Cand noaptea isi numara ultimele stele, sa ne deschidem ochii si sufletele si sa urcam impreuna ca sa vedem Rasaritul.

Dragii mei,

 

Deschid prin acest clip seria articolelor despre alimentatie si sanatate pentru un trup mai sanatos si mai curat vibrational, un spirit mai fericit, o constiinta mai impacata si o contributie minunata la creerea unei noi lumi descrisa prin libertate, egalitate, pace, armonie, iubire si compasiune.

Eu insami sunt vegetariana de aproape 4 ani, din dragoste pentru animale si ulterior din dragoste pentru un stil de viata sanatos. Iar in 2012 am facut si marele pas fericit de a deveni vegana. Sunt bucuroasa sa stiu ca aduc o contributie la o lume mai buna, ca in felul meu refuz sa plusez la masacrul pe care il indura animalutele zi de zi, si sa ma rasfat cu toate bunatatile pe care natura ni le-a lasat cu darnicie sa ne hraneasca plenar, complet.

Aveti aici, in mine, exemplul viu ca alimentatia vegana este hranitoare, sanatoasa si perfecta, dar mai ales este un model de viata plin de compasiune si iubire.

A fi vegan este un stil de viata, o alegere responsabila, o dieta completa, o filosofie orientata catre binele umanitatii, o religie a iubirii, si cu siguranta un pas enorm catre o evolutie spirituala frumoasa. Pot demonstra toate acestea prin exemplul meu, dar nu ar fi suficient – deoarece daca faceti acest pas trebuie sa il faceti constienti, din compasiune si informati pe cat de mult posibil.

Va las in continuare sa urmariti acest discurs care sustine perfect si filosofia mea si care va aduce o multime de informatii, iar pentru orice intrebari si discutii pe aceasta tema, va stau la dispozitie cu drag ( si dupa cum am spus, voi continua aceasta serie de articole despre alimentatia vegana si despre sanatate pe viitor).

Cel mai important discurs pe care il vei auzi vreodata – Gary Yourofsky

 

Va iubesc! Haideti sa construim impreuna o lume noua, aduncand in prezent visul unei dimensiuni 5D a iubirii, pacii, armoniei si compasiunii!

Diana

Comments on: "Un pas important pentru a iti schimba viata si a aduce compasiunea in lume" (6)

  1. Postarea aceasta a venit pentru mine la timpul potrivit, ca un raspuns la o intrebare pe care mi-am pus-o astazi.
    Dupa ce luni de zile mi s-a promis ca fetita mea de 3 ani va fi primita la camin, cu conditia sa o iau la pranz si sa nu fie obligata sa manance acolo, astazi m-am trezit mustruluita de educatoarea de la grupa ca am adus copilul dupa masa de dimineata si mi s-a spus pe un ton autoritar ca in niciun caz n-o pot lua inainte de a servi masa de pranz, ca asta e REGULA si ca asa se FORMEAZA copiii. Bineinteles ca masa abunda de proteine animale si combinatii alimentare incompatibile. Degeaba am spus ca noi nu mancam carne. La pranz i s-au dat chiftelute din piept de pui…
    Vizitarea paginii tale m-a convins sa nu mai duc fetita acolo, cred ca nu e locul potrivit pentru ea.
    Multumesc lui Dumnezeu pentru mesajul trimis astazi, prin tine!

    Like

    • Buna, Cristina! 🙂 Ma bucur ca ti-a venit la timp semnul de care aveai nevoie. Nu lasa pe nimeni sa iti educe copiii si sa ii transforme in roboti sociali. Felicitari pentru determinarea ta si pentru decizia minunata de a nu manca carne. In felul acesta veti ramane cu totii sanatosi si puternici, imunizati si cu o vibratie curata si inalta. 🙂 Ce poate fi mai bine de atat? Fii tare si ramai pe pozitie! Te imbratisez!

      Like

  2. marinela said:

