Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Intalnirea de maine

Dragii mei,

Am ajuns sa traim si ziua dinaintea intalnirii noastre. 🙂 Sincer, sunt foarte emotionata si curioasa sa va cunosc si sa vorbim.

Nu zic ca am tras doar eu niste sfori, dar vremea o sa tina cu noi si o sa avem cald si bine, fara ploaie. Poate doar un pic innorat. Ideal ar fi fost sa stam pe jos in iarba…dar daca e umed, mai vedem. Vreau sa ne simtim bine, confortabil.

Deci, maine, 21 aprilie, ora 11:oo, ne intalnim la intrarea din Parcul Tineretului dinspre liceul Gh. Sincai. Mai fac azi un ultim apel, ca sa stiu pe cine si cati dintre voi sa ii astept sa soseasca. Asa ca va rog, lasati fiecare cate un comentariu ca sa facem prezenta.

In plus, mai jos aveti o harta ca sa va puteti orienta usor. Am marcat locul de intalnire. Sa ne vedem cu bine! Si fie ca drumurile sa va fie line si protejate de Lumina! Va imbratisez!

Comments on: "Intalnirea de maine" (15)

  1. Din cate stiu pana acum, e posibil sa vina:
    Ana
    Ema
    Mariana
    Ektrina
    Catalin
    Victor

    Se confirma aceste persoane si azi? 🙂 Hai, hai, cine mai vine? Eu ma intalnesc si cu unul singur daca vine, pentru ca fiecare dintre voi este la fel de important pentru mine ca si toti.

    Like

  2. as veni cu drag,dar ….sunt din Suceava.O intrunire reusita va doresc!!

    Like

  3. singh brandusa ioana said:

    Eu , nu voi pierde aceasta intalnire sub nicio forma.O astept de ceva vreme, deci, voi fi si eu acolo! Cu drag,Ioana-Brandusa.Sa ne vedem cu bine.Pace si lumina!!!

    Like

  4. Cristina said:

    Si eu as veni cu mare drag, dar sunt la sute de km … si am o fetita micuta de care ma pot desprinde cu greu. Sunt convinsa insa ca vor mai fi intruniri la care voi putea veni. Va imbratisez de departe!

    Like

  5. Draga mea, cu scuzele de rigoare, nu pot veni. M-as fi bucurat sincer sa va cunosc dar nu am cum sa ajung in Bucuresti. Oricum, multumesc pentru tot ce postezi si pentru toate discutiile de aici. M-au ajutat foarte mult in anumite momente ale existentei mele. M-au ajutat si postarile lui Victor pe blogul lui. Si ma ajuta in continuare. Sunteti nemaipomeniti.
    Va doresc o zi plina de soare si o intalnire reusita! (poate postezi si o poza).
    Va iubesc!
    Elena Claudia.

    Like

  6. Ektrina said:

    Cu mare drag, ne vedem maine!

    Like

    • ioana singh said:

      Numele meu , este Ioana si doresc sa te intreb daca, ai participat la intalnirea de astazi.Eu am ajuns la locul intalnirii cu o jumatate de ora mai tarziu si nu am mai gasit pe nimeni.Te rog sa imi spui, daca intalnirea a mai avut loc si, cum a fost,cum au decurs lucrurile.Multumesc anticipat!

      Like

      • Buna Ioana, noi am stat in acel loc pana pe la 11 si 20 de minute. Apoi am plecat putin mai incolo si ne-am asezat pe iarba, in speranta ca cei care vor mai veni, vor suna si ne vom duce sa ii luam. Am lasat numarul meu tocmai pentru aceasta. Victor si Ektrina au venit si au sunat cand au ajuns. A fost foarte usor sa ne intalnim si am avut o intalnire minunata.
        Imi pare rau pentru ca nu te-ai intalnit si tu cu noi, dar nu puteam sa ne petrecem ziua asteptand la intrarea in parc. Am asteptat 20 de minute si apoi am zis ca e suficient. De obicei daca cineva nu ajunge la o intalnire in 20 de minute si nici nu suna, inseamna ca nu mai vine.
        Lasa ca ne mai intalnim si sper sa ajungi data viitoare! 🙂 te imbratisez. Diana

        Like

  7. Ektrina said:

    Vreau sa va multumesc din suflet pentru intalnirea de astazi. Diana, Catalin, Victor (Catalin), am avut parte de o zi minunata, cu mult soare in ciuda prognozelor si reconectarea la frumusetea naturii si a inimii noastre. Sper sa ne revedem curand!

    Pentru cei care au lipsit astazi, ne vom cunoaste cu urmatoarea ocazie, deci stati fara grija!

    Va doresc o seara frumoasa!

    Like

  8. Eii da, a fost foarte frumos ! Am avut parte de o zi sclipitoare ! Suflete dragi si minunate ! Diana, Catalin, Ektrina, Multumesc pentru tot !

    Like

  9. Buna draga mea Diana am vazut ca va-ti intalnit si a fost minunat bravo voua,dar spune-mi te rog cand mai ai de gand sa faci urmatoarea intalnire sa ne cunoastem si noi eu maine plec de aici si mari ajung in tara daca nu o sa mai faci o intalnire sambata asa cum ai zis,poate ne intalnim la mine sambata asa cum mi-ai promis.eu ti-am lasat nr meu de tel dar nu mi-ai raspuns la mesaj.Eu nu o sa stau mult in tara o sa ma intorc inapoi si o sa mai stau putin aici,si sincer sa fiu mi-ar face mare placere sa te cunosc,mar ajuta foarte mult spiritual sa stiu ca mai sant si alti oameni care cred in aceleasi idealuri si intrun nou pamant,plin de iubite is fara negativitate.

    Like

    • Buna Viki, am luat numarul tau. Dar asteptam sa ajungi si vorbeam dupa. Sigur ca ne intalnim la tine. Insa nu pot promite de acum ca sambata. Tu cat stai prin tara? Vorbim in cursul saptamanii viitoare si stabilim. Am mai multe lucruri de facut saptamana care vine si trebuie sa le aranjez pe toate cumva…Dar sigur ca ne vedem! Te imbratisez!

      Like

Leave a comment