volumului de energie pe care il canalizezi zilele acestea. Dormi si odihneste-te cat poti tu de mult. Ai nevoie, e justificata nevoia. Asculta-ti trupul.El are propria inteligenta care depaseste inteligenta mintii.
      Te iubesc si te imbratisez cu toata lumina mea!

      Like

  9. Foarte frumoasa postarea si plina de energie, eu am citit doar in 13 ce ai scris. Din ce am simtit eu, energiile vin in valuri iar portalul e deschis cateva zile.(Masurati Radiestezic!!!).
    In fiecare zi se intampla ceva… minunat si desigur fiecare va simti altceva. Va atept cu impresii, cu ce a simtit fiecare(si la nivel fizic) daca doriti. Doamne, ajuta-ne pe toti !!!

    Like

  10. Am citit acest articol cat si comentariile si am realizat de ce pe data de 11 dec. in timp ce meditam am avut parte de cea mai placuta senzatie de pana acum. Nu meditez de foarte multa vreme si credeam ca iti trebuie ani de experienta ca sa intri cu adevarat in starea de meditatie dar s-a intamplat ca in acel moment cand chiar vroiam sa deschid ochii (pt. ca ma apuca putin teama cand stau prea mult timp cu ochii inchisi) am realizat ca se intampla ceva…..m-a cuprins o caldura placuta si o bunatate interioara de nedescris, mi-am dat seama ca nu imi mai simt corpul, era ca si cum se evaporase iar eu parca pluteam si cu o stare de bunatate coplesitoare greu de explicat in cuvinte, am realizat imediat ce mi se intampla si nu am vrut sa deschid ochii, am vrut sa mai experimentez putin dar dupa cateva momente mi s-au deschis instantaneu si in imediatul moment am inceput sa respir atat de greu ca si cand nu as fi respirat o saptamana (la figurat vorbind) si am continuat asa timp de vreo 4-5 minute timp in care incercam sa-mi si revin din soc, in acelas timp sa-mi dau seama ca abia imi puteam misca mainile si picioarele, maini care atunci cand m-am uitat la ele erau extrem de transpirate iar cand le-am dus la fata erau extrem de reci si tremuram ingrozitor desi in camera erau 30 grade celsius. Am intrat in stare de soc si am inceput sa plang, cand m-am dat jos din pat abia puteam sa merg ca si cum muschii imi erau atrofiati. Acum stau si ma intreb, aceasta revenire brusca si putin brutala din stare este rezultat al lipsei mele de experienta sau e pur si simplu s fost ceva normal mai ales ca starea a fost atat de intensa incat poate a avut loc un fel de ”out of body experience” doar ca nu am vazut decat o lumina foarte calda, deci….?. Am impartasit aceasta experienta aici, acum si vreau sa stiu in special parerea ta Diana (Merna). Stiu ca nu ar mai trebuii sa imi mai pun astfel de intrebari care sunt practic inutile. Acum stiu ca cineva acolo Sus a vrut ca eu sa trec prin aceasta uimitoare senzatie ca sa imi arate faptul ca sunt pregatita pt. ceea ce urmeaza, si nu imi mai este teama, acum sunt foarte extaziata si abia astept momentul de pe data de 21 dec. Va doresc tuturor sa treceti printr-o astfel de experienta, e minunat. Dumnezeu sa va binecuvinteze!

    Like

    • Buna, Ecaterina. Imi pare ca ai avut o experienta de decorporalizare in urma meditatiei si cand ai revenit in ceea ce numim noi realitate, nu te-ai reconectat complet la corpul tau. De aici starea de soc fizic. Se mai intampla. De aceea e important sa ne impamantam mereu, pentru a ramane in legatura cu corpul nostru fizic, chiar daca facem calatorii in astral sau in planuri paralele in constiinta. Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine! Te imbratisez!

