Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Cum ma simt azi

Dragii mei,

Stiu ca asteptati sa va scriu, sa va povestesc ce s-a intamplat cu ocazia tranzitului lui Venus. Iata-ma intoarsa si pregatita sa impartasesc cu voi ceea ce simt acum.

Nu am mari vesti, nu stiu ce s-a intamplat…

Poate ca am avut asteptari prea mari, poate am gresit cu ceva, insa sunt foarte comfuza pentru ca imi pare ca….nimic nu s-a intamplat pe 6 iunie. Am avut zile, in preajma marilor portaluri de pana acum cand m-am simtit diferita, cu vibratia ridicata, o fiinta de lumina in toata deplinatatea mea, impacata…Dar de data asta, nimic. 😦

Sincera sa fiu, sunt trista. Si ma invinovatesc. Cred ca am gresit cu ceva, cred ca am facut ceva nedemn de ceea ce sunt, si am senzatia ca am pierdut ceva important. M-am certat puternic cu mama mea inainte sa plec, din cauza modului in care se poarta cu mine, de parca m-ar dispretui. Poate nu trebuia, poate m-am infuriat prea tare, poate era un test si trebuia sa am rabdare, poate doar impreuna am fi reusit, pentru ca noi doua suntem spirite calatoare impreuna…Nu stiu…e greu de spus.

Ma tem ca…am ratat acest portal. De ce?

Pentru ca ma simt…diferit de pana acum. Ma simt parca mai golita, mai putin iubitoare, mai frustrata, mai furioasa, mai saraca, mai trista…si pentru ca atunci cand ma rog si chem ajutor nu primesc raspuns. Ma simt singura. Cred ca am gresit cu ceva, si mi-am scazut vibratia. Atunci cand iti scazi vibratia celor de sus le e mai greu sa iti raspunda si tie iti e mai greu sa ii auzi. Ma doare sufletul adanc si desi incerc sa ma reconectez, nu reusesc. Nu stiu daca va puteti inchipui ce dureros e. Simt ca nu pot trai fara ghizii mei, fara iubirea si mesajele lor. Nu vreau sa redevin ceea ce am fost acum cativa ani, cand nu eram trezita spiritual. Pentru ca simt ca….e la fel de liniste in jurul meu ca atunci.Insa, spre deosebire de atunci, acum cred cu tarie in atatea lucruri spirituale, in ghizi, in dumnezeu si in magia universului! Acum, spre deosebire de atunci, imi strig cu incredere si dor Sinele, si ma doare ca nu il pot auzi.

Ceva s-a schimbat, si nu in bine, cu mine.Sau poate e doar o perceptie eronata de a mea. Parca s-a rupt o coarda. Si de aceea ma tem ca m-am indepartat vibrational de dimensiunea a 5-a si ca poate nu am trecut portalul.

Incerc sa nu ma deprim prea tare, dar ma doare aceasta distanta si vreau sa fiu cum eram inainte.

Am fost in Amsterdam in acele zile de 5-6 iunie. Acolo m-a dus intuitia. Acolo m-a chemat inima si Universul mi-a pregatit toate mijloacele, desi parea imposibil, sa ajung acolo. Deci, acolo trebuia sa fiu. Tot timpul cat am fost acolo m-am simtit foarte-foarte obosita, aproape extenuata, ca si cum consumam foarte multa energie si in acelasi timp am fost trista si furioasa intr-un mod incontrolabil – de parca nici eu nu intelegeam ce era cu mine. In dimineata in care trebuia sa merg pe plaja din apropiere, orientata spre est, de unde as fi vazut rasaritul si tranzitul, a plouat tare si au fost 9 grade si s-a nimerit ca niciun autobuz sa nu plece la 4 dimineata intr-acolo ca sa pot ajunge la 5:30 cand incepea tranzitul. Primul autobuz pleca abia la 6:20 si ajungea pe la 6:50, exact dupa tranzit. Asa ca am ales sa raman in hotel, sa ma trezesc la 5:30, sa meditez si sa ma rog pentru primirea iubiriii pe Pamant, pentru trezirea si iluminarea oamenilor, pentru inceputul unei noi ere, pentru multe altele. Nu stiu daca nu cumva am gresit ca nu m-am dus pe plaja aceea…as fi putut pleca de cu noaptea si sa stau pe ea pana in zori, dar in conditiile in care ploua torential si era bezna, nu stiu cum as fi reusit….Poate ca ar fi fost un test de devotament si eu…am fost prea comoda. Nu stiu! Nu stiu! Cert e ca, dupa ce m-am rugat am adormit, si cand m-am trezit, am simtit ca am pierdut ceva. Am simtit o tristete adanca. O tristete dincolo de timp si de spatiu.