    te rog un exemplu ,o zi de alimentatie la tine

    Like

    • Buna, Marinela 🙂
      E foarte simplu. Dar ai nevoie de determinare si intelegere profunda a faptului ca o alimentatie constienta iti va aduce nu doar o sanatate perfecta, fapt dovedit de toti veganii din lume, dar si va ajuta planeta sa ascensioneze, aducand in lume, prin actiunile tale non-violente, o vibratie mai inalta, compasiune si armonie. A fi vegan inseamna a fi responsabil pentru corpul tau si pentru intreaga omenire.
      Eu timp de 4 ani am citit sute de articole si am vazut zeci de clipuri educative pentru a ma alimenta constient si am ajuns la concluzia ca…a nu exploata animalele, a le da libertatea sa existe in mod egal ca si noi, a le iubi si proteja, prin a nu consuma niciun produs de origine animala, inseamna o dovada suprema de compasiune si iubire. Iar personal, mie mi-a adus numai beneficii.
      E simplu. Dieta perfecta este o dieta fara produse animale. Aici amintesc: carnea, preparatele din carne, untul, grasimea animala, gelatina animala, laptele, branzeturile, lactatele, ouale, produsele care contin lapte, unt si oua, pielea si blana animalelor, fildesul, etc. De ce? Pentru ca a consuma oricare din aceste produse inseamna:
      – a aduce in corpul tau energii grele, negative ale fricii, torturii, spaimei, neputintei pe care animalele le resimt atunci cand sunt crescute in ferme, abuzate si ucise.
      – a aduce in corpul tau antibioticele, pesticidele, hormonii de crestere, steroizii si toate substantele toxice si cancerigene care sunt date animalelor in fermele de larga productie.
      – a contribui la o industrie care are drept baza deprivarea de libertate a unor fiinte curate si nevinovate si torturarea acestora in moduri inumane, culminata cu uciderea lor brutala.
      – a pastra umanitatea si planeta intr-o frecventa vibratorie joasa, sustinuta de energiile fricii si mortii violente emanate de animale
      – a iti creste riscul de a face cancer. Din punct de vedere energetic, cancerul reprezinta acumularea de energii negative intr-un organ. Cu cat ingerezi mai multe alimente cu vibratie joasa, cu atat iti cresti riscul de cancer. La fel, cu cat simti si emiti mai multe emotii negative, cu atat risti sa faci cancer.
      – a iti mentine vibratia joasa, oricum mai joasa decat ai avea-o daca nu ai consuma produse animale, si astfel, evolutia ta spirituala este incetinita. Eu abia dupa ce am devenit vegetariana m-am trezit spiritual si dupa ce am devenit vegana, evolutia mea spirituala s-a accelerat vizibil.
      Simplu: elimina orice produs de origine animala.
      Ce iti ramane sa mananci pentru sanatatea ta? Orice! Legume, cereale, fructe, leguminoase, verdeturi, sucuri din acestea, nuci, condimente, radacinoase. Procesate termic sau crude, dupa alegeri si posibilitati. Eu nu mananc zilnic acelasi lucru, mereu diversific si gatesc lucruri noi, pentru ca gama de alegeri este imensa. Gandeste-te ca elimini doar 4 mari alimente: carne, oua, lapte si lactate. In rest ramai cu tot ceea ce exista pe planeta si crede-ma ca sunt inca multe pe care nici nu le-ai incercat si nici macar nu ai auzit de ele.
      Daca te intrebi de unde iei proteinele, iata doar cateva surse: soia, mazare, fasole, broccoli, varza de bruselles, spanac, naut, patrunjel (da, patrunjel), porumb, alge, quinoa (la plafar si mega image), ciuperci, varza rosie, rosii, castraveti, conopida, seminte de chia, seminte de canepa (ultimele tot de la plafar), kale, iarba de grau, grau sub orice forma, spirulina, goji, nuci braziliene, smochine, laptuci, avocado, etc. In plus, proteinele vegetale au o structura chimica mult mai usor de asimilat de organismul uman, decat cele animale.
      De unde iei B12? Din alge, spirulina, grau, chlorella, spirulina, suplimente alimentare, soia. Sunt in cantitati mici, dar corpul nostru are nevoie doar de scheletul de vitamina b12 pentru ca el insusi, pe baza acestui schelet matrice isi produce b 12 atat cat are nevoie. Toate organismele vii isi produc singure b12, inclusiv animalele, care isi produc b12 pe baza plantelor pe care le mananca, mai ales leguminoase si iarba.
      De unde iei Omega si grasimi sanatoase? Avocado, ulei de cocos, ulei de soia, ulei de nuci, ulei de masline, seminte de chia ( de 6 ori mai bogate in omega 3 si 6 decat somonul), nuci de toate tipurile, alge, soia.
      De unde iei fier? Din spanac, verdeturi, varza, cacao pura, banane, rodie, patrunjel, seminte de pin, usturoi, fructe de padure, acai, goji si multe altele. Daca vei cauta pe google surse vegetale de ……. cu siguranta vei gasi multe informatii si orice altceva ai nevoie.
      Crede-ma, alimentatia vegana, non-animala, iti oferta TOT ce ai nevoie. An de an, analizele mele au fost impecabile. Nu am ma avut o raceala de cine stie cand, am si uitat de cand. Nu ma doare nimic si ma simt bine, si avand constiinta impacata. Singurele batai de cap mi le-au mai dat schimbarile de vibratie care s-au intensificat in anul 2012.
      Nu iti mai spun de digestie…Digesia mea si metabolismul s-au reglat automat. La inceput o sa ai niste turbulente dar e doar organismul care se acomodeaza cu dieta.
      Si apropo, a fi vegan nu e doar o dieta, e un stil de viata constient si iubitor.
      Daca vrei sa incepi usor, renunta intai la carne, apoi la oua, apoi la lactate. Gateste de post, ca sunt retete mii pe net si peste tot. Intereseaza-te de cure de detoxifiere cu sucuri naturale. Mananca salate crude si legume si fructe neprocesate pe cat posibil. Consuma diversificat, din toate, legume, fructe, cereale, nuci, verdeturi, uleiuri. Si informeaza-te mult. Vei ajunge la un momentdat sa iti fie asa de usor precum este sa respiri. Si ah, bea multa, multa apa. 2-3 l pe zi. Neaparat. Noi suntem 80% apa, avem nevoie de apa, ca de aer, ca de viata, ca de lumina soarelui. Ai sa observi ce fericit va fi corpul tau. Si bineinteles, odihneste-te cat ai nevoie, razi mult, pastreaza o gandire pozitiva si fa ceea ce iti place, mereu cu inima deschisa si fara teama.
      Iti las si un link catre arhiva de fise nutritionale educative pentru vegani si nu numai, postate de prietenul meu pe facebook. Sper sa iti fie de folos: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.264033963666094.62569.100001784786699&type=3