      Like

  11. Te rog ajuta-ma…..dupa ce ti-am scris sus am inceput sa ma simt mizerabil, se pare ca inauntrul meu s-a aprins o dualitate si nu stiu cum sa ii fac fata. Aceste vibratii acum ma pedepsesc……dintr-o data am avut si am la nivel inconstient, mi se formeaza imagini care nu isi au locul si produc o energie de vibratie joasa si am fost atacata de aceste energii pt ca nu imi pot controla gandurile si am simtit cum ma ia cu lesin in secunda urmatoare si sa mi se faca rau cu senzatie cumplita de greata si durere adanca in suflet. Imi dau seama ce mi se intampla dar e greu sa controlez, e ca si cum inauntrul meu are loc un razboi intre bine si rau. Am fost la biserica de dimineata, ma duc si dupa amiaza sa imi fac o programare de Spovedanie. Pur si simplu ma simt asa pt. ca nu imi pot controla gandurile, stiu ca depinde de mine dar spune-mi daca e ceva normal si spune-mi ce sa fac. Am nevoie de ajutor, stiu ca am suflet bun dar dintr-o data traiesc la o intensitate care trebuia sa fie inversa, sa ma simt ca in Rai, sa dau la oparte toate relele din viata mea si dintr-o data ele revin asupra mea si ma deregleaza total. E ingrozitor ce simt e exact cum ai zis, intentia rea te face sa te simti ca in iad. Te rog moralizeaza-ma cumva si spune-mi ca se va termina si voi putea face saltul cu bine, am nevoie de sustinere morala si sunt singura in acest moment. Te rog ajuta-ma. Ecaterina.

    Like

    • Ecaterina, imi pare rau ca nu am fost aici cand m-ai chemat. Sper ca ti-ai mai revenit.Ceea ce simt eu ca s-a intamplat cu tine e ca intunericul din tine a ripostat. Din ceea ce ai povestit am inteles ca nu ai multa experienta in meditatie si spiritualitate in general. Ai reusit sa intri in strafundul tau usor in meditatie pentru ca vremurile prin care trecem acum favorizeaza asta. Si eu am reusit sa meditez cu mare usurinta pentru prima oara in ultimele 2 saptamani,desi inainte incercam si nu reuseam s-o fac din prima. Prin urmare, umbra ta, egoul, intunericul, sau cum vrei sa ii spui,s-a simtit amenintat de lumina pe care ai adus-o in tine si a ripostat. E ceva absolut necesar si normal. De altfel, ca sa poti aduce lumina in tine si sa iti cresti vibratia, trebuie sa faci loc, adica sa scoti ceea ce este intunecat. Si aceasta golire nu se face in mod calm si usor.Fiindca fortele care sunt fortate sa iasa sunt de obicei agresivitate, ganduri intunecate, frustrari reprimate, ura, durere, regrete, furie, frica, procesul de eliminare va aduce la suprafata, prin starile si faptele tale,toate aceste energii. Orice om, in calea sa spre iluminare, trebuie sa recunoasca, cunoasca, accepte si elibere partea sa intunecata. In astfel de momente te poti simti ca cel mai rau om din lume, te poti simti nedemna de a fi iubita, te poti simti departe de iluminare si fara speranta. Dar nu este asa. Din contra, cu cat eliberezi mai mult intuneric, cu atat te purifici si faci loc luminii sa te umple, sa te invaluie, sa lucreze prin tine, sa te schimbe, sa schimbe prin tine lumea si sa aduca Raiul pretutindeni. Nu te speria, iubita mea sora, nu te panica…Gaseste-ti calmul si pacea in aceasta mare tulbure care te zguduie, si ancoreaza-te in centrul inimii tale, in iubire si intelegere. Nimic rau nu ti se poate intampla daca ramai in calm si armonie, daca intelegi si accepti ceea ce ti se intampla. Insasi faptul ca traiesti aceasta dualitate intensificata si ca treci prin acest episod iti garanteaza ca te cureti de ultimele blocaje si te inalti. Daca nu ti s-ar fi intamplat nimic, ar fi fost poate un semn ca nu evoluezi. Asa evoluam noi oamenii,asa am ales. Trezirea se produce in urma unor socuri si eliberari masive de energii. Bucura-te cand te simti asa, pentru ca inseamna ca esti pe drumul cel bun si te apropii de Acasa. Te imbratisez cu toata iubirea mea si ma rog pentru tine sa fi puternica si increzatoare! Oricand ai nevoie de ajutor, sunt aici…insa iarta-ma, te rog, daca nu raspund in timp, deoarece doar uneori intru pe internet.