Din cauza ca nu mai pot comunica cu Sinele meu sau cu ghizii mei, am intrebari fara raspuns si pot doar sa am banuieli despre ceea ce s-a intamplat. Stiu ca uneori trebuie sa fim in anumite locuri anume doarece suntem acolo ca o piesa care se potriveste in puzzle, ca o cheita care e la fix si porneste un mecanism. Poate de asta a trebuit eu sa merg acolo – de acolo am activat eu ceva. Am mers acolo unde m-a atras energia. Unii oameni nici macar nu sunt constienti cand isi fac misiunea, sunt doar la locul si timpul potrivit undeva si intra in contact cu un anumit vortex, portal sau persoana, pentru a canaliza energii spre pamant si pentru a ancora Pamantul. Nu stiu – poate ca am sentimentul ca am pierdut ceva pentru ca mi-am facut o parte din misiune si acum aceea parte nu mai e. Poate ca de fapt sunt detensionata. Poate ca nu mai am nevoie de ghidare! Dar cine nu are? Am mare nevoie de respunsuri si ma doare aceasta asteptare! Mi-e dor de ai mei de acolo si mi-e dor de Sinele meu. Eu cea de acum, seamana cu cea care a fost – si nu ma simt deloc bine asa. Sunt ma simt persoana care vreau sa fiu – iubitoare, calma, pasnica, echilibrata, radioasa, puternica. Ma simt doar…slabita si furioasa.

Chiar nu stiu ce s-a intamplat. Sper insa ca nu am gresit cu nimic si ca mi-am facut misiunea pentru binele celorlalti oameni. Asta conteaza, sa imi fac misiunea.

Sper ca imi voi reveni, sper ca e doar o stare de confuzie.

Imi pare rau ca nu am sa va dau vesti mai bune si ca nu am sa va povestesc intamplari mai frumoase, mai pline de invatatura. Intr-un fel simt ca va dezamagesc.

Voi ramane alaturi de voi oricum. Poate ca e timpul sa am nevoie de ajutorul vostru. Mi-ar placea sa imi povestiti si voi ce ati trait cu ocazia tranzitului lui Venus.

As vrea sa ne intalnim cu totii in duminica de 24 iunie, in ziua de Sanziene. Este o zi de o importanta majora pentru ca un val mare de energie va veni spre pamant si poate impreuna vom reusi sa meditam putin pentru a ajuta planeta noastra draga. Ce ziceti?

Va iubesc si va imbratisez cu drag!

Diana

Comments on: "Cum ma simt azi" (38)

  1. Cristi said:

    Buna ,imi pare bine sa te aud din nou si capul sus ,sunt sigur ca o sa primesti raspunsurile de care ai nevoie , acestea sunt doar lectii pt noi sa crestem cat mai mult , iar despre intalnire sunt interesat ,iti urez o zii frumoasa

    Like

  2. Steaua Diminetii said:

    In primul rand vreau sa-ti transmit ca nu ai gresit cu nimic, pe noi nu ne-ai dezamagit cu nimic, ai facut ceea ce trebuia sa faci. Chiar daca nu ai simtit nimic, asta nu inseamna ca nu s-a intamplat nimic. Ai fost acolo si-ai impamantat energia ce trebuia depusa in acel loc.

    Ca un plus vreau sa adaug faptul ca oboseala vine de la fluxul continuu de energie ce il transmiteti. Unde se duce aceasta energie? Ei bine in Pamant, in cristale, animale, plante si chiar oameni. Oameni ce au nevoie chiar mai mult decat noi.

    Cat despre legatura ta cu Sinele tau si restu iti pot zice ca ea se va restabili. Fiecare Lucrator al Luminii a simtit asta de mai multe ori in viata sa, iar de fiecare data fiecare dintre voi imi poate confirma ca a urmat ceva minunat dupa acea cadere. Prin urmare nu-ti pierde credinta, noi suntem alaturi de tine mereu. Gandeste-te la ce simti si tine minte ceea ce simti acum, sa nu uiti asta, iti va fi de mare folos in viitor.

