Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Mesaj de Craciun

Dragii mei,

Bine va regasesc in noua lume care a inceput. Bine, poate ca acum nu pare cine stie ce, insa treptat veti simti diferentele fata de cea veche. Cum va simtiti? Cum ati trecut prin 21,22, 23? Cum va simtiti dupa? Ce v-a spus intuitia? Ati observat schimbari in jurul vostru?

Eu m-am simtit minunat zilele acestea, ca si cum as fi renascut. M-am simtit si ma simt, vesela, darnica, iubitoare, plina de compasiune, fericita, recunoscatoare, increzatoare, cum nu am mai fost. In mine e pace si calm. Si am certitudinea ca oamenii au trecut cu bine prin marele portal, deoarece am simtit si vazut in spirit. Sunt asa de fericita pentru asta! Cu siguranta va mai dura ceva timp, ani, pana cand schimbarile vor fi evidente si frapante, insa important este ca am inceput, ca am primit darul iubirii transformatoare si ca am primit in sfarsit calitatea de Noul Om.

Nu intamplator, chiar acum urmeaza Craciunul. In sine o sarbatoare a iubirii si daruirii, caci aceasta este esenta ei. Avem ocazia sa ne adunam impreuna cu alti oameni, sa interactionam la toate nivelurile si sa comunicam insufletiti de emotii pozitive. Ce ocazie mai buna pentru a ierta, imbratisa si disipa niste karma? Ce ocazie mai buna sa spunem: “te accept, te inteleg si te primesc in inima mea indiferent de ceeea ce ai facut in trecut”? Ce ocazie mai buna sa eliberam oamenii din jur pentru a ii dezrobi de povara greselilor, de vina, de frustrari si proiectii, pentru a putea sa mearga si ei mai departe liberi si sa se transforme in energiile noii lumi? Ce ocazie mai buna de a darui fara a astepta inapoi? Craciunul ne da ocazia sa facem toate aceste lucruri. Desi intr-o lume constienta si trezita, ar trebui sa le facem zilnic, fiecare zi a vietii noastre fiind cea mai buna ocazie pentru a transforma lumea prin propriul exemplu.

Sa nu uitam ce sarbatorim de Craciun. Sarbatorim un Mesager al Luminii, pe Iisus, care a reprezentat intruparea Spiritului Christic in Om pentru a ii da Omului lectia a ceea ce poate face, lectia iubirii, compasiunii, iertarii si vindecarii. De Craciun, sarbatorim Spiritul Christic care s-a manifestat in planul lumii noastre prin Iisus acum mai bine de 2000 de ani. Spiritul Christic s-a mai intrupat si prin Buddha, Krishna, si alti mesageri divini ai lumii noastre, si ar putea la fel de bine sa se manifeste si prin voi, daca il primiti. Lumea a avut nevoie de mesageri ai iubirii ori de cate ori si-a iesit de pe fagas si ei au venit. Astazi, in lume nu exista un singur Iisus, ci sunt foarte multi – 0ameni care prin daruirea lor lucreaza in numele Luminii, si ne invata atat de multe lucruri, ne ajuta sa ne vindecam singuri prin credinta si reconectare la Sine, ne trezesc din moartea spirituala, ne invata cum sa ne hranim sufletele si cum sa primim iubirea in noi ca sa gasim Raiul interior. Spiritul Christic lucreaza prin toti acesti oameni care ajuta lumea sa ascensioneze usor si lin spre dimensiuni superioare.  De Craciun sarbatorim deci, pe toti acei oameni care si-au dedicat si isi dedica vietile pentru a ajuta, pentru a sustine si pentru a invata pe altii iubirea neconditionata. Ne sarbatorim chiar pe noi insine daca lasam sa ne patrunda toate principiile christice (daruire, vindecare, iertare, compasiune, acceptare, iubire, armonie, trezire si constientizare).

