Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Consiliere spirituala

Dragul meu suflet cautator de sine,

Am decis sa accept invitatia unora dintre cititori, a intuitiei si a Universului si sa ofer consiliere personala, directa, acelora dintre voi care va aflati in impas si aveti nevoie de suport si ghidare.

Misiunea mea este sa ajut oamenii. Sa te ajut pe tine, daca intr-o zi imi ceri asta. Este acum mai clar ca niciodata ca este timpul sa fac din asta vocatia mea si sa imi organizez resursele eficient. Am fost inzestrata cu abilitati pe care trebuie sa le utilizez cu intelepciune si sa le pun in folosul oamenilor. Pot vedea in colturile cele mai intunecate ale oamenilor si ii pot conduce acolo pentru a scoate la lumina darurile ce le-au fost incredintate pentru a trai in armonie si echilibru si a isi realiza misiunea personala.

Asadar, iata-ma, pregatita sa te ajut, sa te indrum, sa iti fiu alaturi. De acum ma poti contacta pentru consiliere si ghidare.

Abilitatile, cunostiintele si metodele pe care le pot folosi pentru a te ajuta sunt:

– intuitia mea nativa dezvoltata

– cunostiintele acumulate prin studiul spiritualitatii si experientele personale

– informatii primite prin channeling

– o buna cunoastere a psihicului uman si abilitati de observare si analitice in acest sens

– terapie Reiki

– cristaloterapie

– theta healing

– meditatie ghidata.

Nu sunt un guru spiritual. Nu sunt nici maestrul nimanui. Fiecare este propriul sau maestru. Nu detin raspunsurile la intrebarile nimanui si nu pot parcurge calatoria ta personala in locul tau. Munca iti revine in totalitate tie, pentru ca numai si numai asa calatoria ta si ajungerea la destinatie vor fi autentice. Eu te pot ghida catre raspunsurile care se afla deja in tine dar nu ai, din diferite motive, puterea sa le vezi. As vrea sa stii acest lucru, pentru a nu exista confuzii.

Cunoastem cu totii cat de important este sa aprinda cineva o luminita catre care sa mergem pana iesim la capat, in lumina, atunci cand suntem in intuneric complet. Eu m-am nascut cu abilitatea de a ajuta oamenii sa se inteleaga si cunoasca pe ei insisi, pentru ca eu pot vedea in oameni cand ei insisi nu pot vedea. Aceasta este ceea ce pot face pentru tine. Iar daca ajungi sa te cunosti pe tine cu adevarat, sa dai la o parte valul care te impiedica sa iti recunosti valoarea, de aici la a te iubi pe tine insuti este doar un pas. Nu ai cum sa nu te iubesti cand vezi cat de minunat esti.  Iar un om care se iubeste pe sine este capabil sa daruiasca iubire tuturor si sa contribuie la o lume mai buna. Pas cu pas. Cu mine vei redescoperi creatorul din tine, eu voi fi oglinda ta.

Daca vrei sa ma cunosti mai bine mai intai, iti recomand sa “rasfoiesti” cu rabdare acest blog pentru a vedea daca intre noi exista compatibilitate.

Daca esti ingrijorat ca nu ai destule resurse financiare pentru a apela la mine ca si consilier, relaxeaza-te. Scopul meu suprem este sa ajut oamenii, nu sa ii pun in dificultate. Darul meu vine catre tine cu increderea ca Universul este destul de just sa stabileasca el moneda de schimb si valoarea recompensei. Las la latitudinea ta cum apreciezi darul meu si cum valorifici aceasta investitie in dezvoltarea ta.  Nu am asteptari financiare, ci doar incredere ca Universul echilibreaza mereu talerele balantei astfel incat cu totii sa iesim in castig.

Pentru mai multe detalii, te rog sa imi scrii pe adresa de email: lumina.rasaritului@yahoo.com  si vei primi un raspuns din partea mea in timpul cel mai scurt posibil.

Cu sutinerea Divinitatii si Mamei Pamant, fie ca acest nou inceput sa fie spre binele suprem al tuturor ! Namaste!