    Te Binecuvantez, spirit de lumina ce esti. Fie ca toate portile sa ti redeschida si sa transmiti iubirea in continuare. 😀

    Like

  3. Imi pare rau ca esti dezamagita, dar in acelasi timp sunt convinsa ca o sa primesti raspunsurile de care ai nevoie. Trebuie doar sa ai incredere. 🙂
    Pentru mine ziua de 6 iunie a fost o zi foarte frumoasa. Anul trecut, pe data asta, a murit bunica mea. A fost un soc mare pentru mine, in parte pentru ca nu ma asteptam absolut deloc, s-a intamplat brusc si dintr-o data, iar apoi pentru ca s-a intamplat la abia 2 luni dupa ce mi-am pierdut si tatal. Anul asta 6 iunie a fost frumos, am facut un pas inainte spre visul meu. De fapt, e si ziua in care am nimerit “intamplator” pe blogul tau. 🙂
    Nu fi trista, Diana. Cu siguranta ai fost unde trebuia sa fii la acel moment, iar raspunsurile vor veni.
    Am zambit cand am citit ca ai fost in Amsterdam. Asta pentru ca de cateva luni viata mea are foarte mare legatura cu Olanda. E un drum pe care merg si simt ca e cel potrivit. 🙂
    Din pacate, nu mai locuiesc in Bucuresti de cateva luni, dar mi-ar placea tare mult sa ajung pe 24 iunie si sa te cunosc. Sper sa reusesc.
    Capul sus si inima deschisa, pozitiv aduce impliniri. Te imbratisez cu drag!

    Like

    • Multumesc, Diana! Multumesc pentru ca esti aici si pentru ca impartasesti experienta ta cu mine. 🙂 Multumesc pentru sustinere. Mi-ar placea sa poti sa ajungi. Te imbratisez si eu cu drag!

      Like

  4. Of, draga Diana…
    Frica, indoieli, confuzie, senzatie de vinovatie? De unde iti vin toate aceste emotii de vibratie joasa? De la eul tau divin? De la Dumnezeu? De la ingeri? Atunci de unde? De la mentalul tau. Ai avut asteptari despre cum trebuia sa se desfasoare excursia ta si nu ti-au fost satisfacute. Cunosc prea bine senzatia, de a avea asteptari – ale egoului – si apoi de a da cu fundul de pamint fiindca Universul are alte planuri pentru mine, ca si eul meu divin dealtfel. In aceste conditii nici nu e de mirare ca nu reusesti sa comunici cu nimeni. Conditiile de baza pentru o comunicare clara sunt lipsa de asteptari si lipsa judecatilor in legatura cu subiectul acordat. Vei afla exact ce s-a intimplat in 5-6 iunie cind vei reusi sa indeplinesti aceste conditii. Altfel, daca insisti, risti sa auzi doar mentalul tau cu inca un episod din “vinovatie, frica, indoieli, confuzie, greseli”. Aminteste-ti ca Dumnezeu nu ne judeca si nu foloseste conceptele de mai sus. Pentru El totul reprezinta o experienta, nici nu ai cum sa gresesti.
    Probabil ca ai mers la Amsterdam ca sa ajuti la ridicarea vibratiei locului. Crezi ca faptul de a fi pe o plaja in timpul tranzitului ar fi schimbat ceva? Acolo unde ai fost, in mijlocul orasului, probabil ai ajutat mai multi oameni decit pe o plaja pustie, sub ploaie si in frig.
    Nu prea am obiceiul sa dau sfaturi nesolicitate, dar iti propun sa te ierti pe tine insati pentru toata lipsa de iubire pe care ai manifestat-o fata de tine in ultimele zile. Cunosti metoda Ho’oponopono? In esenta ea propune sa spui (in cazul acesta sa-ti spui tie insati) “Imi pare rau. Iarta-ma. Iti multumesc. Te iubesc.” Cind vei reusi sa te reechilibrezi nu vei mai avea nevoie de alte ajutoare sau sfaturi pentru ca iti vei regasi sursele tale obisnuite de informatii.
    Te pup.

    Like

    • Multumesc, Cristina! Ai dreptate. Am citit despre metoda Ho’oponopono, dar nu am aplicat-o pana acum niciodata. Voi incerca…si da, trebuie sa ma iert pe mine, insa acum am atatea resentimente fata de mine…incat mi-e greu sa fac asta…
      Te pup si eu.

      Like

  5. cris' said:

    Problema, Diana, este una de aplicabilitate generală: tindem să căutam date cosmice însemnate şi am uitat că fiecare zi este de o însemnatate mare, la fel de mare ca mişcarea corpurilor cereşti.
    Ce ştim noi, poate chiar în clipa aceasta, un univers ia fiinţă, sau altul se stinge… poate iubirea ia noi forme de expresie şi exprimare.

    Şi suntem prea plini… în mod absolut nenecesar, de o mulţime de concepte despre noi, despre lume, despre viaţă, astfel că nu mai lăsăm spaţiu pentru ca spiritul nostru să experimenteze autentic ceea ce şi-a propus. Doar devenind goi de precepte şi idei auto-induse, ne vom putea recăpăta pofta de viaţă şi puritatea spirituală, vom putea experimenta în mod autentic viaţa.