      Like

    • Catalin Dobre said:

      Ai facut un pas mas prea mare, prea repede, cred eu.. Corpul tau si structurile tale energetice nu sunt obisnuite cu astfel de schimbari de vibratie. E normal sa reactioneze la soc.
      Exprima-ti si tu intentia in univers ca evolutia, schimbarea, transformarea, acordarea tuturor structurilor tale la noile vibratii si frecvente ale constiintei colective sa se faca in ritmul ideal pt tine.
      Iar la urmatoarele meditatii, fa o mica rugaciune catre cine simti tu, si roaga-ti ghizii spirituali sa fie alaturi de tine. S-ar putea sa ai rezultate mai bune, sau din contra, sa nu ai. Oricum ar fi, e in ritmul ideal pt tine, atata timp cat tu ceri asta.

      Cat despre preot si spovedanie.. Nu lasa frica sa te domine. Egoul, partea refulata din tine ar face orice sa nu piarda controlul. Ideal ar fi ca tu sa stabilesti termenii si circumstantele evolutiei si tranformarii tale, nu vreun intermediar. Civil sau …”trimis al domnului pe pamant” :). Ai grija sa nu te sperie mai mult. In viziunea religiei, e pacat doar sa te gandesti la.. energii. 🙂

      Bea apa, respira adanc, pastreaza-ti calmul si ai rabdare sa-ti aliniezi frecventele. 😛

      Parerea mea.

      Like

  12. Am gasit blogul tau din intamplare, cu siguranta nu era o intamplare, si ma bucur pt ca am gasit raspunsuri la multe intrebari. In seara de 12 dec nu mi s-a intamplat nimic neobisnuit sau nimic perceptibil. In schimb aseara, cand m-am intins in pat, am avut parte de o experienta. Parca nu-mi mai simteam ochii, mintea mi s-a golit de ganduri si prin orbite imi trecea un flux de energie, cred ca asa ii pot spune. Au aparut si niste fete de oameni care ma priveau, dar nu sjnt sigura daca erau reali sau deliram. Apoi, acelasi flux l-am simtit prin urechi. Pot sa spun ca in ultimele zile nu m-am simtit prea bine fizic, o stare de oboseala trecatoare, o stare de raceala usoara, amorteste bratul stang, piuie urechile … Sa inteleg ca a inceput transformare? Ce se va intampla cu copiii nostri? Ce se va intampla mai exact pe 21 decembrie?

    Like

    • Buna Diana, este in regula, nu te speria. Te schimbi, energiile circula mai intens prin tine, adn-ul tau se modifica, structura cristalina a corpului tau se transforma si creierul tau lucreaza intens pentru a face posibile aceste schimbari si curgerea informatiilor in viata ta. Viziunile pe care le ai pot avea legatura mai mult sau mai putin cu vietile trecute, cu karma neeliberata, cu temerile pastrate, cu blocajele tale. Pe masura ce ne schimbam, eliberam energiile trecutului sub diferite forme si astfel ne intalnim cu senzatii, sentimente, frici si chipuri ale persoanelor din trecut ( tot trecutul tau, nu doar viata asta). Dupa 12.12 multi dintre noi s-au deschis pt prima oara si altii s-au deschis si mai mult si au devenit mai senzitivi. Este in regula. Vei fi bine, Pe 21.12 lasam in urma trecutul, o era, cu tot ce au insemnat ele, si avem sansa sa renastem ca un fluture din cocon. Omida care am fost si fata de care suntem recunoscatori ca a muncit sa ne transforme in fluture, va deveni o fiinta usoara, libera, in armonie cu Universul si deschisa abundentei. Dupa 21.12 vom avea viata pe care o dorim si pe care o vom proiecta. Pentru cei care doresc iubire si pace in lume, va fi raiul pe pamant, Pentru ceilalti care inca sunt inconstienti si prinsi in energii negative, va fi greu. Fiecare primeste ceea ce atrage si fiecare traieste in lumea in care crede. Voi scrie un articol despre 21.12. maine. Te imbratisez si fii puternica si pozitiva!