De Craciun sarbatorim nasterea celui care a ramas in istoria religiilor ca fiind un mesager al lui Dumnezeu. Deci sa primim mesajul si sa il primim pe Dumnezeu si tot ceea inseamna Divinitate si Divin in noi si in casele noastre. Sa il invocam pe cel ce e Iisus sa ni se alature si sa ne bucuram cu inimile deschise.

De Craciun sarbatorim  vindecarea trupurilor, a mintii si a omenirii, asa ca sa ne respectam corpurile, sa nu le ingreunam cu mancare, sa le ascultam nevoile, sa multumim pentru sanatatea lor sau sa le vizualizam sanatoase; asa ca sa ne eliberam mintile si sa nu le alimentam cu frici, ganduri negative ,regrete si tensiuni; asa ca sa ne deschidem catre omenire si la masa de Craciun sa ne rugam pentru ea, pentru ca Lumina sa o invaluie si sa aduca Raiul pe Pamant prin fiecare dintre noi.

De Craciun sarbatorim si copiii care s-au nascut pentru a fi mesagerii Luminii, asa ca sa ne imbratisam copiii, sa le spunem ca ii iubim si sa ne propunem sa ii sustinem sa isi joace rolul fara a ii limita prin dorinta de a fi si a face ceea ce visam noi sa fie si sa faca. Sa ii lasam sa se exprime liber si neconditionat in deplinatatea spiritului lor,deoarece copiii,desi uneori nu ii putem intelege, sunt 100% conectati la spiritul lor. Un copil limitat devine un copil frustrat si se deconecteaza de spiritul sau. Protejati-i si daruiti-le mai ales iubire si incredere, pe langa jucarii si dulciuri!

Sa nu transformam deci, aceasta sarbatoare superba intr-o ocazie pentru a manca, bea si petrece fara  masura, ingreunandu-ne stomacurile, satisfacandu-ne egourile si scazandu-ne vibratia. Sa fim cumpatati si recunoscatori, sa pastram in noi si in jur armonia si echilibrul. Sa multumim pentru ceea ce primim pe masa de Craciun si sa ne iubim si pe noi insine pentru ceea ce am creat, si daca mancati animale, rugati-va sa va ierte si ca spiritele lor sa fie eliberate de karma si de durere, pentru a se reincarna intr-o conditie mai buna. In acest fel faceti un bine dublu – eliberati spiritul animalului de socul mortii sale, dar va curatati si voi hrana de energiile negative ale traumelor animalului. E necesar sa fim constienti de ceea ce mancam si sa mancam cu respect si compasiune, chiar daca se mananca carne.

De Craciun sarbatorim daruirea si iubirea, asa ca, dragii mei, IUBITI SI DARUITI CA NICIODATA SI PASTRATI ACEST SPIRIT PENTRU TOTDEAUNA!

Craciun Fericit, plin de iubire, lumina, daruire, caldura sufleteasca, armonie si pace, va doresc!

Va iubesc si va imbratisez,

Diana

Feel-the-Christmas-spirit_www.FullHDWpp.com_

Comments on: "Mesaj de Craciun" (8)

  1. Ce bucurie! Adevarul e ca nu credeam ca voi simti vreo mare diferenta dupa perioada asta… mai ales ca prin 17-18 ajunsesem la cealalta extrema. Ma simteam rau, eram nervoasa si trista permanent, ba chiar facusem si o mica criza de nervi intr-o seara. Extrem de exploziva si necaracteristica mie. In orice caz… dupa asta m-am trezit a doua zi foarte linistita si bucuroasa, iar in ziua respectiva mi-au venit tot felul de idei despre cum sa-mi imbunatatesc viata. Tot brusc mi-a venit si ideea sa ma apuc de voluntariat, lucru pe care l-am inceput recent si care imi aduce foarte multa bucurie.
    Nu sesizez schimbari majore in jur, cat le observ la mine. Am realizat ce rol au avut toate momentele grele din ultima perioada si cat de mult m-au schimbat si sunt foarte recunoscatoare pentru asta. Asa ca da, in ceea ce ma priveste, simt destule schimbari.
    Multumim pentru articolele frumoase. Craciun fericit!