    Se spune, pe bună dreptate, că tot ceea ce învăţăm pe ceilalţi, avem de fapt nevoie să învăţăm noi înşine.
    Scumpa, eşti minunată, dar la fel este oricare altă fiinţă din această lume!
    Nu este nevoie să ajungi într-un loc anume; crede-mă, când inima ta va fi deschisă, “întreaga lume” va veni la tine.

    Singurul sfat pe care îmi permit să ţi-l dau, pentru că şi eu îl urmez este: trăieşte simplu, trăieşte curat şi nu căuta recunoaştere.

    Cei mai mari sunt întotdeauna neştiuţi.
    Pentru ca fraţii lor mai mici să aibă bucuria regăsirii.
    Şi ce bucurie!

    🙂 Iubirea… nu se strigă, decât atunci când nu o ai. Când e cu tine, e doar tăcere şi seninătate, şi împlinire. Iar cuvintele cele mai frumoase pălesc, se şterg de la sine în faţa unui asemenea moment.

    Te îmbraţişez!

    Like

  6. Victor said:

    Draga surioara 🙂 .. am simtit intuitiv ca trebuia sa intru la tine pe blog, nu te speria nu esti singura care se simte asa… siii Nu ai pierdut nici un portal 😛 vezi tu, consider ca pentru a manifesta cea mai pura iubire si cea mai frumoasa lumina, trebuie sa scoatem la suprafata tot ce nu mai este de folos… tind sa cred ca portalul prin care am trecut ne curata si scoate la suprafata tot felul de prostii 😀 NU ITI FACE GRIJI, suntem cu totii alaturi de tine 🙂 Ingeri, Maestrii, Sinele tau, cu totii sunt alaturi de tine si te sustin… 🙂 abia astept sa ne vedem, punctat pe 24 Iunie ! 🙂 O calda imbratisare si un strop de Iubire si Lumina din Inima Diamant a Ceea ce Suntem 😛 Va Iubescccccc ! 🙂

    Like

    • Victor, tu…esti molipsitor de-a dreptul! Imi place de tine, asa de pozitiv cum esti. O sa reusesc si eu sa redevin asa.
      Abia astept sa te revad pe 24!! Imbratisari cu iubire, fratele meu bun! Si noi te iubim! 🙂

      Like

  7. Cristina said:

    Draga mea, draga,

    nu stiu sa raspund intrebarilor tale, dar sunt convinsa ca vei regasi acea parte din tine care e frumoasa si plina de iubire. Sentimentele tale de acum par asemanatoare cu cele pe care le simtim cand incepem o purificare – un post sau o dieta: stare de slabiciune, iritabilitate, care sunt intotdeauna indepartate si puse in umbra de sentimentul coplesitor de iubire ce cuprinde fiinta noastra dupa ce dovedim perseverenta si continuam purificarea.
    Si eu am simtit ca am facut un arc peste timp in perioada tranzitului lui Venus. Am regasit o parte foarte frumoasa din fiinta mea, cea de acum 3-4 ani si chiar mai multi, plina de iubire, ingaduitoare, atenta cu ceilalti si activa. Cei din preajma mea au observat acest lucru si mi-au marturisit, incantati, ca “m-am intrecut pe mine insami”. N-am facut nici un efort, totul a venit firesc si chiar m-am gandit, cu bucurie, ca poate asa ne vom simti cu totii cand vom trai intr-o dimensiune mai inalta.
    Poate nu reusesc sa transmit ceea ce simt cu aceeasi acuratete ca a ta, dar imi doresc si sper ca randurile mele vor purta catre tine macar o farama din starea mea de bine de acum, ca te vor ajuta sa te deschizi iar, asa cum si tu m-ai ajutat de multe ori, prin tot ceea ce reprezinta blogul tau pentru mine.

    Din pacate nu pot raspunde favorabil invitatiei tale de a ne intalni in 24 iunie. Sunt din Bacau si am un fiu care din 25 iulie incepe examenul de capacitate si o fetita mai mica de 3 ani. Ei ma tin aproape de casa, “legata de glie”.

    Te imbratisez din toata inima!

    Like

  8. Ai fost la locul potrivit, in momentul potrivit si ai facut ceea ce trebuia sa faci. Acum traieste-ti prezentul in inima. ACUM (prezentul) este important. Dumnezeu exista in fiecare fir de iarba si in orice rasuflare. Si te iubeste !
    Te iubesc si eu si te imbratisez!
    Elena Claudia.