La dispozitia ta, dragul meu suflet cautator de sine,

Cu drag,

Diana

“Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.”

lm

Comments on: "Consiliere spirituala" (4)

  1. felicitări pentru site. mi-ar plăcea însă, atunci când preiei articole de pe undeva, să o faci precizând nu numai sursa, ci si numele autorului. pe Călătoria Inimii este precizat cu claritate că orice articol se poate prelua cu acordul celui care l-a scris. majoritatea sunt scrise de mine. mulțumesc, Horia Țurcanu

    Like

    • Multumesc mult, Horia! Ce surpriza placuta si ce onoare sa am ocazia sa schimb chiar si cateva cuvinte cu tine. Imi cer mii de scuze daca nu am mentionat si autorul, nu stiam de regula, am crezut ca este de bun simt sa pun doar sursa. Dar nu-i problema, mentionez si autorul chiar acum. Va admir enorm si pe tine si pe sotia ta si iubesc cartile pe care le publicati si articolele pe care le scrieti. Daca tot am prins ocazia, am o rugaminte: daca stii, imi poti recomanda o carte despre universuri paralele, existente paralele? In ultima vreme am tot felul de experiente care ma fac sa cred in existenta noastra in multiversuri sau lumi paralele. As vrea sa imi largesc orizonturile in aceasta privinta. Multumesc si toata admiratia pentru tot ceea ce creezi in aceasta lume! Diana

      Like

  2. dana39 said:

    este posibil ca o persoana sa ajunga intr-o armonie aproape perfecta atat fizica cat si psihica si spirituala….sa simta si sa traiasca toate aceste tranformari despre care vorbeste acest site….iar apoi sa se piarda atat de tare si sa cada pe o frecventa ata de joasa incat sa nmai stie nimic si sa numai simta nimic …sa treaca de la o stare de beatitudine constanta pe care o simtea in fiecare secunda a fiecarei zi la o stare de constanta frustrare si nesiguranta?

    Like

    • Buna Dana,
      Da, este posibil. Chiar mie mi se intampla mereu. Dar sa stii ca este un urcus urmat de un coboras si apoi alt urcus, si tot asa. Evolutia noastra nu este lineara sau macar stabila. Uneori, cand ni se pare ca am reusit sa trecem un prag pentru totdeauna, este o iluzie. Am reusit de fapt, sa trecem doar de o proba. Urmeaza alta. Dar desi in asta sta greutatea experientei noastre pe Pamant, tot in ea sta si frumusetea si unicitatea. Desi nu este liniara evolutia, ea este totusi ascendenta. Nu te ingrijora, evolutia tot se petrece. Si apoi, mai conteaza si cum gandim, ce oameni avem in jur, in ce energii inotam. Se poate ca unele situatii si oameni sa para ca ne trag inapoi in jos. De aceea, este bine sa cautam sa ne inconjuram numai de oameni pozitivi, frumosi, care sa ne inspire. Nu zic sa ne izolam, ci sa fim mai precauti. Si mai vreau sa iti spun ceva: desi poate nu crezi ca ai puterea asta, e doar o chestiune de alegere, si oricand vrei tu, poti trece de la frustrare si nesiguranta, la beatitudine. Este nevoie doar de o schimbare de paradigma, de a alege ce viziune vrei sa ai. Vezi partea plina a paharului sau pe cea goala? Vezi imaginea de ansamblu, sau picatura de cerneala care o pateaza? Imaginea de ansamblu e ca suntem pe acest Pamant din alegere constienta si personala, ca totul este ca un joc pe niveluri, ca evolutia e garantata daca o alegi si ca nimic rau nu ti se poate intampla daca gandesti pozitiv si raspandesti iubire in jurul tau. Lumea poate parea rea, absurda, nedreapta, dar asta e dualitatea. Fiecare joaca rolul bine stabilit. Daca nu ar fi intuneric, nu am putea distinge lumina. Daca nu ar fi sentimentul ca lumea poate fi mai buna de atat, nu am fi motivati sa o facem mai buna decat este. Intunericul, sau ceea ce consideram noi negativ, este un catalizator pentru evolutia omenirii. Deci, da se poate, dar depinde care este viziunea pe care o imbratisezi si cu care traiesti. Tu ce alegi? Te imbratisez si te iubesc.

      Like

Leave a comment