      Like

      • Multumesc, mie nu-mi este frica de schimbare, ma ingrijoreaza doar modul in care se va produce. Ma intrebam daca pt a construi o lume noua, mai buna, e nevoie sa o distrugem la propriu pe cea veche. As vrea sa stiu daca e cazul sa ne pregatim si altfel decat sufleteste pt 21 decembrie. Astept sa citesc noul tau articol. Numai bine, draga mea.

        Like

  13. Alexandra said:

    Buna Diana… nici nu stiu exact de ce iti scriu acum, m-am regasit un pic in ce a zis Ecaterina, si cred ca am nevoie de ajutorul tau. Simt, la fel ca ea, ca in ultima vreme ma incearca tot felul de ganduri, si pozitive si negative, iar pe cele negative le controlez greu , dar totodata simt ca tin de trup,minte si nu de suflet. Ma tem ca nu sunt pregatita, nu stiu cum sa scap de sentimentul de frica… Mereu mi s-a spus ca sunt o persoana cu suflet bun,vibratii pozitive, foarte calma si foarte zen, si stiu ca asa sunt, dar imi este frica, nu stiu de ce .Simt o dualitate in mine intre bine si rau, desi sunt constienta ca mereu am ales binele. De vreo 2 ani mi s-au aratat multe semne, in oamenii si in situatiile pe care le-am intalnit, coincidente bizare,inexplicabile, care aproape ca m-au convins ca totul este asa cum trebuie sa fie, si ca sunt..aleasa, daca nu ma supraestimez numindu-ma asa. Nu cred ca am meditat vreodata cu adevarat, sunt atat de ancorata in viata cotidiana si in problemele mele si mai ales ale celor din jurul meu incat simt ca nu am timp sa ma gandesc cu adevarat la ce trebuie. Eu vreau sa imi gasesc lumina, linistea, binele, energia pozitiva, stiu intr-un fel ca pentru asta am fost creata 🙂 Dar nu stiu cum sa scap de sentimentul de frica, fiindca nu pot sa imi explic eu mie de ce exista raul, de ce exista vibratii joase, negative, eu imi doresc numai lumina si liniste 🙂
    Vreau sa fiu un lucrator al luminii si totodata mi-e frica sa nu ma fi trezit in al 12-lea ceas.
    Te rog, ajuta-ma sa fiu puternica, spune-mi daca exista ceva ce pot face, sau pur si simplu din cauza schimbarilor trec prin starile astea de confuzie, cum sa fac sa ma linistesc?
    Te imbratisez mult!

    Like

    • Catalin Dobre said:

      Daca imi permiti, cel mai usor lucru pe care poti sa-l faci e sa fii prezenta, aici si acum, si sa vb cu corpul tau, cu sufletul tau, cu spiritul tau. 🙂

      Fara frica! 🙂

      Like

      • Alexandra said:

        Multumesc, Catalin! Asa fac, asa incerc sa fac, si parca imi iese 🙂 Incerc sa imi mentin echilibrul si sa nu ma mai dau peste cap. Sper ca si tu esti bine. Am impresia ca esti o prezenta foarte…pozitiva, si cu asta am zis tot. Ai un blog? 🙂

        Like

      • Catalin Dobre said:

        Multumesc pt urare! 🙂 Nu am blog, doar bantui internetul si imi dau cu parerea :). Numai bine si Craciun fericit!!

        Liked by 1 person

      • Alexandra said:

        As vrea sa vorbim mai mult 🙂

        Like

  14. Pentru postările pline de iubire, trezire şi încărcate cu energie pozitivă, am nominalizat blogul Lumina Răsăritului cu cea mai frumoasă steluţă ! Dacă doreşti să participi la Blog of the year 2012 te aştept cu drag şi doresc ca articolele tale să continue în aceeaşi splendoare şi pline de iubire ! – http://eusuntvictor.wordpress.com/2012/12/18/blog-of-the-year-2012

    Like

Leave a comment