    Like

  9. Mihai Bogdan said:

    Draga Diana, cred ca Sinele tau ti-a pregatit si ti-a adus aceasta experienta. Poate ca aveai nevoie de o curatare a corpului emotional, mai aveai de eliberat ceva legat de relatii si apoi stari de cofuzie, deznadejde depresie, tristete, de ruptura cu tot ce era pana atunci avem toti in aceasta perioada. Puterea si calea de a reveni se afla in tine. Nu cauta in afara ta caci nimeni altul decat Sinele tau nu stie mai bine ce este de facut pentru tine. Ai incredere in El si crede ca totul a fost, fara indoiala, pentru bine tau cel mai inalt si pentru binele cel mai inalt al tuturor. Multumeste si fii recunoscatore pentru aceasta experienta si ai sa vezi ca soarele va straluci din nou in inima ta. Iubeste-te pe tine asa cum esti si nu te invinovati nici pentru discutia cu mama ta si nici pentru altele. Adu-ti aminte ca totul e perfect asa cum ESTE si ca ai venit aici doar sa inveti sa te iubesti pe tine si sa te joci frumos. Te imbratisez cu iubire, Mihai.

    Like

    • oh….jocul asta!! :)) uneori nu pare deloc joc…cu toate dramele pe care le creem si toate asteptarile si toate supararile…jocul trebuia sa fie distractiv! iti trebuie o mare putere de detasare ca sa poti vedea totul ca pe un joc…eu nu am ajuns inca acolo. Iti multumesc si te imbratisez si eu cu iubire, Mihai. 🙂

      Like

  10. buna Diana, ti-am urmarit blogul in ultima vreme, mi-a trezit un mare interes. iti scriu acest comment pentru ca (nu stiu exact de ce) simt nevoia sa iti spun ca e cea mai mare greseala sa fii trista si dezamagita pentru ce s-a intamplat. de fapt ai trait exact ce trebuia sa traiesti si de abia de acum, daca intelegi ce iti spun, vei comunica cu adevarat cu sinele tau.
    bucura-te.

    Like

  11. victoria said:

    Buna Diana
    Sunt o venusiana ca si tine si te sfatuiesc sa incerci sa treci peste momentul asta reapucandu-te de reiki, consecvent.Incearca sa intri prin meditatii in legatura cu familia ta spirituala din Venus.Sfaturile lor iti vor fi de mare ajutor, la fel cum imi sunt si mie.Mi-e dor in fiecare zi de ei, ii iubesc.Fac reiki in fiecare zi iar legatura mea cu ei este neintrerupta. Hai sa facem lumea asta mai buna asa cum stim noi ca este acolo, pe Venus.
    Tranzitul lui Venus l-am asteptat si eu cu mare nerabdare.Am intampinat acest mare eveniment, aici, intr-o bisericuta, foarte apropiata de altfel de inima mea si am simtit ca am intrat in dimensiunea a5a cu adevarat. Nu iti mai face idei preconcepute, lasa energia sa curga – da-i drumul.Vei observa ca toate lucrurile se leaga, ca intr-un puzzle.Si nimic nu este intamplator.
    Creatorul Mama/Tata ne iubeste in egala masura pe toti.

    Like

    • Wow!!! Chiar esti o Venusiana! Energia venita de la tine pare atat de familiara!!! Mi-a zvacnit inima in piept cand am citit mesajul tau! Ce ma bucur! Cineva de acasa! Esti prima pe care o cunosc sa fie de pe Venus…Mai stiam de Suzanne Lie care a scris niste volume “Visions from Venus” in care descrie exact ceea ce am vazut si primit si eu in comunicarea mea cu fratii de pe Venus. Iti multumesc pentru mesaj! Poti sa vii la intalnirea de pe 24 iunie din Bucuresti?
      Da, o sa reincep sa practic reiki zilnic…a trecut multa vreme de cand practicam constant. Insa in ultima vreme iubitul meu tot ma indeamna sa revin la reiki. Probabil imi transmitea ce am de facut ca sa imi revin, dar eu nu il luasem in seama.
      Multumesc!

      Like

  12. andra said:

    Imi pare rau,Diana….abia asteptam sa ne impartasesti experienta ta…din pacate si eu ma simt la fel..ca am ratat conectarea si ca nu e nimeni dincolo sa imi raspunda…

    Din inima iti doresc muuulta fericire…si tot ce imi doresc pentru mine si pentru toata lumea..