    Like

  2. Multumim iubita, multumim pentru lumina care esti si pentru cuvintele tale luminoase si la randul meu iti doresc sarbatori cu bucurie si iubire alaturi de cine alegi, clipe minunate in noua era ce zilele acestea s-a deschis pentru omenire. Te iubim si te imbratisam cu drag acum si aici. Cu iubire, Mihai B.

    Like

  3. Craciun fericit si tie, alaturi de cei dragi!

    Like

  4. Mda…si in interiorul meu s-a produs schimbarea.Sunt mult mai calm, desi inainte cu cateva zile izbucneam ca un vulcan :)) si imi vin idei minunate. Craciun Fericit ! Lumina Nasterii sa va umple sufletul de iubire. Va imbratisez pe toti cu drag. Tot din aceasta cauza m-am apucat de blog: luminainteriora.wordpress.com , cu drag Cosmin.

    Like

  5. Ben si Manu said:

    Craciun fericit, multa pace bucurie si iubire iti dorim tie Diana/Merna si familiei.

    Like

  6. pavelescumihaela said:

    Multumim Diana,Pruncul Sfant,sa-ti umple sufletul si casa cu lumina si caldura sa!Te imbratisez cu drag!

    Like

  7. Cristina said:

    Buna seara, Diana,

    Multumesc mult pentru posturi, le caut, le citesc si ma bucur de tot ce ne transmiti, chiar daca eu reusesc sa raspund doar cu intarziere!

    Zilele de 21, 22 si 23 mi-au adus o stare de liniste si de bucurie, insotita de o usoara presiune in cap, simtita in urechi si in nas.
    Mi-am simtit chakrele activate (mai ales anahata si shahasrara), fara sa fac nimic pentru aceasta.
    De asemenea, la sugestia unui prieten, am facut meditatie ascultand “Iarna” lui Vivaldi, muzica pe care atunci am simtit-o foarte adecvata, primeam fericita “ploaia de lumina” si puteam apoi vizualiza “nasterea” lumii noi.

    Dupa data de 21.12.2012 am participat la 2 petreceri cu oameni dintr-un sistem despre care se spune ca se va dezintegra, cel militar. Am fost la multe astfel de petreceri si in trecut, dar acum m-a surprins atmosfera creata, veselia, caldura, dezinhibitiile, de parca toti primisera si puteau darui mai multa iubire, mai multa toleranta. De obicei astfel de petreceri pastrau in ele rigoarea sistemului, oamenii continuau sa fie oarecum scortosi si prea constienti de “gradul” si locul fiecaruia in ierarhie. De aceasta data am vazut general dand mana cu un subofiter, colonei si grade mai mici cantand dezinvolti la “karaoke” si stand la aceeasi masa fara a se mai randui dupa “importanta”. Fiecare era doar o fiinta intr-o stare de zambet senin. M-am bucurat sincer sa-i vad asa, deschisi si fericiti.

    Multumim ca esti alaturi de noi!
    Te imbratisez cu iubire!

    Like

    • Buna, Cristina,

      Recunosc si inteleg ce imi povestesti despre starile fizice pe care le-ai avut.Cam acelasi lucru am simtit si eu. Iar in ceea ce priveste armonia si intelegerea dintre oameni pe care ai observat-o, sa stii ca si eu incep sa o observ in jur si sa ma bucur cu toata inima mea, simtind un iz de viitoare lume in pace. Oamenii se schimba dincolo de vointa si puterea lor. Energiile ii schimba. Si or sa ne uimeasca din ce in ce mai mult pe masura ce va trece timpul. Si mie imi place Iarna de Vivaldi, o asociez cu o stare de pace si libertate. Iti mai recomand cu drag si Opus 61 de Beethoven. Eu am descoperit-o intr-o iarna si o asociez automat cu zapada, calmul si pacea din preajma sarbatorilor de iarna. Te imbratisez cu iubire si iti multumesc pentru frumoasa energie pe care o transmiti. Diana

      Like

Leave a comment