      Te imbratisez cu drag!

      Like

  3. Ah, era sa uit: o zi de alimentatie la mine. E un exemplu la intamplare, pentru ca zilnic mananc foarte diferit de ziua precedenta si mereu se schimba. De exemplu: la trezire neaparat un pahar mare cu apa pentru hidratare si impulsionarea celulelor in general si a sistemului digestiv. Apoi un shake mare cu lapte de soia, o banana, o lingura de seminte de chia, putina pudra de suma, seminte de canepa, caju, si ce imi mai trece prin mana. Sau un senvis cu paine integrala, pate de soia/cremvusti de soia, rosii, castraveti. Sau cereale brute neprocesate cu lapte de orez, soia, sau migdale. Intre mese, fructe: portocale, banane, mere, struguri, piersici, ce e in sezon. Apa, 8-10 pahare pe zi. La pranz depinde, orez cu legume, supa de broccoli, sau orice alta mancarica usoara. La cina, salata de quinoa cu o diversitate de legume: vinete, rosii, ceapa, masline, lamaie, castravete etc. Sau ciorba de legume, tocanita de ciuperci, mancare de mazare cu soia, etc. Ca desert: preparate in casa, prajituri vegane, creme din fructe, lapte de soia cu cacao sau vanilie, smochine, caju, mere coapte…Ca gustari: migdale, caju, nuci, fistic, alune de padure, stafide. Sa nu crezi ca flamanzesti. Variante sunt mii. De sarbatori,noi am avut si cozonaci facuti de mine in casa fara lapte unt sau oua si au fost minunati si apreciati de toti. Am avut si sarmalute cu soia si ciuperci, salata de beouf cu legume si maioneza din soia, am avut si tort complet vegan si am mancat foarte delicios si satios. Iti trebuie placere si imaginatie cand intri in bucatarie. Succes! 🙂

    Like

  4. este foarte adevarat ca dieta vegetariana te trezeste spiritual …poti comunica cu divinitatea mai usor si chiar ma simt ascultata fiindca raspunsurile vin unul dupa altul,ajutorul la fel.vreau sa impartasesc miracole din viata mea….inca nu stiu exact ce vrea Divinitatea de la noi in schimb cred din suflet ca i place conversatia si tanjeste dupa dragostea noastra.cand ma rugam ca la carte nu simteam nimic in schimb cand vorbesc normal despre absolut orice simt ca ma trezesc ma cuprinde o iubire incomensurabila divina .sotul meu are un somn ff galagios asa ca dorm in alta camera…acum 1 luna am plecat in concediu si cum frica, ca nu am sa ma pot odihni m a cuprins.daca nu dorm noapte sunt distrusa ..asa ca am inceput sa L rog in timp ce mergeam cu masina . ma rugam si ma rugam si iar ma rugam si conversam ….sa ma ajute sa mi petrec concediul in liniste…..te rog ai grija de linistea mea!
    cand am ajuns acolo, in prima noapte s a intamplat primul miracol…sotul dormea ca un bebe nici un sunet linistit ca un nou nascut….puneam urechea sa aud daca respira ..m am cutremurat…respira …dormea Doamne cat de mare si puternic esti!de fericire nu ma mai lua somnul si cu ochii tiniti ma uitam la el si ma minunam…nu mi venea sa cred ….a doua noapte la fel atreia noapte la fel a 4 a 5 la fel.nici nu ti dai seama ce simt.mi se trimit atatea semne….

    Like

Leave a comment