    Like

  13. Buna draga mea,nu cred ca ar trebui sa te necajesti asa de tare,Nu cred ca doar pentru o cearta cu mama ta sa pierzi tot ce ai avut si ai obtinut pana in momentul ala,si nu cred ca si pentru simplu fapt ca nu ai ajuns pe plaja la ora respectiva,sa ti se ia tot harul ,trairile si cunostintele pe care leai avut si sa te simti asa goala.Oricum ai fost destul de aproape de locul respectiv,si ai meditat si te-ai rugat pentru pamant si omenire ceva tot ai facut nu ai dormit pasiva in patul tau,si oricum sti ca timpul si spatiul e o ilizie ori unde ai fi fost si doar cu gandul sa fi fost acolo si cu sufletul era deajuns sa-ti indeplinesti treaba.Aici probabil ca alceva sa intamplat cu tine,probabil ca ai devenit destul de puternica ca sa poti fi pe cont propriu,intelegi,si tu find obijnuita cu sprizin divin acum te simti singura si abandonata.Trebuie sa gasesti puterea in tine sa te ridici si sa stralucesti intradevar a cea ce esti,si tu sti asta sti cine esti,si de ce ai venit aici pe pamant,asta nu ti-o poate nimeni lua si nici schimba peste noapte,si nici ca te-ai certat cu mama ta nu cred ca ti-ai scazut vibratia asa de tare,sant doar energi vechi care ies la suprafata,pentru ca trebuie eliminate,trebuie sa le constientizezi si sa le lasi sa treaca,fara sa te afecteze intrin fel.Asta e parerea mea tu ce zici,mai reflecteaza putin la asta si vorbim in parc la intalnire,unde o sa avem in sfarsit ocazia sa ne intalnim,si imi face o mare placere lucru asta.Numa bine iti doresc si incearca sa fi puternica nu lasa egoul sa te domine,mintea rationala,mergi in inima.

    Like

    • Viki, iubita mea…ce ma bucur sa vad mesajul tau! Si ce ma bucur ca vii pe 24!!! Viki, imi face foarte bine sa vad mesajele voastre, ale tuturor. Iar tu ai mare dreptate. Mi-ati deschis perspectivele. Stii cum e uneori cand esti atat de suparat pe viata incat nu mai vezi si nu mai auzi nimic in jurul tau, in afara de vocea din mintea ta? Asa eram pana sa primesc raspunsurile tuturor de aici. Acum ma simt mult, muuuult mai bine!
      Iti multumesc Viki! Esti buna si inteleapta!

      Like

  14. mihaelapavelescu said:

    Draga Diana,imi pare tare rau,..era atata entuziasm in randurile tale,atata bucurie,nerabdare,…sincer ma bucuram pt.tine,…dar nu stiu de ce,parca aveam o strangere de inima,…ca ai sa te intorci dezamagita,..of!..stiu ce simti,nu e placut deloc,…dar mai stiu ceva,..NIMIC NU E INTAMPLATOR!. TU ,trebuia sa ajungi acolo,ai avut un rol,un rost,…si ceea ce simti acum,oboseala,toate starile,sunt sigura ca se datoreaza schimburilor de energie petrecute acolo,nu dezarma,fa aceleasi lucruri pe care le faceai inainte de a pleca,sunt sigura ca totul va fi bine,…sunt doar niste fluctuatii firesti in aceste vremuri dar or sa treaca,Ce chestie!am ajuns sa-ti dau eu tie sfaturi,incurajari!Sunt prea “mica”pt. asta,eu am de invatat de la tine…dar daca te-au ajutat macar putin ,as fi tare bucuroasa..Comunicare usoara cu Sinele tau,te imbratisez cu drag!Mihaela Cand poti,ajuta-ma cu initierea Reiki.Te pup!

    Like

    • Draga Mihaela, te rog permite-mi sa imi mai revin putin energetic si vibrational si iti voi face si initierea. Nu vreau sa iti transmit din starea mea in conexiunea ce o vom stabili in timpul initierii. Te imbratisez si te pup, draga mea!

      Like

  15. pentru mine au fost vremuri tare grele in ultimele 2 luni. si n-am simtit cum ca s-ar fi terminat pe 5-6… abia astazi ma simt putin mai linistita. cateodata lucrurile nu merg asa cum ne-am fi asteptat. dar mai devreme sau mai tarziu (intotdeauna) ajungem intr-un punct in care se vede clar cum toate au fost spre binele nostru. si sunt sigura ca asa va fi si pentru tine! chiar daca acum nu poti vedea asta, esti exact acolo unde trebuie sa fii, esti exact asa cum trebuie sa fii si nu poti fi niciodata mai putin decat ai fost. si aminteste-ti ca nu exista greseala. nu exista nici macar posibilitatea sa gresim. suntem intr-o padure fermecata si oriunde am pasi, in orice directie, suntem in acelasi spatiu magic 🙂 totul este bine! nu ai unde sa fii decat aici 🙂 mi-ar placea tare mult sa ne intalnim, dar sunt prea departe. dar, daca vreodata o sa aveti chef de o intalnire la poalele muntilor Fagaras, va astept cu drag pe la mine 🙂

    Like

  16. Dia,

    Am citit azi postul tau.Mi-a placut foarte mult ce ti-a zis Cristina,care iti spune ca toate astea vin de la mentalul tau.Ce e cu toate asteptarile astea pe care le cauti in exterior? Tranzite….portaluri…locuri speciale..etc.De ce te tot legi de toate astea si in acelasi timp parca iti “fortezi” ascensiunea? Nu ai nevoie de nimic din toate astea daca tu inauntrul tau traiesti in prezent si in iubire…in liniste si armonie cu tine insati.Si in legatura cu misiunea fii sigura ca toti ne facem misiunea la un moment dat si toti suntem la locul potrivit in orice moment…nu exista hazard si nici greseli.Asa cum ti-a mai zis si un alt cititor de al tau..”let it go”…traieste viata,fii plina de bucurie in tine insati si iubeste.Misiunea vine de la sine.
    Toti oamenii au caderi pe parcursul vietii lor,face parte din noi insine,nu am venit aici ca sfinti.Avem intuneric,asa cum avem si lumina in noi insine,trebuie doar sa gasim un echilibru intre cele doua si sa incercam sa fim constienti.Nu ai de ce sa te simti vinovata,pentru absolut nimic.

    Te pup si te iubesc draga mea prietena!

    Like

  17. Draga Diana, stiu cum te simti, dar sa stii ca nu ai gresit cu nimic. Cred ca este o incercare pentru tine. Este ca intr-o relatie: cand oamenii sunt fericiti, sanatosi, le merge bine, relatia este armonioasa pentru ca nu este nimic ca sa-i tulbure, dar daca se intampla ceva, o boala grea, un deces in familie, atunci totul se destrama si atunci poti vedea adevaratul caracter a omului, prin felul in care face fata incercarilor, deceptilor, prin modul in care depaseste acele probleme. Noi nu putem evolua daca totul ne merge bine, pentru ca nu suntem in stare sa iesim din carapacea pe care ne-am creat-o si care credem ca nimic nu este dincolo de ea. Toate necazurile prin care trecem sunt o binecuvantare pentru noi, doar ca cei mai multi nu-si dau seama; doar asa putem sa ne ridicam si sa trecem peste limitele pe care ni le-am creat. Daca nu ti se intampla acest lucru, poate ca nu aveai ambitia necesara sa treci la urmatorul nivel. Multumestele ghizilor tai pentru ca te sustin si te ajuta in continuare in evolutia ta, chiar daca tu nu-i mai simti, dar sa stii ca ei sunt acolo pentru tine.
    Sa stii ca aceste lucruri de la tine le-am invatat si iti multumesc pentru ele. Capul sus si accepta tot ce ti se intampla cu intelepciune si iubire. Sunt sigura ca urmatoarea postare o sa fie mai pozitiva. Cu drag, Dina

    Like

  18. Mariana said:

    Nu-mi aduc aminte unde am citit aceste cuvinte dar le reproduc asa cum mi-le amintesc,”iubeste-te mult atunci cand consideri ca meriti cel mai putin”

    Imbratisez Lumina ce esti!
    Mariana

    Like

    • daniela ivana alexa galtier said:

      “iubeste-te cind meriti cel mai putin pentru ca atunci ai cel mai mult nevoie”

      eu nu-mi amintesc sursa

      Like

  19. mihaelapavelescu said:

    Multumesc!astept ca un elev ascultator . Multa energie si vibratii pozitive!Pup!

    Like

  20. Mariana said:

    http://punctulzero-octavian.blogspot.ro/2012_06_03_archive.html
    Citeste aceasta pagina si vei intelege mai multe decat as putea eu sa-ti spun…citind raspunsurile care le-ai primit ma bucur enorm si sper ca echilibrul tau sa se restabileasca …nu mi-a placut vibratia cu care era scris mesajul tau … 🙂
    Te imbratisez balnd ,Mariana !

    Like

  21. Cristian Raim said:

    Buna sa va fie Inima Farti si Surori ! Am gasit din intamplare acest site…:) si la prima vedere este bine redactat,iar discutiile sunt foarte constructive pe plan spiritual si evolutional.Cristian Raim ma numesc si asi vrea sa-i raspund Dianei : Draga mea,asa ca de inceput…poate ca ai uitat…atunci cand avem asteptari prea mari de la noi si de la Ghizii nostrii spirituali,Ingeri sau Divinitate,si visam sau speram sa ni se deschida anumite USI sau sa primim anumite Initieri,in interiorul nostru se produc cateva blocaje la nivel energetic,pe anumite Chakre…..Iar in mintea noastra,EGO-UL,incepe sa-si faca cateva imagini de sine intr-o ipostaza foarte buna si sus_pusa,care-i va conferi lui o imagine din care se poate hrani emotional ptr a satisface unele nevoi ale EGOU-LUI,implicit a persoanei.Aici Mandria isi are si ea rostul EI….Ptr a primi TOT ceea ce cerem ne trebuie TIMP,LINISTE SI RABDARE .Eu asi sfatui pe toti cei care iti citesc acest site…sa fie mai temperati in vise ,dorinte si sperante….caci TOATE NEREUSITELE duc implicit la DEZAMAGIRI pe anumite perioade de timp si exact atunci cand Mentalul si Fizicul aveau nevoie mai mult de liniste si de intelepciune ptr a putea primi DIN PARTEA DIVINITATII INITIERI SI INTELEPCIUNE ATAT CAT ARE EL NEVOIE SI CAT POATE SA DUCA FIZIC,EMOTIONAL SI SPIRITUAL PE ACEST PAMANT SCOALA. Unele USI se Deschid,fratilor….altele NU,anumite Initieri se dau din toata inima ptr evolutia si intelegerea noastra spirituala…altele NU, Ptr ca nu toti folosesc aceste daruri in scopuri benefice lor si divinitatii,iar din aceasta cauza Divinitatea va protejeaza Sufletul si KARMA voastra in aceasta Viata.Oamenii se schimba in diferite moduri si aleg cele mai intortocheate cai….se lovesc in viata de multe greutati….pana ce invata sa deschida usa….
    Stiti cum se spune : INIMA care SIMTE ….si MINTEA care Minte….Toti AVEM aceleasi PUTERI DATE din NASTERE de catre DIVINITATE si TOTI AVEM DREPTUL LA ELE SI LA FERICIREA SUFLETULUI NOSTRU.
    NOI SUNTEM CEEA CE GANDIM IN FIECARE ZI SI REFLECTAM IN OGLINDA UNIVERSULUI TOATE ACTIUNILE NOASTRE BUNE SAU RELE….Si cred ca stiti care sunt Legile Universului si ala Vietii.
    Eu am sa ma opresc aici,sper ca nu v-am suparat sau jignit cu absolut nimic.Multumesc frumos ptr posibilitatea de libera exprimare si VA DORESC Rabdare,Intelepciune,Liniste si PACE DIVINA.Sanatate si numai bine,Frati si Surori.

    Like

  22. Ektrina said:

    Fata frumoasa,
    Totul este perfect exact asa cum este. Lectia ACCEPTARII este o alta lectie cruciala pe care am venit sa o invatam in 3D, alaturi de cea a IERTARII, a IUBIRII etc.. De asemenea, fii mai blanda cu tine insati…citind reflectiile tale am simtit ca pui atat de multa presiune pe tine… Unde te grabesti? Tu ai trecut de mult portalul, trebuie doar sa incetinesti putin ritmul si sa te lasi…in voia energiei superioare, a Sinelui tau divin ca sa poti asimila totul cat mai bine si integra cat mai frumos.
    Ne vedem pe 24, pana atunci ramane deschisa invitatia mea la un apus splendid de soare.
    Te imbratisez cu mare drag!
    Ektrina

    Like

  23. magdutza said:

    Buna Diana,

    cum esti? ti-ai revenit? eu nu prea am nimic, dar citind atatea incurajari, mi-am revenit si eu din ale mele :)) ideea era sa iti aduc zambetul in trup si spirit si sa te simt din noi alaturi de mine si de noi toti…
    imbratisari calde si pline de zambete!

    Like

  24. Va multumesc tuturor!! Vreau sa va spun ca ma simt mult mai bine sufleteste si ca am realizat ca era doar efectul epuizarii. In zilele 4,5,6 iunie am consumat si canalizat multa energie si a fost un efort colosal. De aici si sentimentul meu de golire, de am pierdut ceva. De fapt ma dezenergizasem crunt. M-am odihnit, am facut autotratament Reiki, am meditat un pic, si am reusit sa ma reconectez. Acum sunt bine!:) Ma panicasem degeaba. Tot om sunt…;))) Va multumesc ca mi-ati fost alaturi. Va iubesc!

    Like

  25. daniela ivana alexa galtier said:

    Si spui ca esti singura..??…si ca nu mai captezi mesaje??
    HIHIHIHIHO………..
    nu mai e nimic de adaugat la tot ci ti s-a dat si aratat mai sus
    Pura iubire incarnata si manifestata
    Iata ce s-a produs in jurul tau si prin tine
    Te iubesc

    Like

    • Stiu..:) Ai mare dreptate! Am primit atata iubire si sustinere din partea celor dragi de pe blog…Atatea inimi s-au indreptat inspre mine! Nu cred ca am avut asemenea raspunsuri in toata viata mea de pana acum de pe acest pamant.
      Si eu te iubesc sora mea frumoasa!

      Like

Leave a comment